Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja nikad nisam mrzijela Snejpa i kad je ubio Dambldora,prv sam bila bjesna na rowlingovu a onda sam shvatila da je nevin :mrgreen:

jes vala primetih da kako su svi zavrshili sa chitanjem zadnje knjige svi pochinju da prichaju kako su znali da je nevin ;) Ja iskreno nisam racunao na to...mislio sam da je snejp ubio dambldora pa sam sasvim slucajno naleteo na spojler gde sam saznao da je snejp voleo lili i to.. al u svakom slucaju to mi nije pokvarilo citanje knjige..

7 knjiga harry pottera je super.procitala sam je celu za tri dana.obozavam harija potera imam sve filmove ,i knjige ,cak i igrice.svakom bih preporucila da procita knjige o harry potteru.a ako neko ne voli bas puno da cita ,onda nek odgleda filmove.pozdrav od mene.

7 knjiga harry pottera je super.procitala sam je celu za tri dana.obozavam harija potera imam sve filmove ,i knjige ,cak i igrice.svakom bih preporucila da procita knjige o harry potteru.a ako neko ne voli bas puno da cita ,onda nek odgleda filmove.pozdrav od mene.

Za 3 dana!?
Blagi Boze ja sm procitao za malo manje od dan ipo. Dobio knjigu za Badnje vece i zaseo i niti sam spavao niti sam jeo dok nisam zavrsio.
A filmove ne bih nikome preporucio,bolje da sebi iskopa oci neko da gleda to sranje.:lol:

Ja sam znao da je Snejp nevin onda kada se borio sa Harijem na kraju 6-og dela. Hari ga je nazvao kukavicom(sto je iz nase perspektive bilo opravdano),ali je Snejp pobesneo vise nego ikad u prethodnih 5 delova. Odmah sam posumnjao da nesto tu nedostaje,odmah sam video da tu ima jedna rupa.Ne znam kako ali jednostavno sam znao da Snejp nije zeleo da ubije Dambldora.

Btw,srecan dan zaljubljenih svima.:heart:

Za 3 dana!?
Blagi Boze ja sm procitao za malo manje od dan ipo. Dobio knjigu za Badnje vece i zaseo i niti sam spavao niti sam jeo dok nisam zavrsio.
A filmove ne bih nikome preporucio,bolje da sebi iskopa oci neko da gleda to sranje.:lol:

ae potpisujem..filmovi su stvarno katastrofa i takodje sam za otprilike taj period procitao knjigu uglavnom ko kaze da ju je za jedan dan procitao laze xD

ja ne deli misljenje sa vama da filmovi nisu dobri,uostalom ja nisam nigde cula da je neko knjigu koja ima 631 stranu uspeo da procita za jedan dan.ja nisam nikome rekla da mora da gleda filmove .nemoj da mi okrecete reci.rekla sam da bih svima preporucila da procita sve knjige o hariju.uostalom ukusi su razliciti i o njima se ne treba raspravljati.a ti markoimarijana sledici put procitaj malo bolje pa onda ostavi komentar.pozdrav

ja ne deli misljenje sa vama da filmovi nisu dobri,uostalom ja nisam nigde cula da je neko knjigu koja ima 631 stranu uspeo da procita za jedan dan.ja nisam nikome rekla da mora da gleda filmove .nemoj da mi okrecete reci.rekla sam da bih svima preporucila da procita sve knjige o hariju.uostalom ukusi su razliciti i o njima se ne treba raspravljati.a ti markoimarijana sledici put procitaj malo bolje pa onda ostavi komentar.pozdrav

Tvoje misljenje je tvoje misljenje. Ne okrecem ja nicije reci,dusice. Niti sam rekao da ljudi ne smeju da gledaju filmove.Procitao sam vrlo dobro sta si rekla i odgovorio sam u skladu sa tim. Ti si rekla da preporucujes,ja sam rekao da ne preporucujem. Ja tu ne vidim nikakvo izvrtanje reci.
Samo sam izrazio svoje misljenje. A bilo bi lepo i kulturno kad bi ga ti uvazila kao sto sam ja tvoje. Pozdrav.

Ja imam ok mišljenje o filmovima, pogotovo o Kvidiču, koji se nažalost, nigde ne pojavljuje u 5-om delu, i to ne mogu da prežalim (mogli su makar da stave onu scenu - kaznena nastava kod Ambridžove, pisanje onim perom, a napolju trening Kvidiča :D)
Ali, knjige su knjige...

Realno ne postoji bolji serijal knjiga od Harry Potera...Filmovi su extra ali su mnogi bitni delowi izbaceni, sto je malo glupo
Neki od vas ne shvataju da je film adaptacija, te da ne mora sadržati sve elemente knjige, a i bilo bi previše za očekivati. Ne postoji mogućnost da se medij kao što je knjiga od 800 strana konvertuje u film od 2 sata. Filmovi HP serijala imaju svojih omaški koje su, ipak, sasvim opravdane, pa filmovi ostaju veoma visoko kotirani.
To što vi govorite da nisu dobri je svakako vrsta subjektivnog mišljenja. Postoje drugi kriterijumi po kojima se ceni kvalitet filma, ili, pak, adaptacije. Uveravam vas da je visok. ;)

Slazem se, filmovi su extra...Mogli su da naprawe ewentualno duzi film sa pauzom od 15-ak minuta izmedju,ali znam da je to jako tesko...:)...Uzgred jel neko mozda moze da mi nabavi slike i privatan mail od Emme Watson(Hermiona)

Back