Hebozovnost

to prozivanje imenom i prezimenom...u cemu je fora...

nije ti prvi put, niti je Branko jedini tako prozvan...

cega je to demonstriranje? neke "sile" , "moci", "inteligencije"...

mislim, znala sam i ja kako se zove pola forumasha cim sam jedno dodala na FB, pa nisam nikada nikoga po imenu prozvala...
...a kao odgovor imam kontrapitanje...

...zašto si ti ničim izazvana uvek stajala na njegovu stranu kada je vređao mene i ostale...? zašto nisi tako pravednički reagovala kad je slao moje slike vama po pp...dok je vređao mene i georgejuneta i ostale...?

...naime...to prozivanje njega imenom i prezimenom je najmanje što mogu da uradim...

ovim bi završio odgovaranje na tvoje dileme javno...sve ostale nedoumice ću rado da ti razjašnjavam preko pp-a...

Poslednja izmena:
...a kao odgovor imam kontrapitanje...

...zašto si ti uvek stajala na njegovu stranu kada je vređao mene i ostale...? zašto nisi tako pravednički reagovala kad je slao moje slike vama po pp...?

...naime...to prozivanje njega imenom i prezimenom je najmanje što mogu da uradim...

zashto? :)
zato shto mi je bilo, dosadno, zato shto je bio duhovitiji, zato shto sam razvila bolju komunikaciju s njim nego s tobom..bla bla bla...:)
pravednicki reagovala na slike?
kacio si i ti neke stvarcice... :)

ajmo onda ovako...Laki nije postavljao i slao tvoje slike, uzeo si ga na pik [mislim, lijep je decko, nije sramota :)] pa ga zovesh prezimenom...

da li ti to daje osjecaj neke moci? :) ili cega vec?

zato shto mi je bilo, dosadno, zato shto je bio duhovitiji, zato shto sam razvila bolju komunikaciju s njim nego s tobom..bla bla bla...:)
kacio si i ti neke stvarcice... :)

ajmo onda ovako...Laki nije postavljao i slao tvoje slike, uzeo si ga na pik [mislim, lijep je decko, nije sramota :)] pa ga zovesh prezimenom...

da li ti to daje osjecaj neke moci? :) ili cega vec?

brate...dovoljno dugo sam ovde da znam ko koga gotivi, a koga ne...

...vidi se da gotiviš kako Branka Radulovića tako i Lakija...

...a Lakiju sam onomad napisao zašto ga čačkam...i nastaviću da ga čačkam kad god mi se namesti i kad god mi padne na pamet...

...misliš da master i Laki ne bi baratali mojim prezimenom, i imenom da ga imaju...? :)
...naravno da bi...:ok:

...i tvoj miljenik Laki se zadužio...:ok:

od tebe očekujem da im ubuduće ne budeš drveni advokat, nego da kao i ostali gledaš svoja posla...

što se tiče moći, da ti čika pandur kaže nešto...zar nemam dovoljno moći u realnom životu kao neko ko sprovodi zakon, pa bi mi još trebalo da je ovde demonstriram...?

hvala...

Poslednja izmena:
Hvala na komplimentu :rumenko: Ali bolja komunikacija sa jednom osobom nema veze sa pravdom. Ovde je rec o pristrasnosti, a ne objektivnosti.
Kada si vec pravedna onda budi pravedna bez obzira da li ti je to prijetelj ili ne.

ne znam...meni je to smijeshno...

i Milojko je iz ne znam ni ja kojeg razloga poslao reputaciju samo sa mojim imenom i prezimenom....
ne kontam shta?
zna mi ime i prezime...ebote shta cu sad :)
a ono...imam pola forumasha na FBu :)
strashno :D

pa dobro, cackaj ga, svidja ti se :)
ali nemoj pretjerano da se vezesh :) Laki je moj :)

Hvala na komplimentu :rumenko: Ali bolja komunikacija sa jednom osobom nema veze sa pravdom. Ovde je rec o pristrasnosti, a ne objektivnosti.
Kada si vec pravedna onda budi pravedna bez obzira da li ti je to prijetelj ili ne.

ne nisam ni rekla da je to bila pravda :)
pitao je zashto sam bila na Masterovoj strani...
nisam rekla da je pravedno :)

tako je kako je....i uvijek cu biti na strani ljudi koje gotivim :)

i Milojko je iz ne znam ni ja kojeg razloga poslao reputaciju samo sa mojim imenom i prezimenom....
ne kontam shta?

to s tvojim imenom me se zaista ne tiče...i nisi to morala da mi saopštavaš, ali ipak hvala ti na podeljenom saznanju...brzo ću da ga zaboravim jer me ne interesuje...

