Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
A Sirijus je...UZAS!Mogli su nekog starijeg da nadju.... :?
Stvarno bre,pa on treba da bude najlepsi 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Black_Swan:A Sirijus je...UZAS!Mogli su nekog starijeg da nadju.... :?
Black No 1:Malo rp-a da se upoznate sa novim likom... :wink:
Nadam se da necete imati digestivnih problema posle citanja.
Pristupajte textu na sopstvenu odgovornost.
Zabranjeno mladjima od 18 god...ma salim se...to Tirion govori iz mene...![]()
![]()
![]()
‘’Mladi godpodine Brun…Brun, zar ne?’’ Dobrocudno je pitao vremesni starac od skoro sedamdeset i cetiri leta.
‘’Da, Durward Malduc Brun, drago mi je gospodine direktore.’’ Tiho odgovori decak, gledajuci kroz prozor kocije koja je lagano letela prema Hogvortsu.
‘’Moja nova skola. Ona ista koju je, pre nekih dvadesetak godina, pohadjala moja majka.’’ Pokusavao se setiti brojnih prica o starom utvrdjenju i mastovitim nestaslucima koje su mu, od najranijih dana, pricane. Razmisljao je i o svemu sto mu stara evropska skola nece pruziti. Mnogo ce mu od sada biti uskraceno. Nastava na obali, okeanske biljke za magijske napitke, svez sok palminog lista za tajni srnomagijski ritual, sekret surle mravojeda za-‘’
‘’Naravno, u ovom trenutku nas cuveni sesir za razvrstavanje necete imati priliku da upoznate’’, veselo je govorio direktor, izbacivsi Durwarda iz momentuma misli, ‘’nastava je u toku i to ne bi bilo najprakticnije, ali koliko mi je poznato, u Vasoj porodici se proteze duga linija hogvortskih ucenika. Sa Vase majcine strane, ako se ne varam.
Naravno, postoje i drugi zakonski metodi, odobreni od Ministarstva magije, koji su nam dostupni. Ne ocajavajte, sve sto treba uraditi je sledece…’’
Durward se opet okrenuo prozoru. Nikada nije pokazivao narocit interes za monologe tipa ab ovo. Uvek su mu delovali krajnje nepotrebno, cesto i nepristojno. Vratio se mislima o svojoj staroj skoli i lepom vremenu (nasuprot ovom rominjavom meteoroloskom poremecaju) dok mu je novi direktor postavljao pitanja i pominjao imena hogvortskih kuca koja su mu zvucala poznato. Pogotovo majcin Sliterin i tetkin Rejvenklo…
‘’Tetka! NE! NE! NE!’’, pomisli sa uzasom, ‘’to znaci…njen sin…prokleti-’’
‘’Horacije de Vere, nas mladi sliterinac ce Vam biti domacin. Vi i on ste u rodu, zar ne?’’, zapita konacno Mukon, preduhitrivsi misli novog ucenika.
Najezen kao macka, frktanje je bila logicna reakcija koju je decak ponudio starom carobnjaku.
‘’Ne! Horacije Aristrachus de Vere i ja nismo ni na koji nacin povezani, ni rodbinski, ni drukcije!’’
Mukon je zaledjeno gledao tamnoputog decaka. ‘’Oprostite?’’
Durward je samo odmahnuo rukom. ‘’Ah, puste zelje, oprostite Vi meni. Nase majke su rodjene sestre.’’
‘’U redu’’, rece direktor dok su se kocije spustale na zemlju.
Izasavsi na svez vazduh, hladniji nego sto je Durward bio navikao, video je grupu ucenika na travnjaku ispred impresivnig zamka.
Direktor im se obratio i predstavio ga kao novog ucenika Sliterina.
Gospodja Brun ce biti srecna.
Prvo - Ja cu napisati, pa malo kasnije ostaviti post za rpinfidel:Prvo: pisite taj rp, ne mogu sam. Zadnja tri posta o rp-u su moja.
Drugo: ajde da se nadjemo sad za vikend na netu i da se ispricamo ko ljudi... i zene... :wink:
Trece: sajt ide ocajno, jer sam ja u takvom raspolozenju. Mozda se smilujem pa poradim malo na tome za vikend.
Cetvrto: mnogo mi je dosadno kad vas nema.
Peto: javljajte kad je premijera POA u BG da znam kad da dodjem
Sesto: svi koji hoce da idu na premijeru POA nek ostave post, da se eventualno nadjemo tamo, pokusacu da napravim listu
Sedmo: bole me ruke od kucanja
Osmo: never surrender, never give up
Deveto: ovo gore ne pomaze, jer me ruke jos vise bole
Deseto: ne znam sta vise da pisem
Jedanaesto: postajem umoran
Dvanaesto: konj, krastavac, svila, prekidac
e, to je valjda dosta
ops: ), zatim dolsa srecna kuci... taman mislila da se zavalim, popricam malo s vama, s obzirom da nisam dugo bila, pa jos neku muziku da skinem drugarici, ali... corak

ops:infidel:- To sam i hteo. Izbaci sve iz sebe, prestani to da drzis u sebi. - rece Edi sa olaksanjem - Sto se tice onoga malopre, stvarno ne nzam sta se desilo, to je jednostavno bilo jace od mene. Ne mogu to da objasnim. Sto se tice onoga "sta se to desava medju nama", ne mogu da odgovorim. Jednostavno nemamo isti pristup i nacin razmisljanja, tako da sve sto budem rekao bice pogresno, sem ...
Edi pogleda u Fren. Gledala je u njega i cekala odgovor.
- Zaljubljen sam u tebe - odgovori Edi posle duzeg vremena i spusti pogled.
Skupio je malo hrabrosti i ponovo je pogleda u oci. Osecao je neku vrstu krivice zbog ovoga sto joj je rekao.
- Evo, ti sad znas sta je u pitanju pa mozda i uspes da resis zagonetku o nama. - Edi je tek malo kasnije shvatio sta je rekao i pocrvnene.
Fren je i dalje zbunjeno gledala u njega.
- Hajdemo u zamak - rece Edi da bi prekinuo tisinu. - Postaje hladno.
Fren je iz nekog razloga drhtela. Edi je pomislio da joj je hladno, te on skide svoju jaknu i dade joj da je obuce.
- Hajdemo u dnevni boravak da se ugrejes. Znam da ti treba odmor. Pricacrmo o ovome drugi put, ako ti ne smeta.

ops:
)Cucemo seBlack_Swan:E,ma nema veze....Imam svasta novo da ti pricam u vezi...fancy i punk.....
Ajde probaj na MSN...
Ja sam nesto bolesna i mrzi me da kucam RP....
Inace,POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ svima 8) 8)

bleach:Cucemo seBlack_Swan:E,ma nema veze....Imam svasta novo da ti pricam u vezi...fancy i punk.....
Ajde probaj na MSN...
Ja sam nesto bolesna i mrzi me da kucam RP....
Inace,POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ svima 8) 8)
Ja sad idem, a i msn mi blokira
mIRC je ok
vidi ako se snalazisimas
Jel ti Alex rekla za sobicu?
samo za nas
to cemo kad budemo same pricele
poz 8)
Dakle, nije... :wink:Black_Swan:E,jbg,meni mIRC nikako ne radi....
Koja Alex?Koja soba?
Zop
ops:jao... jagodeinfidel:antena, dlaka, krpa, jagoda
samo da vam se javim i da vam kazem da vas cekam veceras na netu oko 21:30
nadam se da ces brzo ozdraviti bleach
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ops: 
:wink: