Hebozovnost

to s tvojim imenom me se zaista ne tiče...i nisi to morala da mi saopštavaš, ali ipak hvala ti na podeljenom saznanju...brzo ću da ga zaboravim jer me ne interesuje...

...sviđa mi se Laki...hitleriše tu okolo...a ti znaš da panduri vole skinse, nacije, huligane i ostalu gamad društva...

...budi bez brige, tvoj je...:ok:
ne znam kako neko moze da bude na strani narkomana i kriminalca, moracu pod hitno da revidiram stav o nekim osobama...posle bozica :lol:

to s tvojim imenom me se zaista ne tiče...i nisi to morala da mi saopštavaš, ali ipak hvala ti na podeljenom saznanju...brzo ću da ga zaboravim jer me ne interesuje...

...sviđa mi se Laki...hitleriše tu okolo...a ti znaš da panduri vole skinse, nacije, huligane i ostalu gamad društva...

...budi bez brige, tvoj je...:ok:

Laki nije ni skins ni naci ni huligan :)

kontam da je bolje da ispadnem narkoman jer gotivim Mastera nego pandur zbog Di-ja :)

da sam na Dilajtovoj strani to bi bila pravda? :)

dodjem jedan dan, Di postavlja gluposti o Masteru,
dodjem drugi dan Master postavlja o Di-ju...

ne znam ni onu shupacku ko je prvi poceo i zashto, i zaboli me ******, ovo je forum :)

i podjebavala sam svaku svadju, i podjebavala bih i josh i 501 :)
jer je ovo foruuuuuum, i ovdje sam da se zaebavam...

kontam da je bolje da ispadnem narkoman jer gotivim Mastera nego pandur zbog Di-ja :)

ne znam ni onu shupacku ko je prvi poceo i zashto, i zaboli me ******, ovo je forum :)

al si zato našla za shodno da se mećeš na stranu jednog od njih dvojice i to naglas...misim...niko vam ne brani da navijate, al ne morate naglas i tako što će te da pljujete drugu stranu...:ok:

Mnogo lose rezonovanje..master je mnoge odavde oterao i ugrozavao..iskopavao licne podatke i zvao kuci pretio i jeo govvna..pokusao je na sve nacine nesto o meni da sazna ne bi li me ovde nekako kompromitovo i ugrozio..mislim jedina je poenta da ne treba zbog takvih bezvrednih individua sebi stvarati neprijatelje..nicim nikoga nije zaduzio..treba napraviti razliku sta i prema kome je humor koji zabavlja druge a sta stalking

Mnogo lose rezonovanje..master je mnoge odavde oterao i ugrozavao..iskopavao licne podatke i zvao kuci pretio i jeo govvna..pokusao je na sve nacine nesto o meni da sazna ne bi li me ovde nekako kompromitovo i ugrozio..mislim jedina je poenta da ne treba zbog takvih bezvrednih individua sebi stvarati neprijatelje..nicim nikoga nije zaduzio..treba napraviti razliku sta i prema kome je humor koji zabavlja druge a sta stalking

meni je svako OK i ima shansu dok se ne dokaze suprotno...na mojoj kozi... i zaboli me uvo da li mi je losh kont...jer da slusham shta ko ovdje misli o kome, pa dokle bih dogurala? ne bih pricala ni sa kim...jer ste svi popickani medjusobno...

:ok:
skroz tačno...još kad se nađe neki klinac da mu drži palčeve, ničim izazvan...još kad se nađe neko ozbiljan da mu drži palčeve...
...ne znajući ili ne verujući kakav je kriminalac u pitanju...

Back