Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo malo rp-a

Svi su mrzovoljno usli u ucionicu jer im je ipak vise prijalo pricanje i tracarenje nego slusanje dosadnih lekcija.-Kelly dusice,podeli im svima kartu putanje Marsa i kometa.Tamo su ne cetvrtoj polici!-Zaposli je nastavnica Flamingo,iako je Kelly nevoljno poslusa.-Danas cemo raditi putanju Marsa i kometa koje se odlicno vide.-Rece nastav.Flamingo pokazajuci na karti zvezde koje su se kretale skoro nepomicno.-Kelly je gledala gde da sedne jer su sva mesta bila popunjena.Nasla je jedno mesto,ispred Gwen i Lajonela.-Mogu li?-Upitala je Kelly.
-Naravno!-Rece Varvik koji se udubio u kartu pokusavajuci da prati kretanje komete.Lajonel je bio nesto zainteresovaniji za ovaj cas,dok su Gwen i Kelly nesto saputale.-Gospodjice!Tise malo molim vas!-Dreknula je nastav.Flamingo.Kelly i Gwen se namestise kao da se nista nije desilo.Zvono se oglasilo i cas je bio zavrsen.Svi su se uputili na sledeci cas kad su ugledali Edija kako ispituje neki portret.-Edi sta trazis ti ovde?-Upita ga Lajonel.
-Da,treba da si u bolnickom krilu!-Opomene ga Fran.
-Ssss....Tisina!-Edi je prislonio uvo na portret nadajuci se da ce nesto cuti.-Mora da je ovde!
-Sta je tu Edi?!Treba da se odmaras zaboga,a ne da tumaras zamkom!-Rece mu ljutito Rejcel.Edi ih nije ni slusao vec je otrcao niz hodnik.Svi su krenuli da ga prate........

Pa eto toliko od mene!CMOKIC SVIMA!

HEY!!!
Pozzzzzzzzzzzzzzz....*KISS*
Evo i mene,ali imam nesto da vam kazem:Ja se razmisljam da li uopste da gledam POA tj III film jer su prva dva bila ocaj i ja tako nisam zamisljala neke stvari,i onda mi se preko filma namece misljenje reditelja i ljudi koji su radili film...A ne volim to,tako da stvarno ne znam da li da ga gledam...

Btw. Mozda kucnem neki RP veceras

Ah,kolega zar mene da zaboravis?????? stidi se :shock: :? :shock: 8) cccc,naravno da idem na premijeru!!!!!!!!!!!!!!!!Na GROBARSKOM stadionu je,ima u reklami za Open air.Jaooooooooooo tog dana imam godisnji test iz istorije,brrrrrrrrrr,fuuuuuuj,grrrrrrrrr!!!al sve jedno dolazim

Flame:
Ah,kolega zar mene da zaboravis?????? stidi se :shock: :? :shock: 8) cccc,naravno da idem na premijeru!!!!!!!!!!!!!!!!Na GROBARSKOM stadionu je,ima u reklami za Open air.Jaooooooooooo tog dana imam godisnji test iz istorije,brrrrrrrrrr,fuuuuuuj,grrrrrrrrr!!!al sve jedno dolazim
sta uradi bre s ovim??? :? :? :? :?
nego... o cemu ti BRE pricas :roll:
kada kako gde sta
jaoj... sto sam zbunjena :oops:
veeeeeeeeeliki pozzzzz :lol:

ha,evo i mene!al na pet minuta.Bas vam hvala sto ste me spominjali :twisted: .
salim se.ja cu redovno dolaziti od sledece nedelje.Sto se tice filma ja mislim da necu moci da dodjem u BG mada nista nije sigurno.
sto se tice rpa stvarno nea sanse da sad pisem.
tirionelf pozdrav i welcome back,by the way sta je sa hitom,Dambom?
budite pozdravljeni svi
Kisssssssssssss
P.S."Nemojte da me zaboravite do ponedeljka"

Ej ljudi bacate me na muke. Nisam citao rp dugo, a kad sam procitao. Uzas. Edi da bude Voldemorov naslednik. Alo bre? Pa, kako je onda Edi u Grifindoru? Cudno. No, nema veze. Cak, sta vise, odlicno, nego sam se malo iznenadio. Desava mi se. Sta cu taki sam po celom telu.
he he
Pa, eto, doso red na mene u rp.
-----------------------------------
Edi je lezao u bolickom krilu vec dva dana. Sutradan treba da bude jos jedan O.C.N. test i to iz cini.
Edi se ni malo nije spremao. Ocajno se osecao. Sta li cu da uradim sutra? - pitao se Edi, a onda mu kroz glavu prodje prizor neceg uzasnog. Setio se kad je Voldemor ubijao one ljude. Kakve to veze ima sa mnom? Dal je moguce da sam njegov naslednik? Ne, nisam. Hrabrio je sebe Edi, a onda mu nesto drugo pade na pamet. Mozda je zaposednut. Nije se secao nekih delova iz prethodnih dan-dva. Nije znao ni otkud on u krevetu. Zadnje cega se seca je da je otisao do WC-a. Sta li je radio sve vreme? Da mora da sam zaposednut. Imao je ceo dan da razmislja. Bio je sam u bolnickom krilu. Da li je to dobro ili lose? Mozda ga opet neko zaposedne. Edi odmah poce da trazi svoj stapic po fiokama. Sedeo je vec duze vrame u krevetu sa stapicem u ruci cekajuci da ga neko napadne. Bio je oprezu. Razne misli su mu se vijorile po glavi. Nije znao sta da radi.
- Cao Edi, sta se radi? - upita Lajonel - Jel ti bolje?
Lajonel ovo nije ni morao da pita, sam prizaor Edija bio je dovoljan. Sedeo je u krevetu sa stapicem u ricu, u licu je bio bled kao krpa, pogledom je trazio po sobi nesto sumnjivo i pogled mu je bio skroz bezzivotan.
- Jel mogu nekako da ti pomognem? - nastavi Lajonel.
Edi se na ovo pitanje trze i uperi stapic ka Lajonelu. - Ne mrdaj ili... A to si ti. Treba mi tvoja pomoc. Sluslaj me dobro. - poce Edi, ali ga Lajonel prekide.
- Stani malo, Prvo ja. Gde si ti bio do malopre? Izgubio sam te na prvom spratu. I sto si izasao iz bolnickog krila?
Edi je bio pomalo zbunjen.
- Na prvom spratu. Hm... Ja bio na prvom spratu. Cudno. A gde sam bio pre toga? - upita Edi.
- Osluskivao si slike. Ali ne znam sto. Pa?
- Dobices odgovor sutra. Mnogo sam umoran. - Edi se okrete na drugu stranu.
- Dobro kako hoces. Sutra imamo i O.C.N. test. - rece Lajonel dok je odlazio.
Vreme je prolazilo, a Edi je razmisljao. Bilo mu je dosta toga. Bio je umoran. Uzeo je napitak za spavanje i istog trena je pao u dubok i mnogo neobican san. Hodao je hodnicima Hogvortsa. Bili su pusti. Pogledao je na sat, bila je ponoc. Ako se ne vara, bio je na prvom spratu. Trazio je nesto malo, ali vrlo mocno. Mogao je osteti tu moc. Mogao je da oseti i cuje. Zacuo je neke korake na stepenicama i odmah se sakrio. Stajao je pored zida u senci. Moc se sve jace osecala i "cula'. To je bilo sakriveno u tom zidu. Bio je siguran u to. Nedugo zatim cu neki glas: - Nije u krevetu - bila je to profesoraka MekGonagal i delovala je zabrinuto. Edi shvati da se o njemu radi i tu se san predide.
Probudio se i bio je obliven hladnim znojem. Svaku trunku sna je zapamtio. Falio mu je samo jos jedan delic slagalice da resi misteriju. Bio je mnogo umoran i nije mogao da razmislja te on opet pade u san. San je bio slican prathodnom, ali ovoga puta tu su bili Lajonel, Kelly, Gwen, Warvick i Fren. Pokusali su da ga prate, ali im je umakao na prvom spratu. Uspeo je da se sakrije iza stuba rascvetalog papirusa. Posmatrao ih je izdaleka neko vreme, a onda su oni otisli na rucak. Prvi sprat je bio prazan, savrsena prilika za kradju. Otisao je do slike na prvom spratu i prislonio uvo uz nju. Zvuk je dolazio iz zida, ali je zvucni izvor bio malo visoko. Znaci postoji neka prostorija u tom zidu i nalazi se izmedju prvog i drugog sprata. Pokusavao je da nadje otvor, ali nije uspevao. Rucak je bio gotov ucenici su polako izalzili iz velike sale. Edi je odlucio da se vrati u bolnicko krilo pre nego sto neko posumnja da on nesto trazi. San se opet naglo prekide i Edi zatece sebe kako sedi u krevetu. To je bilo to. Zadnji deo slagalice. Neko preko njega pokusava da uzme nesto iz zamka, sto je sakrio Hans. To nesto se nalazi u skrivenoj prostoriji izmedju prvog i drugog sprata. Edi pogleda na sat, bilo je pola sedam ujutru. Lajonel, Fren, Rejc, Gwen i Kelly utrcase u bolnicako krilo.
- Pricaj. Dosli smo da cujemo o cemu se radi. Obecao si. - Bili su zadihani.
- U redu ovako stoje stvari... - Edi im polako isprica sve.
- Sjajno. Odo da obavestim direktora, mozda moze da pomogne. Vi ostanite sa njim da se nesto ne desi - rece Lajonel i otrca kod direktora.
- Samo se nadam da ce ovo da digne veliku frku i da ce da odloze O.C.N. Sta vi mislite? - upita Edi ostale.

