Hebozovnost

meni je svako OK i ima shansu dok se ne dokaze suprotno...na mojoj kozi... i zaboli me uvo da li mi je losh kont...jer da slusham shta ko ovdje misli o kome, pa dokle bih dogurala? ne bih pricala ni sa kim...jer ste svi popickani medjusobno...

sad pričaš skroz kontradiktorno...

...čemu onda pitanja i dlieme i sekiranje oko toga što ja prozivam Branka Radulovića po imenu i prezimenu...?

..što onda tebe boli pichica što ja njega prozivam po imenu i prezimenu...?
...misim...kad već kažeš da te zabole...:)

...samo...on je svoje adute oko mene potrošio...a ja nisam ni počeo...:)

kakvo sekiranje?
samo me zanimalo zashto :)
mislim, mozda je znati necije ime i prezime tako in i kul :)
a ja ne znam...
pa rekoh ako treba da bih zvucala pametnije, da i ja krenem tako...:)

pa ne treba da te zanima... :) pošto kažeš da te zabole, jel... :)

...uostalom ja sam za tebe daleko od pametnog...tako da ti dobro znaš da ne bi ispala pametnija da barataš imenima kao ja...:ok:...pusti ti mene da ispadam glup i gledaj svoja cyber posla i nemoj da glumiš tu nečijeg advokata...:ok: :) ...

ovom pričom si sebe diskvalifikovala kao ozbiljnog sagovornika...:)
...sekira te što se pandur glupira sa nečijim imenima, a ne sekira te što taj neko kači nečije slike i šalje okolo po pp-ima...:)...baš nepristrasno...:)

meni je svako OK i ima shansu dok se ne dokaze suprotno...na mojoj kozi... i zaboli me uvo da li mi je losh kont...jer da slusham shta ko ovdje misli o kome, pa dokle bih dogurala? ne bih pricala ni sa kim...jer ste svi popickani medjusobno...
Ja nisam nikad nikog prvi citirao i napao ruznom recju to dajem ruku:ok:on i jos par debila su uspeli labilnim osobam\ da plasiraju lazi o meni i drugima i na taj nacin meni stvorili neprijatelje s kojima nikad nisam post razmenio..pa nek se oni zapitaju ko tu ima problem ako je uopste u drustvu takvih..a vec sam jednom nicim izazvan rekao da je jednu forumasicu nazivao droljom raspalom i ona je preko toga presla zbog ribe s kojom je on bio..kao prospe im pricu da mu je ovde izduvni ventil kao..kao da nesto zna o nekom da je on prevadan a da smo mi losi u stvari..eeej..koji mozak to moze da poveruje:lol:

ovom pričom si sebe diskvalifikovala kao ozbiljnog sagovornika...:)
...sekira te što se pandur glupira sa nečijim imenima, a ne sekira te što taj neko kači nečije slike i šalje okolo po pp-ima...:)...baš nepristrasno...:)

e boli me ***** ko kaci slike, ko shalje shta gdje, cije ime ko gdje spominje...nije me uopshte to zanimalo na relaciji vas dvojice :)
da imate muda vi bi to rijeshili do sad :)

vec jednostavno me zanimalo, shta ti predstavlja prozivanje forumasha po imenu i prezimenu...
rekao si kacio mi slike nja nja nja...Lautner nije pa ga prezimenom zovesh...

e boli me ***** ko kaci slike, ko shalje shta gdje, cije ime ko gdje spominje...nije me uopshte to zanimalo na relaciji vas dvojice :)
da imate muda vi bi to rijeshili do sad :)

vec jednostavno me zanimalo, shta ti predstavlja prozivanje forumasha po imenu i prezimenu...
rekao si kacio mi slike nja nja nja...Lautner nije pa ga prezimenom zovesh...

ali dokle da ti crtam ******...:eek: :dash:
...nemoguće je da te ne zanima što je kačio slike, a da te zanima što ga prozivam prezimenom i imenom...:lol:

...a što se tiče lakija, evo da te podsetim...u tim teškim trenucima za mene, tvoje kučence Laki se najviše smejalo i sprdalo i navijalo i prozivalo...dok su ostali gore dole ćutali...znači podjebuckavaću ga kad god mi se namesti i sve dok mi ne dosadi...nadam se da si se sad prisetila kada sam to i kojom prigodom napisao pre mesec, dva...
...nadam se da se ubuduće nećeš usuđivati da mi postavljaš pitanja oko Lakija i da ćeš gledati svoja forumaška posla, jer je za sve on sam kriv...:)

