eto i od mene malo rpa ugrabila sam amlo vremean a i bas mi se pisalo...
POZ.
POZ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Black_Swan:Gven je bila u boravku u boravku sa Rejc i Kelly.Dok su ove dve nesto pricale ona je sela pored kamina i citala neku knjigu...Nije mogla da se skoncentrise,samo je mislila na ovo o Voldemru iako pred ostalima nije zelela da prica o tome..."Da li je moguce da se vratio???...Necu da verujem u to..."
Gvenina tetka je bila auror i poginula je u borbi sa smrtozderima...Jako je bila vezana za nju i posle njene smrti danima je plakala jer je znala da ona nije zasluzila da joj se to tako rano desi...
Procitala je stranicu,ali samo mehanicki jer nije uopste obracala paznju na to sto cita...A onda su misli pocele da joj lutaju i pitala se kako je prosla OCN..."Nisam dovoljno ucila...Tako sam dekoncentrisana...Valjda ce ispasti dobro,bar istorija magije..."
-Gven,ocemo li dole u veliku salu?Sad ce vecera-rece joj Rejc...
-A,da,idemo...-Gven se trgnula i posla
-Dugo nismo imali sastanak drustva,ali sada su i OCN pa nema vremena-rekla je Kelly
-Da,ali nedostaju mi stara okupljanja-Uzdahnu Rejc...
Dok su silazili dole Gven je videla Horacija kako je protrcao kroz hodnik.
-Hej,ja cu sici za pet minuta,nesto sam zaboravila-Rece ona i kada su devojke dovoljno odmakle posla je po Horacija...
-Horacije,gde tako zuris?-srela ga je u sledecem holu.
-Jao,Gven,da li si videla Varvika?Trazim ga svugde,da sidjemo dole,a njega nigde nema.-Rece Horacije.
-Paaa,kada sam ga ja zadnji put videla dobio je neko pismo..Javila sam mu se ali on kao da je bio odsutan,ne znam.I onda sam morala da podjem na cas tako da nismo pricali...A da mi sidjemo?Valjda ce on doci/...-upita ga Gven...
-Hajde.Nadam se da je sve u redu s njim....Ne volim kada se tako izgubi a ja nemam pojma sta se desava...-Posli su dole i oboje su seli za Grifindorski sto.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz svima!KISS!
Samo da pitam,da li smeju naprimer Grifindorci da idu u boravke drugih kuca i obrnuto?Neko je vec ovo pitao ali ne secam se sta smo se dogovorili.Ja sam ZA jer bi tako bilo lakse,mada ipak ako cemo da se drzimo nekih pravila ne bi trebalo...
Black_Swan:Gven je bila u boravku u boravku sa Rejc i Kelly.Dok su ove dve nesto pricale ona je sela pored kamina i citala neku knjigu...Nije mogla da se skoncentrise,samo je mislila na ovo o Voldemru iako pred ostalima nije zelela da prica o tome..."Da li je moguce da se vratio???...Necu da verujem u to..."
Gvenina tetka je bila auror i poginula je u borbi sa smrtozderima...Jako je bila vezana za nju i posle njene smrti danima je plakala jer je znala da ona nije zasluzila da joj se to tako rano desi...
Procitala je stranicu,ali samo mehanicki jer nije uopste obracala paznju na to sto cita...A onda su misli pocele da joj lutaju i pitala se kako je prosla OCN..."Nisam dovoljno ucila...Tako sam dekoncentrisana...Valjda ce ispasti dobro,bar istorija magije..."
-Gven,ocemo li dole u veliku salu?Sad ce vecera-rece joj Rejc...
-A,da,idemo...-Gven se trgnula i posla
-Dugo nismo imali sastanak drustva,ali sada su i OCN pa nema vremena-rekla je Kelly
-Da,ali nedostaju mi stara okupljanja-Uzdahnu Rejc...
Dok su silazili dole Gven je videla Horacija kako je protrcao kroz hodnik.
-Hej,ja cu sici za pet minuta,nesto sam zaboravila-Rece ona i kada su devojke dovoljno odmakle posla je po Horacija...
-Horacije,gde tako zuris?-srela ga je u sledecem holu.
-Jao,Gven,da li si videla Varvika?Trazim ga svugde,da sidjemo dole,a njega nigde nema.-Rece Horacije.
-Paaa,kada sam ga ja zadnji put videla dobio je neko pismo..Javila sam mu se ali on kao da je bio odsutan,ne znam.I onda sam morala da podjem na cas tako da nismo pricali...A da mi sidjemo?Valjda ce on doci/...-upita ga Gven...
-Hajde.Nadam se da je sve u redu s njim....Ne volim kada se tako izgubi a ja nemam pojma sta se desava...-Posli su dole i oboje su seli za Grifindorski sto.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz svima!KISS!
Samo da pitam,da li smeju naprimer Grifindorci da idu u boravke drugih kuca i obrnuto?Neko je vec ovo pitao ali ne secam se sta smo se dogovorili.Ja sam ZA jer bi tako bilo lakse,mada ipak ako cemo da se drzimo nekih pravila ne bi trebalo...
Ok,ma bolje je tako kad razmislim...infidel:Ne. Onda ce svi da znaju sifru kako da udju, pa ce da zna i ... To je tajna. To je misterija koju cu da otkrijem uskoro. A ako ... udje propade me prica
Pozdrav Myst! Konacno!!!mystical_ocean:Evo,sad sam dosla.... 8)
POzdrav svima,vidim da niste zapostavili Rejc bas puno...tnx :wink:
Koja utakmica...? :shock:infidel:Alo de ste?
Nije valjda da gledate utakmicu?
Zar ne mozete da radite dva posla istovremeno?
Da gledate utakmicu i da budete ovde na forumu?
Cudni ste.
Ne mogu sada da citam sveinfidel:Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa de ste ljudi? :shock:
Yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaahmystical_ocean:hej bleach,upravo slusam Nirvanu i "Lithium"![]()
poz svima :wink:
Idem i jamystical_ocean:hej bleach,upravo slusam Nirvanu i "Lithium"![]()
poz svima :wink:
tirionelf:Pozdrav Myst! Konacno!!!mystical_ocean:Evo,sad sam dosla.... 8)
POzdrav svima,vidim da niste zapostavili Rejc bas puno...tnx :wink:
Pozdrav svima, a tixi: hvala na dobrodoslici![]()
![]()
P. S. Swan, hvala na cuvanju Horacija. Nadam se da se dobro ponasao :wink: