Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naso sam sve glumce u filmu POA

Harry Potter DANIEL RADCLIFFE

Uncle Vernon RICHARD GRIFFITHS

Aunt Marge PAM FERRIS

Aunt Petunia FIONA SHAW

Dudley Dursley HARRY MELLING

James Potter ADRIAN RAWLINS

Lily Potter GERALDINE SOMERVILLE

Stan Shunpike LEE INGLEBY

Shrunken Head LENNY HENRY

Ernie the Bus Driver JIMMY GARDNER

Sirius Black GARY OLDMAN

Tom the Innkeeper JIM TAVARE

Cornelius Fudge ROBERT HARDY

Young Witch Maid ABBY FORD

Ron Weasley RUPERT GRINT

Hermione Granger EMMA WATSON

George Weasley OLIVER PHELPS
Fred Weasley JAMES PHELPS

Percy Weasley CHRIS RANKIN

Mrs. Molly Weasley JULIE WALTERS

Ginny Weasley BONNIE WRIGHT

Mr. Arthur Weasley MARK WILLIAMS

Professor Lupin DAVID THEWLIS

Seamus Finnegan DEVON MURRAY

Wizard WARWICK DAVIS

Argus Filch DAVID BRADLEY

Albus Dumbledore MICHAEL GAMBON

Professor Severus Snape ALAN RICKMAN

Professor Minerva McGonagall MAGGIE SMITH

Rubeus Hagrid ROBBIE COLTRANE

Neville Longbottom MATTHEW LEWIS

Parvati Patil SITARA SHAH

Lavender Brown JENNIFER SMITH

Draco Malfoy TOM FELTON

Slytherin Boy BRONSON WEBB

Gregory Goyle JOSH HERDMAN

Pansy Parkinson GENEVIEVE GAUNT

Girl 1 KANDICE MORRIS

Dean Thomas ALFRED ENOCH

Fat Lady in Painting DAWN FRENCH

Mother in Portrait ANNALISA BUGLIANI
Baby in Portrait TESS BU CUARÓN

Girl With Flowers VIOLET COLUMBUS

Sir Cadogan PAUL WHITEHOUSE

Professor Sybil Trelawney EMMA THOMPSON

Boy 1 EKOW QUARTEY

Boy 2 RICK SAHOTA

Vincent Crabbe JAMIE WAYLETT

Girl 2 SHARON SANDHU

Angelina Johnson DANIELLE TABOR

Madame Rosmerta JULIE CHRISTIE

Old Man in Portrait FREDDIE DAVIS

The Executioner PETER BEST

Peter Pettigrew TIMOTHY SPALL

Ukoliko neko ne zna

- Idiot nad idiotima - besno rece Edi. - Sad je i ona ljuta. E, jesam kreten.
Edi se sruci nazad u krevet i uze da jede tresnje. Tako mi i treba, mislio je Edi, kako samo mrzim Sliterin. I devojcice, uh. Edi je polako besneo.
- To je to, od sad se vise ne druzim sa devojcicama i tacka. - rece Edi sam sebi i okrete se ka vratima na kojima je stajao Lajonel.
- Auuuu kume, al' je tebi lose. Btw, s' kim to pricas i sto se ne druzis sa devojcicama? Nisi mi jasan.
- Jelte od kad stojis tu?
- Dovoljno dugo. Pa?
- Sta pa? Kao ne vidis? Vidi sta rade, bre? Obe me napustise, bez reci. Gde to ima? I ostale su takve 100%. Samo se ti smej, videces. Pa, to su,... to su... - Edi je pokusavao de se seti neke reci - to su vestice, ali u pravom smislu te reci. - Edi je polako besneo - Uh, al sam besan. Ako treba postacu monah, samo da ih ne gledam. Ima da odem u Hilandar. Pa da ih vidim onda.
- Ma, proci ce to. - rece Lajonel smejuci se - Smiri se malo.
U taj cas u bolnicko krilo uletese Rejc, Fren, Sara, Gwen i Kelly.
- Atu si Lajonele, trazile smo te svuda. Kako si Edi?
Edi se pravio da ne cuje Rejc, te ona upitnicki pogleda Lajonela trazeci od njega odgovor za ovakvo Edijevo ponasanje. Lajonel se samo smeskao. Edi se napokon okrete pogledom trazeci Fren i Saru. One su nesto pricale za sebe i ne gledajuci u Edija, sto ga je jos vise razljutilo, te on rece Lajonelu:
- Eto, jel vidis. Kako da se smirim? - Edi je sad kipeo od besa, a i Rejc.
- Pitala sam kako si? Edi? - poce Rejc povisenim tonom. - Odgovori.
Lajonel ulete u razgovor - Malo je uzrujan. Pusti ga.
- Malo. Malo. Ti ovo zoves malo. Pa sta je onda veliko? - besneo je Edi i dalje.
Rejc je shvatila o cemu se radi i sa ostatkom drustva je napustila sobu.
- Ni da se jave. Ne moraju. Neka ih.
- Daj bre smiri se malo. - pokusavao je Lajonel, jer je on jedini ostao sa Edijem. - Nego, evo doneo sam ti odoru, jer veceras izlazis iz bolnickog krila, pa ces moci da budes sa nama ceo dan. Zamisli samo ja, ti Rejc, Fren,... - govorio je Lajonel smeskajuci se.
- Samo se ti nadaj. Bezacu od njih ko djavo od krsta. Videces. - Edi potom uze svoju odoru i ode da se presvuce.
- Alo tek veceras mozes da ides ne sad. Edi! - vikao je Lajonel.
- Nece meni zensko da naredjuje. - razdra se Edi. - Idemo. - rece uzevsi stapic u ruku. - Neka me neko sad zaustavi.
Na putu ka Grifindorskoj kuli svi su se okretali ka Ediju i upirali prstom u njega. Edi se cak i razdrao na neke devojcice.
- Dobar si ovo ti je 17 na koju si se izdrao. Samo tako izbaci svoj bes. - rece Lajonel smejuci. On je sve ovo shvatao kao salu, jer je znao da Edi oez devojcica ne moze ni sekund.

