HappyFuneral
Domaćin
- Poruka
- 4.545
Ja ovde nisam postavljao nikakav link vezan za NWO, samo sam odgovorio cobanici. Sumnjam da si pogledao neki dokumentarac vezan za novi svetski poredak.
Jesam i nemoj da mislis da ne znam zasto mi je praznih prica preko glave....
Cinjenice govore da se istina skriva od javnosti, pocevsi od raznih crkava, obrazovnih sistema, medija, zdravstva, t.j. drustva u celini.
I slazemo se... No, to sto se istina skriva i sto ne znamo istinu, ne daje nam za pravo da istinu izmislimo i nekoga tako lazno optuzimo (mozda i pravo, ali opet ne na osnovu nekih dokaza, vec cisto nagadjanjem).
Sta bi rekao da ti kazem da je bombardovanje Srbije dogovoreno 1996. godine na sastanku Bilderberg grupe?Danijel Estulin, spanac, istrazivacki novinar (koji prati Bilderberg grupu godinama) je govorio o tome u emisiji na rubu znanosti pre nekoliko godina.
Rekao bih da je to cista glupost, jer ljudi, clanovi Bildberg grupe nisu ljudi koji bi tek tako "pustili" neku informaciju...
To su ozbiljni, poslovni ljudi koji brane svoje interese i neki novinar sigurno od nekog clana nista ne bi mogao da sazna, a s obzirom na zatvorenost kluba, tesko da bi imao pristup nekim informacijama drugacije...
Da bi se bavio problematikom NSP-a moras biti duboko upucen u to.
Zasto mislis da nisam?
Jer nemamo isto misljenje... pfff
Nemoj da si tako iskljuciv

Ljudi istrazuju i iznose cinjenice. Istina jeste bolna i tesko prihvatljiva, ali cinjenicno stanje govori bas u prilog tome. Sve sto mogu da uradim jeste da podelim linkove drugim ljudima, da ih pogledaju, onda pogledaju svet oko sebe i razmisle.
Cinjenicno stanje govori o tome da cinjenice ni ne postoje...
Sve je samo nagadjanje...
Secam se u osnovnoj skoli kada smo pricali "SBB KBB"

Ima toga mnogo, treba imati strpljenja i pogledati ih. Ako te zanima mogu ti poslati linkove na pp posto ovo nije tema o tome, da me ne bi cobanica spamovala![]()
Posalji mi