Poslednja izmena:
Ja nisam nikad nikog prvi citirao i napao ruznom recju to dajem ruku:ok:on i jos par debila su uspeli labilnim osobam\ da plasiraju lazi o meni i drugima i na taj nacin meni stvorili neprijatelje s kojima nikad nisam post razmenio..pa nek se oni zapitaju ko tu ima problem ako je uopste u drustvu takvih..a vec sam jednom nicim izazvan rekao da je jednu forumasicu nazivao droljom raspalom i ona je preko toga presla zbog ribe s kojom je on bio..kao prospe im pricu da mu je ovde izduvni ventil kao..kao da nesto zna o nekom da je on prevadan a da smo mi losi u stvari..eeej..koji mozak to moze da poveruje:lol:

eto...zamisli sad da ja slusham druge...
ne bih te sad ni citirala da slusham shta ko prica po forumu...

sa eternalom se nikada ne bih nashla, da slusham shta drugi pricaju...

svi ste mi dobri...dok se ne dokaze suprotno....tudja iskustva, tudji zivot, tudja stvar..

ali dokle da ti crtam ******...:eek: :dash:
...nemoguće je da te ne zanima što je kačio slike, a da te zanima što ga prozivam prezimenom i imenom...:lol:

...a što se tiče lakija, evo da te podsetim...u tim teškim trenucima za mene, tvoje kučence Laki se najviše smejalo i sprdalo i navijalo...dok su ostali gore dole ćutali...znači podjebuckavaću ga kad god mi se namesti i sve dok mi ne dosadi...nadam se da si se sad prisetila kada sam to i kojom prigodom napisao pre mesec, dva...
...nadam se da se ubuduće nećeš usuđivati da mi postavljaš pitanja oko Lakija i da ćeš gledati svoja forumaška posla, jer je za sve on sam kriv...:)

paz' da necu :)
znash me malo bolje od toga :))))

aj jednom....udahni, izdahni i otkucaj post....bez 4 editovanja....nekad i ne procitam shta si napisao...jer dodajesh ko sumanut :)

i da...bash si ebozovan :rumenko:

eto...zamisli sad da ja slusham druge...
ne bih te sad ni citirala da slusham shta ko prica po forumu...

sa eternalom se nikada ne bih nashla, da slusham shta drugi pricaju...

svi ste mi dobri...dok se ne dokaze suprotno....tudja iskustva, tudji zivot, tudja stvar..

Pa kako kad kazes da ti je on ok:lol:mislim znam na sta lice forumaska okupljanja kad nas jedna osoba zna i vidi se sa takvim olosem koji zeli nesto o nama iskopati..i toj osobi smo rekli u poverenju..a taj jadnik poput mastera dodje i pljune je u facu tako sto iznese neku poluistinu koju smo njoj plasirali..i ona i dalje misli da je on ok:lol:pa dajte ljudi ocigledno je da bi vas svako prodo za dobar trach i reputaciju:lol:

Pa kako kad kazes da ti je on ok:lol:mislim znam na sta lice forumaska okupljanja kad nas jedna osoba zna i vidi se sa takvim olosem koji zeli nesto o nama iskopati..i toj osobi smo rekli u poverenju..a taj jadnik poput mastera dodje i pljune je u facu tako sto iznese neku poluistinu koju smo njoj plasirali..i ona i dalje misli da je on ok:lol:pa dajte ljudi ocigledno je da bi vas svako prodo za dobar trach i reputaciju:lol:
pa šta misliš kako je Branko Radulović saznao odakle sam...? :)
jel sam mu ja rekao...? ne... jel mu neko rekao...? da... ...onaj kome sam ja rekao odakle sam...:)

...šta misliš kako je došao do fotki...? :)
...jel sam mu ih ja slao...? ne... jel mu ih neko dao...? da...:) onaj kome sam ih ja posslao...:)

...toliko na temu neutralnosti, tj. - "zabole me nisam ja iz te vaše priče"...:)

Poslednja izmena:
pa
...šta misliš kako je došao do fotki...? :)
...jel sam mu ih ja slao...? ne... jel mu ih neko dao...? da...:)

Pa od drugih koji su kao s tobom bili ok:lol:tako je meni priso na pp lsd kao ok smo..on je kao dj..ja provalim smradinu i nista mu ne kazem..on dodje nicim izazvan i postavi taj pp ovde da se sladi s narkomanom:lol:

Poslednja izmena:
Pa od drugih koji su kao s tobom bili ok:lol:tako je meni priso na pp lsd kao ok smo..on je kao dj..ja provalim smradinu i nista mu ne kazem..on dodje nicim izazvan i postavi taj pp ovde da se sladi s narkomanom:lol:

da...časni ljudi...pošteni i nadasve "neutralni"...:lol:
...njih se ništa ne tiču naše rasprave...:lol:
...oni su tu samo da se zezaju i ništa više...:lol:

e pa vidish da je ovo meni uradio, ne bih mislila da je ok...

jer je onda ispao *****...
smo rekli...dobar...sve dok se ne dokaze suprotno...valjda je to dokazivanje necega bem mu sve

Back