Feanor the elf king:
Evo mene opet. Infidel rece da napisem nesto za rp, ali zaista nemam vremena. Mozda sutra ili prekosutra. Samo deset minuta sam utrosio da procitam sve sto sam propustio. Svaka vam cast za rp! Ali zar bas moramo Voldemora da ozivljujemo? Ali ok, kako zelite... POz svima!
Ni ja nisam sigurna sto se tice Voldemora,. al svejedno... :roll:
Veeliki pozzz :wink:

infidel:
- Samo se nadam da ce ovo da digne veliku frku i da ce da odloze O.C.N. Sta vi mislite? - upita Edi ostale.
-Nemam pojma, najzad progovori Frances i prekide tisinu.
Svi su se zacudjeno i zabrinuto gledali ne znajuci sta da kazu.
-Edi, ti ne mozes to da kontrolises? Da li ti odredjujes kuda ces da ides u tim snovima ili nemas izbora, upita ona.
-Ne znam. Nesto u meni me vodi. Dok sanjam, ja zelim da otkrijem gde je to sto trazim.
-Hm... rekla bih da je to dovoljno velika stvar da se odlozi test iz cini. Barem za tebe u svakom slucaju. Fran je pokusala da malo olabavi situacuiju, ali neuspesno, jer je i dalje bila napeta.
Svi su se ponasali prilicno normalno. Ubrzo su skrenuli temu na ucenje i nove OCN testove.
Uglavnom su ih sve brinuli napici.
-Hej, ljudi... poznajem jednog lika iz Revenkla koji je bas dobar sa napicima. Mozda bi mogao da nam pomogne, ako nemate nista protiv. Mislim, decko je stvarno genije sto se tice toga.
-Ma ok. Snacicemo se valjda nekako..., rece Rejcel mirno.
Frances je zaustila nesto da kaze, ali tada je uletela bolnicarka koja ih je sve poterala napolje.
-Njemu treba odmor, nevaljalci mali. Od ranog jutra zamarate mi bolesnike...
-Ozdravi nam brzo. Docicemo ponovo. Javljamo ti sta je bilo sa direktorom...
Izmesali su se pozdravi Edijevih prijatelja, ostavljajuci ga samog da se prepusti svome razmisljanju.
Nije bio siguran da je to bila prava stvar. Mozda je bilo najbolje da su ostali da mu skrenu misli.
On pade na jastuk i ponovo usni san, iako nije bio nimalo umoran. NIje zeleo da spava, ali...

