blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Evo i mene.Kako se pronadjoh u ovoj prici resih da se i ja malo izjadam i mozda nadjem neko resenje za sebe.Ja naime imam vec duze vreme neko blago krvarenje iz debelog creva svetlo crvene boje koje se pojavljuje u malim kolicinama i samo pred pocetak stolice.To je obicno praceno gasovima i nisata,bas nista me nije nikada bolelo.Znaci osim blagog krvarenja nemam drugih simptoma.Imam redovnu ishranu domacom hranom koja podrazumeva kuvana jela bez mnogo zacina i naravno redovnu normalnu stolicu.Isla sam kod hirurga i nije ustanovio hemoroide niti bilo sta drugo,nalaz je bio uredan.Nemam pojma sta da radim,nije mi svejedno jer je to krvarenje skoro uvek pre stolice ali obzirom da je hirurg rekao da je sve sto se njega tice o.k.nisam sigurna da li da idem na neka dalja ispitivanja i preglede ili ne?To stanje traje vec oko pet meseci bez ikakavih drugih propratnih tegoba.Nije mi svejedno jer znam da od takvih malih problemcica mogu nasatati ozbiljni problemi a opet sa druge strane da li je moguca neka veca komplikacija oboljenja debelog creva ako me bas nikada nista nije bolelo i nemam hemoroide i nikakve druge neprijatne simptome?Ako je neko jos uvek raspolozen za diskusiju na ovu temu neka se ukljuci kao i neki DR,molila bih.