- Poruka
- 3.912
je u nas u Dalmaciji. i "Sivonja" također
па знам да је и Херцег-Босна, Лика,
то је српска дика !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je u nas u Dalmaciji. i "Sivonja" također
Pa je l zlochin u Srebrenici oznachen kao genocid? Ni ne pratim vishe....![]()
Koliko znam, zene i deca su napustili enklavu, obezbedjen im je bio prevoz.
Genocid je ono pero, shto su Hrvati izvrshili nad Srbima u II sv. ratu. U stvari, za ono ne postoji ime..... najsramnije i najbljutavije delo na Balkanu ikada.... ne ponovio se nikad i nigde.
па знам да је и Херцег-Босна, Лика,
то је српска дика !
A tebi je to tek sad jasno?послије пресуда рамушу харадинају и насеру орићу дефинитивно је јасно да "суд" у Хагу није вођен нити правом,нити "правним принципима" .
A tebi je to tek sad jasno?![]()
ovo drugo se sa tobom slažem. to je bio genocid.
ne slažem se o obezbeđenom prevozu, osim ako nisi mislio o prevozu na onaj svijet.
a ti glasas za tadica koji hoce da uhapsi srpske heroje i patriote ratka mladica i radovana karadzica koji su spasili srbe u bosni od genocida nestanka i ovakvih kao sto je naser oric.
a navodno si "patriota". jesi koliko sam ja eskim...
Ipak si ti isuviše ograničen da svu komplikovanost te problematike shvatiš.a ti glasas za tadica koji hoce da uhapsi srpske heroje i patriote ratka mladica i radovana karadzica koji su spasili srbe u bosni od genocida nestanka i ovakvih kao sto je naser oric.
Naravno da sam, pravi patriota, za razliku od tebe, nadipatriote, koji veruješ najvećim izdajnicima srpskog nartoda, šešeljugi, i radikalima (onog pokojnog pod lipom da više i ne pominjem, on je bio najveći izdajnik, ali sad je mrtav, pa, hvala Bogu, više ne može da naudi srpstvu).a navodno si "patriota".
S ovim si već sasvim otrcan. Ali, dobro, bar, opet hvala na saznanju da si Eskim.jesi koliko sam ja eskim...

Tih godina se deshavao pravi, ozbiljan genocid u Ruandi, i chak su za tako neshto strashno jedno vreme vrdali sa pravnim terminima.
a sto ste vi " patriote" hapsili SRBE i isporucivali ih haskom tribunalu?
nešto ne štima u vašoj državi. naser "navodno" ubio 2,5 do 3 tisuće srba u srebreničkoj enklavi, a ja tek nakon 13 godina za to čujem. za žrtve srebrenice (muslimane) sam čuo 95. neko je jako zakazao (novinari, diplomati, političari ne znam ni ja tko).

Онај ко је хапсио свог човек не може бити родољуб !
Kako ne moze? Vidis da kod nas moze.
Ko su najvece "patrijote" u Srbiji?
Radikali.
Kada su prvi Srbi uhapseni i izruceni hagu?
Drazen Erdemovic i Ilija Todorovic uhapseni i izruceni 1998.-99. za vreme vlade SPS-SRS.
I sad to marsowac treba da mi objasni.Ali nema ga.
Ipak si ti suviše ograničen da svu komplikovanost te problematike shvatiš.
Ja bih, kad bi on prvi prestao da omalovažava, naziva neistomišljenike izdajnicima, glupacima, i sve u tom stilu. A da li vi stvarno mislite da su stvari "crno-bele"?a ti mu jednom, pa lepo objasni. ali bez ''mantri'', ''kompleksnosti'' i ostalih izvlačenja.
nego lepo, razmena stavova, bez omalovažavanja.
samo jednom

Stvarno iznenadjujuc obrt u vezi Orica
Mogo je chovek ladno da pobije josh par hiljada Srba da je znao.![]()
Ipak si ti isuviše ograničen da svu komplikovanost te problematike shvatiš.
Naravno da sam, pravi patriota, za razliku od tebe, nadipatriote, koji veruješ najvećim izdajnicima srpskog nartoda, šešeljugi, i radikalima (onog pokojnog pod lipom da više i ne pominjem, on je bio najveći izdajnik, ali sad je mrtav, pa, hvala Bogu, više ne može da naudi srpstvu).
S ovim si već sasvim otrcan. Ali, dobro, bar, opet hvala na saznanju da si Eskim.![]()
seselj nijednog srbina nije izdao i izrucio u hag , dok ovi za koje ti glasas - jesu mnoge.
zahvaljujuci ovima za koje ti glasas, naser oric i haradinaj su danas slobodni ljudi.
da smo se ovakvi kao ja pitali oni bi odavno pasli travu odozdo 2 metra ispod zemlje...
ali neee, vi kazete ne moze puskom, metkom, mora diplomatski i samo diplomatski kakvi ratovi, medjunarodno pravo, hag, truc, bla, bla , smrd, prd i sta se desilo sad sa tom vasom medjunarodnom diplomatskom borbom?
popusili ste ga prakticno na SVIM FRONTOVIMA
- izgubili ste diplomatski crnu goru
- izgubili ste diplomatski kosovo i metohiju
- oric slobodan, haradinaj slobodan, taci slobodan, ceku slobodan, dudakovic slobodan
prakticno svi srpski zlikovci su danas slobodni dok je gomila srpskih heroja dobila kazne zatvora od 30 do 40 godina
zato ti gospodjo nikada ne mozes biti patriota. jer da bi bila patriota trebas prvo imati hrabrost . hrabrost da se suprosatvis jacem neprijatelju bez obzira koliku cenu trebao da platis - ni ti ni vecina gradjana srbije nema toga zato cete biti uvek jebani, jahani, maltretirani, ponizavani, kinjeni - i mi svi ostali zajedno sa vama.
a vama ti zadaci slihtanja i uvlacenja neprijatelju vidim uopste ne padaju tesko.
Ja bih, kad bi on prvi prestao da omalovažava, naziva neistomišljenike izdajnicima, glupacima, i sve u tom stilu. A da li vi stvarno mislite da su stvari "crno-bele"?
ne nazivam ja tebe izdajnikom da bi te omalovazio i uvredio vec zato sto smatram svakog onog ko glasa tadica izdajnikom ove zemlje i naroda. a izdajnici ste zato sto podrzavate politiku izdaje srba i njihovo izrucenje agresorima i neprijateljima nase zemlje i naroda.
sve dok ne odustanete od te politike izrucenja srba u hag - bicete izdajnici.
Dražen Erdemović, Hrvat,
Ajde,marsowski patrioto cekam odgovor. Zasto ste,i to prvi,izrucivali SRBE haskom tribunalu????
Ili se to u tvom virtuelnom svetu nije dogodilo?