Da nastavim ono od malopre.
Polako su se blizili kuli kad Lajonelu nesto pade na pamet. Video je neku zensku osobu ispred ulaza.
- Hej Edi. Sta mislis da se istreses na onu tamo? Mislim da nece biti tesko. - upita Lajonel pokusavajuci da se ne nasmeje.
- Onu tamo. Odo odmah. Pazi sta cu da joj radim. - odgovori Edi pun sebe.
I dalje nije mogao da je prepozna. Izvadio je stapic i krenuo polako ka njoj. Pokusavao je da se seti neke dobre kletve. Polako joj se primicao i u njemu je bujao neki osecaj. Mnogo mu je bio poznat, ali nije mogao da ga prepozna. I dalje se priblizavao. Njena kosa mu je bila poznata. Da, znao ju je od nekle, ali nije mogao da se ko je ona. Nalazio se na samo par centimetara od nje, mogao je da oseti njen miris koji ga je polako obuzimao. "Ne" rece Edi u sebi "moram da je pogodim kletvom, ne smem da omanem". Edi je polako poceo da izgovara reci kad se ona okrete. Bila je to Fren. Bila je na samo nekoliko centimetara od njega, mogao je da oseti njen dah na svojoj kozi. Imao je osecaj da se topi od vreline, a srce mu je sve jace i jace lupalo. Nije ovo ocekivao. Bila je tako lepa, nikad je nije video ovakvu. Edi nije znao sta da kaze, samo je gledao u nju, nije mogao da se pomeri, tesko je kontrolisao ruke. Nije znao sta da radi. Misli su mu letele glavom nevidjenom brzinom. Imao je utisak da stoji pored nje vec nekoliko sati. Pogledi im se susretose. Oci su joj blistale punim sjajem. Telo poce da se punim nekom cudnom toplotom, koju nikada ranije nije iskusio. U usima poce da mu odzvanja neka pesma. Imao je utisak da se sve oko njega menja, ostali su samo on i Fren. Vise nije mogao ni da misli. Jednom rukom uhvati je oko struka, a drugom je uhvati za ruku. Bilo je to jace od njega. Pogled mu pade na njene usne...
Toliko od mene za sada. Bleach odluci sta je bilo...

Gven je bila u boravku u boravku sa Rejc i Kelly.Dok su ove dve nesto pricale ona je sela pored kamina i citala neku knjigu...Nije mogla da se skoncentrise,samo je mislila na ovo o Voldemru iako pred ostalima nije zelela da prica o tome..."Da li je moguce da se vratio???...Necu da verujem u to..."
Gvenina tetka je bila auror i poginula je u borbi sa smrtozderima...Jako je bila vezana za nju i posle njene smrti danima je plakala jer je znala da ona nije zasluzila da joj se to tako rano desi...
Procitala je stranicu,ali samo mehanicki jer nije uopste obracala paznju na to sto cita...A onda su misli pocele da joj lutaju i pitala se kako je prosla OCN..."Nisam dovoljno ucila...Tako sam dekoncentrisana...Valjda ce ispasti dobro,bar istorija magije..."
-Gven,ocemo li dole u veliku salu?Sad ce vecera-rece joj Rejc...
-A,da,idemo...-Gven se trgnula i posla
-Dugo nismo imali sastanak drustva,ali sada su i OCN pa nema vremena-rekla je Kelly
-Da,ali nedostaju mi stara okupljanja-Uzdahnu Rejc...
Dok su silazili dole Gven je videla Horacija kako je protrcao kroz hodnik.
-Hej,ja cu sici za pet minuta,nesto sam zaboravila-Rece ona i kada su devojke dovoljno odmakle posla je po Horacija...
-Horacije,gde tako zuris?-srela ga je u sledecem holu.
-Jao,Gven,da li si videla Varvika?Trazim ga svugde,da sidjemo dole,a njega nigde nema.-Rece Horacije.
-Paaa,kada sam ga ja zadnji put videla dobio je neko pismo..Javila sam mu se ali on kao da je bio odsutan,ne znam.I onda sam morala da podjem na cas tako da nismo pricali...A da mi sidjemo?Valjda ce on doci/...-upita ga Gven...
-Hajde.Nadam se da je sve u redu s njim....Ne volim kada se tako izgubi a ja nemam pojma sta se desava...-Posli su dole i oboje su seli za Grifindorski sto.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz svima!KISS!
Samo da pitam,da li smeju naprimer Grifindorci da idu u boravke drugih kuca i obrnuto?Neko je vec ovo pitao ali ne secam se sta smo se dogovorili.Ja sam ZA jer bi tako bilo lakse,mada ipak ako cemo da se drzimo nekih pravila ne bi trebalo...

