- Poruka
- 6.212
Pa što se onda tvoj heroj predao, još ga trubači pratili???![]()
![]()
zato sto nije mogao da pobegne. vec je bio pod prismotrom kad je Djindjic napisao optuznicu protiv njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
E pero pero, pa znam ja da ti srpske zrtve ne bi pomenuo, ni na lotou da dobijesh....
Iako je ovo tema za Orica i Hag, ne moze bez Mladica. Ajde onda i onog gudina Gotovinu i ekipu da pomenemo![]()
![]()
zato sto nije mogao da pobegne. vec je bio pod prismotrom kad je Djindjic napisao optuznicu protiv njega.
Мене само стварно чуди и помисао било кога ДА ЋЕ ДОКАЗАНИ ЗЛОЧИНАЦ И УБИЦА НАСЕР ОРИЋ БИТИ ОСУЂЕН - ПА ЉУДИ ОН ЈЕ УБИСТВА ВРШИО ПО НАРУЏБИНИ НАШИХ ОКУПАТОРА... ништа друго. Не могу они да осуде свог човека.
A kako je to Mladic odgovoran za srebrenicu?
Zato sto je cilj njegove predaje i procesa u kome se sam brani - otvaranje oci ljudima koji bolidi i placenici sede u tom sudu, i to jako uspesno radi.
On ce verovatno biti osudjen na dugogodisnju robiju i on je spreman na to, to je njegovo zavestanje i zalog da ideologija koju je stvorio ostane vecna.
Seselju se tamo ne sudi kao drzavnom funkcioneru ili vojnom komandantu - presuda njemu znacice samo presudu jednoj licnosti, sa druge strane eventualne presude Karadzicu ili Mladicu znacile bi presude celoj Republici Srpskoj i vojsci Srpske, zato se oni nikad ne smeju predati niti biti isporuceni.
koliko imaš godina rođeni. izgleda da 95 nisi gledo TV ili se još tada nisi bio mentalno razvio kako bi mogao nešto zaključiti. 95. godine na TV-u izlazi TV snimak gdje mladić sa vojskom dolazi do skupine od 2-3 tisuće djece, žena staraca, i on im pred kamerama obećava da im se ništa neće dogoditi, kad nakon nekoliko dana nitko živ nije izišao iz enklave. on je general koji je vojno ušao u srebrenicu a nakon čega se dogodio najveći zločin nakon 2.WW i jasenovca na ovim prostorima. jel još misliš da nije odgovoran?

ako je general onda je vojnik. ako je vojnik onda prima naredjenja (da te podsetim, u toku rata naredjenja je izdavao pre svega Milosevic a sa njim i Karadzic). ako je primao i izvrsavao naredjenja, kako moze biti kriv?koliko imaš godina rođeni. izgleda da 95 nisi gledo TV ili se još tada nisi bio mentalno razvio kako bi mogao nešto zaključiti. 95. godine na TV-u izlazi TV snimak gdje mladić sa vojskom dolazi do skupine od 2-3 tisuće djece, žena staraca, i on im pred kamerama obećava da im se ništa neće dogoditi, kad nakon nekoliko dana nitko živ nije izišao iz enklave. on je general koji je vojno ušao u srebrenicu a nakon čega se dogodio najveći zločin nakon 2.WW i jasenovca na ovim prostorima. jel još misliš da nije odgovoran?
Usvojivši delimično Orićevu žalbu i odbacivši žalbu Tužilaštva, apelaciono veće je zaključilo da su prvostepene sudije pogrešile kada su Orića proglasili krivim, a prethodno nisu utvrdili ko je tačno počinio zločine, da li su počinioci bili potčinjeni Oriću i da li je on znao za zločine.
Saopštavajući presudu, predsedavajući sudija Volfgang Šomburg rekao je da je utvrđeno da su teški zločini nad Srbima u Srebrenici nesumnjivo počinjeni, ali da nije bilo dokaza na osnovu kojih bi se Orić mogao osuditi.
Nemoj Jarry, molim te. Nemamo svi rupe u pamćenju. Mrzi me sad da guglam, ali naći ću nekad njegove izjave gde je izjavljivao kako će se predati onog momenta kad napišu optužnicu i slične gluposti. Namerno je otišao, a razloge zna samo on. Mogao je i on kao i Mladić da se sakrije u mišiju rupu i da ga nema nigde. A optužnicu nije pisao Đinđić.
Ма не лупај глупости, иди бре врати се на риву и настави с пецањем ако смо те прекинули у томе.... Генерал Младић је херој српског народа !
Дозволи, правда не може бити селективна ако судимо њему, ајмо онда и генералу Кларку за бомбардовање СРЈ, или још директнији пример људи у уноформама који су дан данас активни - Тачи, Чеку и Харадинај....
Тако да буде опет потребе да будемо уз ђенерала, ту смо !![]()
nešto ne štima u vašoj državi. naser "navodno" ubio 2,5 do 3 tisuće srba u srebreničkoj enklavi, a ja tek nakon 13 godina za to čujem. za žrtve srebrenice (muslimane) sam čuo 95. neko je jako zakazao (novinari, diplomati, političari ne znam ni ja tko).
e moj "sivonja". traže ga zbog "GENOCIDA". jel ti znaš šta je genocid? nema zastare! a i vama je pametnije da ga se odreknete što prije, jer će te prije krenut u bolji život. dok ga sakrivate (mislim država) nema napretka

sud u hagu je politicka farsa.
kako nazvat jedan sud, koji koljace i agresore(cetnike/velikosrbe)
i Hrvate koji su branili svoju zemlju o istih,stavlja na isti nivo.
jednim i drugima presudjuje.
meni nije poznato da se je englezima i rusima poslije drugog svijetskog rata sudilo,jer su isti pobili na stotine tisuca njemaca u svojoj odmazdi.
sudilo se je samo i izkljucivo nacistickoj njemackoj.
zasto je tretman drugaciji kad se radi o agresorskom ratu
na Hrvatsku i njezinu "odmazdu",vojnu akciju oluja????
ako je general onda je vojnik. ako je vojnik onda prima naredjenja (da te podsetim, u toku rata naredjenja je izdavao pre svega Milosevic a sa njim i Karadzic). ako je primao i izvrsavao naredjenja, kako moze biti kriv?
Jel? A u vašoj državi sve štima - imate dve vrste glasačkih listića - za vaše i za nacionalne manjine. Još da im i žute trake stavite preko desne ruke pa da budete kompletni.
перо је често хрвацко име