Haski kazamat oslobodio krivice Nasera Orica

drazen erdemovic je jedini bio koji je izrucen tad a on je bio hrvat iz bih i nije bio drzavljanin srbije i izrucio ga je slobodan milosevic a ne SRS.

taj Drazen Erdemovic je SRBIN ( bas tako, velikim slovima) koji je 1000 puta veci srbin od tebe kome su usta puna srbovanja. I 1000 puta je vise uradio za ovu drzavu nego sto ces ti uraditi,i to u svojim bolesnim snovima. I izrucila ga je vlada Srbije u kojo ste vi ,gle cuda,imali 15 ministara . I Voju potpredsednika vlade.

A Ilija Todorovic? To se nije dogodilo? Mozda,al u tvojim snovima.
Tako da o izrucivanju Srba hagu vi kradikali mozete samo da cutite.

Hrvat??? Koji se borio na srpskoj strani. I koji je vise ucinio za Srbiju i srpski narod nego sto ce tzv "patriote" da ucine za 1000 godina.
Ilija Todorovic,uhapsen na zlatiboru i izrucen. Da li je on mozda hrvat? ili eskim?

Nije bitno koje , on se borio za Srbiju, Da li smo usvojili zakon o izrucivanju nasih gradjana:?:

Drzava nek hapsi, oni ce da se kriju ........:whistling:

Nije bitno koje , on se borio za Srbiju, Da li smo usvojili zakon o izrucivanju nasih gradjana:?:

Drzava nek hapsi, oni ce da se kriju ........:whistling:

Slazem se. Ali onda oni koji su prvi hapsili Srbe i izrucivali ih Hagu treba da se zavuku u misju rupu i cute. Ali ne,kradikali su sad najveci protivnici haga.

A idu u koaliciju sa Kostunicom koji je najvise Srba izrucio Hagu.
Reci cete dobrovoljno su otisli. Otisli su "dobrovoljno" posle silnih pritisaka i pretnji.
Sta mislite da je gen. Lukic direktno iz bolnice, u papucama resio da se preda i ode u Hag????

Slazem se. Ali onda oni koji su prvi hapsili Srbe i izrucivali ih Hagu treba da se zavuku u misju rupu i cute. Ali ne,kradikali su sad najveci protivnici haga.

A idu u koaliciju sa Kostunicom koji je najvise Srba izrucio Hagu.
Reci cete dobrovoljno su otisli. Otisli su "dobrovoljno" posle silnih pritisaka i pretnji.
Sta mislite da je gen. Lukic direktno iz bolnice, u papucama resio da se preda i ode u Hag????

OK je sve to sto kazes ali jednu stvar zaboravljas taj isti Kostunica je bio sa Tadicem u vlasti.
Znaci svi su oni podjednako krivi!

Demokrate i ljudi sa foruma osudjivali su koaliciju SPS DSS I SRS kao povratak u 90 , Sta je onda koalicija ZES + SPS :dontunderstand:

jedini radikali nisu nijednog srbina izrucili u hag. zato su radikali zakon.

Hahahaha. Gurni glavu u pesak malo dublje,pa tek onda neces videti nista. Ako su za tebe 2 SRBINA nista,onda kradikali nisu izrucili nikog.
Ali sreca pa postoji nesto sto se zove google,pa ga guglaj malo marsowac,pa ces naci da se na sednici vlade srbije glasalo o izrucenju erdemovica i da su i vasi kradikalski ministri na celu sa potpresednikom vojom glasali za to.

Strashno je to. Preko 3000 ljudi je ubijeno, i gde su svedoci, gde su kancelarije Srbije i RS za prkupljanje dokumentacije i dostavu. BTw ako jedan ljudski otpad kakav je Oric ne mozesh da osudish, kako cesh masu manjih koljacha koji su odradjivali posao....

Strashno :roll:

mislim da je to bit svega...
mogu razumijeti kako se osjecate (osjecala sam se slicno zbog one sramne"presude" vukovarskoj trojci...kojoj su se forumaski patrijoti koji sad svaljuju drvlje i kamenje na sud, radovali), ali zbog toga kriviti sud, neposteno je...ako nema dokaza, nemozes ga osuditi...ili je nesposoban tuzilac(a nesposobnost nema politicke konotacije), ili su zatajale domace institucije koje su trebali tuzilastvu dostaviti dokaze...nasi su, aljkavo, glupo , naivno i nepoznavajuci kako rade demokratski sudovi, vjerovali da je kao dokaz dovoljno tv snimke srusenog vukovara....:dash:
i rezultat znamo....samo izgleda da su se sad opametili i u zalbenom postupku dostavili nove materijalne dokaze, a ne samo svjedoke tipa "pa to svi znamo"," cuo sam" itd. (izgleda da vec urodilo plodom, Sljivancanin, iako na uvjetnoj slobodi, nesmije napustiti mjesto boravka, nesmije ici ni u CG posjetiti obitelj i imovinu i mora biti pod stalnom prismotrom srpske policije)
htjela sam da kazem, do nas je, a ne do suda

mislim da je to bit svega...
mogu razumijeti kako se osjecate (osjecala sam se slicno zbog one sramne"presude" vukovarskoj trojci...kojoj su se forumaski patrijoti koji sad svaljuju drvlje i kamenje na sud, radovali), ali zbog toga kriviti sud, neposteno je...ako nema dokaza, nemozes ga osuditi...ili je nesposoban tuzilac(a nesposobnost nema politicke konotacije), ili su zatajale domace institucije koje su trebali tuzilastvu dostaviti dokaze...nasi su, aljkavo, glupo , naivno i nepoznavajuci kako rade demokratski sudovi, vjerovali da je kao dokaz dovoljno tv snimke srusenog vukovara....:dash:
i rezultat znamo....samo izgleda da su se sad opametili i u zalbenom postupku dostavili nove materijalne dokaze, a ne samo svjedoke tipa "pa to svi znamo"," cuo sam" itd. (izgleda da vec urodilo plodom, Sljivancanin, iako na uvjetnoj slobodi, nesmije napustiti mjesto boravka, nesmije ici ni u CG posjetiti obitelj i imovinu i mora biti pod stalnom prismotrom srpske policije)
htjela sam da kazem, do nas je, a ne do suda

Da, do nas je, jer mi nismo poslali crne trojke koje bi presudile tim koljačima.

sud u hagu je politicka farsa.

kako nazvat jedan sud, koji koljace i agresore(cetnike/velikosrbe)
i Hrvate koji su branili svoju zemlju o istih,stavlja na isti nivo.
jednim i drugima presudjuje.

meni nije poznato da se je englezima i rusima poslije drugog svijetskog rata sudilo,jer su isti pobili na stotine tisuca njemaca u svojoj odmazdi.

sudilo se je samo i izkljucivo nacistickoj njemackoj.

zasto je tretman drugaciji kad se radi o agresorskom ratu
na Hrvatsku i njezinu "odmazdu",vojnu akciju oluja????
Akcija oluja i bljesak su u pomoc NATO-a i predstavljaju etnicko ciscenje Srba oko 700.000 je proterano

Back