Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neven:
kalliope:
na s a j m u? aaaa! pa to je daleeeeeko. (negde u oktobru cini mi se)
ne, ne, ne, mislim da ce izaci u junu...
ma kakav sajam :shock: ako ne izadje pre jula (sto znaci u junu) ima da skrenem...mislim stvarno mi nije jasno zasto jednu knjigu od (verovatno) 900 stranica prevode dva meseca :roll:

Knjiga ce sigurno imati menje od 900 stranica.Tako je ova rekla zato sto su se neki glupi roditelji zalili da su njihova deca postala opsednute i da ne ispustaju knjigu iz ruku... :roll:

N_ToNx:
Knjiga ce sigurno imati menje od 900 stranica.Tako je ova rekla zato sto su se neki glupi roditelji zalili da su njihova deca postala opsednute i da ne ispustaju knjigu iz ruku... :roll:

cek da proverom da nisu moji :D :D

kad je izasao 5. deo bila je skola u toku. ja sam ceo vikend sedela kuci, citala, i povremeno razmenjivala utiske sa drugom.
dakle, moji su poluuuudeli od besa. :(

ajao, ako izadje u junu, GOTOVA SAM, ma, nece biti saaaanse da se koncentrisem na prijemni.

kalliope:
N_ToNx:

kad je izasao 5. deo bila je skola u toku. ja sam ceo vikend sedela kuci, citala, i povremeno razmenjivala utiske sa drugom.

ajao, ako izadje u junu, GOTOVA SAM, ma, nece biti saaaanse da se koncentrisem na prijemni.

budi sigurna, u junu sigurno nece kod nas izaci. kamo srece da je tako. u junu izlazi u engleskoj i u celom normalnom svetu, a kod nas tek dva meseca nakon toga. tako da ti savrsena koncentracija ne gine :wink: .
a i moji su poludeli isto kad sam ja citao knjigu onda. ono, pocinje skola i sve, a ja jedinu knjigu koju sam otvorio bila je postar. mozda me je to i odrzalo da ne pobesnim sto pocinje skola ebena, kao sto me je gospodar prstenova odrzao da nepadnem u komu zbog prijemnog i sve te frke. znam kako ti je, taj period je najgori. tacno ono prolece sve, svi napolju, a ti ucis ucis ucis ucis ucis... :x :x :x :x

Elishabeth:
Prvo pozdrav i cmokic za Hita i Nevena!
drugo,ja ih ne slusam ali sam cula onu pesmu American idiot i Bulevard of broken dreams(nemojte mi zameriti ako sam pogresila u pisanju) i ono kao svidjaju mi se.Pevljive su zapravo.Inace drugo nista nisam cula od njih.
i ja sam cuo samo te dve i ovu najnoviju holiday.nabavi je,dopasce ti se :D

hit:
kalliope:
N_ToNx:

budi sigurna, u junu sigurno nece kod nas izaci. kamo srece da je tako. u junu izlazi u engleskoj i u celom normalnom svetu, a kod nas tek dva meseca nakon toga. tako da ti savrsena koncentracija ne gine :wink: .
a i moji su poludeli isto kad sam ja citao knjigu onda. ono, pocinje skola i sve, a ja jedinu knjigu koju sam otvorio bila je postar. mozda me je to i odrzalo da ne pobesnim sto pocinje skola ebena, kao sto me je gospodar prstenova odrzao da nepadnem u komu zbog prijemnog i sve te frke. znam kako ti je, taj period je najgori. tacno ono prolece sve, svi napolju, a ti ucis ucis ucis ucis ucis... :x :x :x :x
Ma potpuno sam siguran da ce i africko pleme Njam Njam dobiti prevod knige na svo jezik nego mi :roll:

hej ljudi..(:
1.gif

neshto sam se nafurala na ove smajlije ehehehhe...
samo cju da vas pozdravim...

22.gif

kalliope:
N_ToNx:

a ja sam imala grip kada je izasao peti deo...i to je bilo idealno :lol:
inace mislim da knjiga izlazi kod nas sredinom jula,makar je tako reklamiraju...i ja jedva cekam :D
ali ono sto je tragicno je sto sam procitala knjigu cetri puta,i sto imam 5 godina vise od tebe... :oops:
mada znam de se moji nisu bunili,jer smo se mama i ja otimale za knjigu ko ce prvi da je cita kada je izasla :oops: :lol:

DAMBLDOR:
neven:
DAMBLDOR:
Ma potpuno sam siguran da ce i africko pleme Njam Njam dobiti prevod knige na svo jezik nego mi :roll:
xaxa... :lol:

e damb posto mi niko (jos) nije odgovorio da pitam tebe,jesi li citao onu knjigu od dzoane o magicnim stvorenjima i kako ih naci?ako jesi kazi kakva je :wink:

pOz
Nisam. ti?
nisam ni ja a glupo mi je da kazem bibliotekarki "magicna stvorenja i kako ih naci" :lol:
mislim da ju je izdala pod drugim imenom...tako pise u fusnotama petog dela :wink:

Banshee:
inace mislim da knjiga izlazi kod nas sredinom jula,makar je tako reklamiraju...i ja jedva cekam :D
ali ono sto je tragicno je sto sam procitala knjigu cetri puta,i sto imam 5 godina vise od tebe... :oops:
mada znam de se moji nisu bunili,jer smo se mama i ja otimale za knjigu ko ce prvi da je cita kada je izasla :oops: :lol:
ti si novi clan jel da?pa WELCOME!!! :wink:

a koliko imas godina?
a gde se to reklamira?

e ljudi a GDE je otisao feanor,zasto nas je napustio?

ljudi danas sam cuo neke devojcice iz mog odeljenja kako se raduju cetvrtom delu filma i to zato jer su u casopisu procitale da ce se daniel skinuti...mislim stvarno ne vidim ni jedan razlog za radost :roll:
one,curke,cak uopste i ne vole hp knjige nego iskljucivo filmove...mislim stvarno bzvz...sve to rade samo zbog glumca :roll:

nadam se da ce iseci tu scenu 8)

neven:
ljudi danas sam cuo neke devojcice iz mog odeljenja kako se raduju cetvrtom delu filma i to zato jer su u casopisu procitale da ce se daniel skinuti...mislim stvarno ne vidim ni jedan razlog za radost :roll:
one,curke,cak uopste i ne vole hp knjige nego iskljucivo filmove...mislim stvarno bzvz...sve to rade samo zbog glumca :roll:

ne verujem da ce je iseci
to je ona scena kad Harry ulazi u asistntsko kupatilo i otvara jaje pod vodom
bilo bi glupo da to iseku
btw, Daniel i nije nesto lepo gradjen

meni je knjiga milion puta bolja.
kod mene u skoli svi su gledali film i, kao, obozavaju harija, a ovamo knjiga im glupa.
film ide mnogo brze, bez toliko detalja, a meni su najbolji delovi knjige upravo njihove sitne odvale.

cula sam za 'magicna stvorenja i kako ih naci'.
ima jos jedna -'kvidic kroz vekove'.
pocela sam da citam, ali nisam bas odusevljena. mislim da zarada od njih ide nekom dobrotvornom drustvu.

neven:
Banshee:
ti si novi clan jel da?pa WELCOME!!! :wink:

a koliko imas godina?
a gde se to reklamira?

e ljudi a GDE je otisao feanor,zasto nas je napustio?

kum se malo vise posvetio skoli i privatnom zivotu, nema toliko vremena za forume
na mail odgovara redovno, cuo sam da je dobro (tx to gallathilien (nikad nisam znao da napisem ovo ime))
i jos par razloga licne prirode koji se mogu cuti samo iz njegovih usta, a koje zna mali broj ljudi

Welcome (jest da ne znam sto, al ajde)

infidel:
neven:

Na tog Daniela se loze samo zato sto je popularan.
Nije ni lep,ni zgodan.Uopste me ne zanima da li ce se skinuti.
Cula sam da ce Hermiona da se ljubi sa Krumom u filmu!Toga nije bilo u knjizi,zar ne?

ma da bre, film je postao ona najgora komercijala, u bravo girl stilu. na kraju ce da ubace i mtv zvezde da se pojavljuju, a studenti u hogvortsu ce poceti da se muvaju svako sa svakim. mislim, stvarno me nervira sve to. jedino se uzdam u knjigu i roulingino pisanje. treci deo filma mi je bio najgori ubedljivo. hari i drustvo nose neke tamo kul stvari, a odore ni nenose. koji su mi to carobnjaci. sve je otislo u stranu jbt, samo da bi film zabavio onaj veci deo nalozenih tinejdzera (posebno tinejdzerki koje se loze na rugobe). bas je njesra i uopste se neradujem cetvrtom delu, ma kad god da izadje. osecam da ce biti najgori od svih, a najbolje scene iz te, cetvrte i najbolje knjige po meni ce da iseku ili skrate do maksimuma.
najbolji je bre sesti deo knjige. to ce da bude do jaja. jedva cekam. i nadam se iskreno nekom hiljaditom stranicom :lol: . sto duze citas, to je bolje. sto neven kaze, dobra stara vremena. sad se vracaju, tebra. zopp :wink: 8)

N_ToNx:
infidel:
neven:

Na tog Daniela se loze samo zato sto je popularan.
Nije ni lep,ni zgodan.Uopste me ne zanima da li ce se skinuti.
Cula sam da ce Hermiona da se ljubi sa Krumom u filmu!Toga nije bilo u knjizi,zar ne?
TO JE STAV :wink:

pa sigurno ce da ubace i poljubac zbog onih koji ga gledaju samo zbog toga i golisavih scena...u petom delu (filma) ce rita harija oralno zadovoljiti u onoj ostavi za metle...mislim stvarno :lol:

takvi nisu uopste pravi fanovi :?

Back