Black_Swan:
Gven je bila u boravku u boravku sa Rejc i Kelly.Dok su ove dve nesto pricale ona je sela pored kamina i citala neku knjigu...Nije mogla da se skoncentrise,samo je mislila na ovo o Voldemru iako pred ostalima nije zelela da prica o tome..."Da li je moguce da se vratio???...Necu da verujem u to..."
Gvenina tetka je bila auror i poginula je u borbi sa smrtozderima...Jako je bila vezana za nju i posle njene smrti danima je plakala jer je znala da ona nije zasluzila da joj se to tako rano desi...
Procitala je stranicu,ali samo mehanicki jer nije uopste obracala paznju na to sto cita...A onda su misli pocele da joj lutaju i pitala se kako je prosla OCN..."Nisam dovoljno ucila...Tako sam dekoncentrisana...Valjda ce ispasti dobro,bar istorija magije..."
-Dugo nismo imali sastanak drustva,ali sada su i OCN pa nema vremena-rekla je Kelly
-Hej,ja cu sici za pet minuta,nesto sam zaboravila-Rece ona i kada su devojke dovoljno odmakle posla je po Horacija...
-Jao,Gven,da li si videla Varvika?Trazim ga svugde,da sidjemo dole,a njega nigde nema.-Rece Horacije.
-Paaa,kada sam ga ja zadnji put videla dobio je neko pismo..Javila sam mu se ali on kao da je bio odsutan,ne znam.I onda sam morala da podjem na cas tako da nismo pricali...A da mi sidjemo?Valjda ce on doci/...-upita ga Gven...
-Hajde.Nadam se da je sve u redu s njim....Ne volim kada se tako izgubi a ja nemam pojma sta se desava...-Posli su dole i oboje su seli za Grifindorski sto.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Samo da pitam,da li smeju naprimer Grifindorci da idu u boravke drugih kuca i obrnuto?Neko je vec ovo pitao ali ne secam se sta smo se dogovorili.Ja sam ZA jer bi tako bilo lakse,mada ipak ako cemo da se drzimo nekih pravila ne bi trebalo...

Ne. Onda ce svi da znaju sifru kako da udju, pa ce da zna i ... To je tajna. To je misterija koju cu da otkrijem uskoro. A ako ... udje propade me prica

Black_Swan:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sto ne dodje na MSN?

infidel:
Alo de ste?
Nije valjda da gledate utakmicu?
Zar ne mozete da radite dva posla istovremeno?
Da gledate utakmicu i da budete ovde na forumu?
Cudni ste.
Koja utakmica...? :shock:
heheh... ja obicno gledam film uz net... ako je neki hm... kako bih rekla... bezveze... :wink:
evo mene
bila samnapolju CEO dan! rostilj na Adi... samo svratila da klopam... pa onda... jaooooooooo... kako me noge bole :lol:

Edi se odjednom nasao pred njom. Neko vreme stajali su tako nepomicno. Frances je znala sta se desava. Edi je i dalje drzao gledajuci u nju, kao da je cekao kako ce da reaguje. Cinilo se da je zvonilo ili je poceo rucak. U svakom slucaju, hodnik se ispraznio. Edi je i dalje nepokretno stajao. Ona ga je pogledala u oci i bez reci samo iskliznula iz njegovih ruku. Srucila se na stepenik pokraj njih, skupila se i zarila glavu u ruke. Lice nije moglo da joj se vidi. Edi je stajao iznad nje, jos uvek zatecen.
(INFIDEL, ti biras dal ce Edi da ode ili ostane...)
Nije znao sta se desava. Nije znao, nije se videlo... ali, Frances je plakala. Plakala je, ne zeleci to da pokaze, a istovremeno je bila tako... ne... hm... nije to bila prava rec, nije mogla da objasni kako se oseca. Da li je sada vreme za pricu ili... treba da pobegne od svega? Nije zelela tako da ostavi Edija na hodniku. Podigla je pogled, dok su joj se suze slivale niz lice.

Back