PecinaBabaStojanka
Domaćin
- Poruka
- 4.848
treba pomoci starijima...u autobusu uvek mesto ustupim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba pomoci starijima...u autobusu uvek guzu ustupim...

Što to volite kod sebe ili cinite sebi i pritom se osicate skroz hebozovno ?![]()
dok god imam sve zube
Ima dana kada sam lepo raspolozena,kada sam opustena,kada se smejem onako iz srca,punim glasom,i kada sebe vidim u ogledalu sa osmehom na licu tada sam sebi najseksi i najfaksi..nikakva oskudna odeca,nikakva sminka nece mi pomoci da se osecam mocno kao zena,ako sam u daunu,naprotiv onda se osecam jeftino..dakle samo osmeh..dok god imam sve zube
![]()
)))a ese ebes kad si u daunu ?hmmm)))
to je neko trik pitanje..tako da ti necu odgovoriti..ali i daun i ozgor..
Ima dana kada sam lepo raspolozena,kada sam opustena,kada se smejem onako iz srca,punim glasom,i kada sebe vidim u ogledalu sa osmehom na licu tada sam sebi najseksi i najfaksi..nikakva oskudna odeca,nikakva sminka nece mi pomoci da se osecam mocno kao zena,ako sam u daunu,naprotiv onda se osecam jeftino..dakle samo osmeh..dok god imam sve zube
![]()
kada sedim,pijem pivo,podrigujem i povremeno se pocesem po jajima...

Što to volite kod sebe ili cinite sebi i pritom se osicate skroz hebozovno ?![]()

nije bitno kako se mi osećamo...nego kako nas suprotni pol doživljava...: )
Pa ne bih se bas slozio s tim. I te kako je bitno kako se vi osecate. Dzabe vam lepota i seksipil ako se vi ne osecate tako i zracite samopouzdanjem. ima puno lepih i privlacnih zena koje imaju jako losu sliku o sebi pa se to ispoljava i na njihovo ponasanje. Oseti se to.
****** ce te neko dozivljavati hebozovnom, ako se ti tako ne osjecash![]()
****** ce te neko dozivljavati hebozovnom, ako se ti tako ne osjecash![]()
ma sme, ali smemo li mi da budemo ozbiljni jutros, valjda?au...baš ste ozbiljni od jutros...ne sme čovek ni da se našali...![]()
ma sme, ali smemo li mi da budemo ozbiljni jutros, valjda?

ako napišem em što sam pandur em ću još ispadnem narcis...a to nije lepo, jelda...![]()
...neoprostivo...
Pa kako da me ne gotivi kada sam ja i njegov klon.pa kako ne znaš kad si moj klon...?...neoprostivo...
...šta...tebi Branko Radulović nije slao slike...?
...pa da...ne gotivi te...
...naravno da jesam...naime...ovde sam po zadatku...