...sviđa mi se Laki...hitleriše tu okolo...a ti znaš da panduri vole skinse, nacije, huligane i ostalu gamad društva...

...budi bez brige, tvoj je...:ok:

ne kontam shta?

Prvo, svideo mi se tvoj komentar zato sam ti poslao reputaciju. A ime i prezime mi se takodje jako dopalo jer tako se zvala moja prva ljubav iz obdanista, s tim da je prezime nije bas isto ali slicno ima dva slova vise. I racunao sam da ces biti iznenadjena i pitati me zasto? Tada bih ti objasnio. Ali ne, ti si me napala da sam hteo da te zastrasim, pa sam odustao od daljeg objasnjenja. Da te zastrasim? Smesno. Pa sta ja mogu da uradim s tim sto ti znam ime i prezime? Da ti bacim bombu u kucu, kidnapujem, ukradem tasnu, pratim? Ma daj molim te. Curo, i sama znas da je Krsta jedno malo selo a ime i prezime mozes saznati preko PP ili od bivisih forumasa(Saleta recimo) a ne preko FB.
Ja nemam nijednog forumasa na FB uzgred budi receno.

Prvo, svideo mi se tvoj komentar zato sam ti poslao reputaciju. A ime i prezime mi se takodje jako dopalo jer tako se zvala moja prva ljubav iz obdanista, s tim da je prezime nije bas isto ali slicno ima dva slova vise. I racunao sam da ces biti iznenadjena i pitati me zasto? Tada bih ti objasnio. Ali ne, ti si me napala da sam hteo da te zastrasim, pa sam odustao od daljeg objasnjenja. Da te zastrasim? Smesno. Pa sta ja mogu da uradim s tim sto ti znam ime i prezime? Da ti bacim bombu u kucu, kidnapujem, ukradem tasnu, pratim? Ma daj molim te. Curo, i sama znas da je Krsta jedno malo selo a ime i prezime mozes saznati preko PP ili od bivisih forumasa(Saleta recimo) a ne preko FB.

ma ko će koga ovde da zastraši imenom i prezimenom...:)
...i šta mi znači ičije ime i prezime, ako nije masterovo...a njegovo znam...i u vezi njega sam sve saznao...ostali me ne interesuju...

pa s obzirom na to da si tada kolao po forumu pun Saletovih traceva valjda ti je jasno zashto mi je bila takva reakcija :)
mislim nisam bukvalno mislila da me zastrashish, vec nisam znala shta si htio s tim...vidish, mogao si napisati odmah to tako :) ali nisi :)

pa sad...Laki nije loš dečko...on je kao kučence...trčka oko nogu gazde i čeka porciju češkanja...

...e sad...što surfuje po nacističkim sajtovima, *******...uticaj ortaka navijača...potpalo dete pod loše društvo...

Brate ja sam otpisao rodjenog burazera iz razloga sto drugima zeli i cini zlo..koj ce mi takva budala u zivotu

pa s obzirom na to da si tada kolao po forumu pun Saletovih traceva valjda ti je jasno zashto mi je bila takva reakcija :)
mislim nisam bukvalno mislila da me zastrashish, vec nisam znala shta si htio s tim...vidish, mogao si napisati odmah to tako :) ali nisi :)

Pa napisao bih ja, ali video sam po tvojoj reakciji da nema vajde. Ne bi mi ni poverovala.

D Lite, mojne da generalizujes i pljujes sva navijace. I ja bih mogao da kazem da su svi murijasi g*vna, ali necu, jer znam da i madju vama ima cestitih. z;)

Decko je mlad, zato mu ne zameram previse. Ni njemu ni ovoj napaljenoj Lajterki.

Back