[color=darkblue]Sara je bila sigurna da je dobro uradila napitke,istorija magije?p nadala se da i je to dobro...
Ali ono sto ju je brinulo je Edi i Voldemor.Odlucila je da nakon rucka ode i poseti Edija.
Velika dvorana je bila kao i uvek prepuna.
Svi su bili zauzeti,cavrljali su nesto,nikom nije bilo dosadno.Dok je stajala pred vratima osetila je neciju ruku na ramenu.
-"Ej,Saro",to je bila Lisa,"Sta je sa tobom u poslednje vreme nesto te nema?"
-"Ma,tu sam nego sam ucila za OCN",za Lisom odmah je dosla druzina iz Grifindora,"Ali odakle vi idete?"
-"Bili smo kod Edija,bolje mu je",sad se vec Lajonel raspricao
-"Joj icu i ja posle da ga posetim,nego da li je stvarno moguce da Voldemor..."
-"Daj Saro necu to da slusam,ne verujem u to i necu da verujem i nemojte vise o tome,please",Gwen je vec bila malo ljuta.
"Ok,kako bilo....",Sara je krenula prema Sliterinskom stolu,ali ju je Fren povukla sa njima
-"Hajde sa nama,bre!"
Rucak je protekao opusteno....Razgovarali su o svemu..O utakmici kvidica u kojoj je Grifindor pobedio.Sara je prvo bila malo ljuta zbog toga ali je popustila i zelela im je da osvoje Kup i rekla im je da ako hoce trenirace i ona sa njima.Svi su bili ponovo super.Cak je i Fran,koja je u poslednje vreme bila malo cudna,opet je bila kao i pre,zezali su se i td.
Ali to nije dugo potrajalo jer se rucak ubrzo zavrsio...Otisli su svako na svoju stranu.Sara je imala preobrazavanje kod Mek Gonagal,ali ju je pitala da ode da poseti Edija.Ova ju je pustila jer kako je rekla:"Drago mi je da bar neki ne prave razliku izmedju Sliterina i Grifindora,da sklapaju prijateljstva bez obzira na kucu u kojoj su".Bas joj se dopadala.
Na ulazu u sobu u kojoj je bio Edi,Madam Pomfri ju je ispitivala ali kad je cula da Sara ima oobrenje pustila ju je,mada nerado.
-"Hej Edi"
-"Saro,sta je sa tobom?Ja mislio da neces da dodjes jer si ljuta zbog utakmice"
-"Ma jok nego,ucila sam i tako to...nego Edi..ja ...htela sam da te pitam...ovaj da li stvarno mislis da se Voldemor vratio?"
Edi je bio zatecen.Ali ispricao joj je sve sto je video i sta mu se desilo,mada je precutao da misle da je Voldemorov naslednik.Ali Sara kao da mu je citala misli
-"A sto se...ma nista,ja ne verujem u to da si njegov naslednik,tako da nemas razloga za brigu,ma niko ne veruje u to"
-"Hvala ti,to mi znaci.Mada bi bilo prakticno nemoguce,jer ja sam ipak iz Grifindora.Da je neko iz Sliterina pa i ajde ili da je u nekom srodstvu sa njim,ali ja..."
Saru je to zabolelo.Cak ju je i iznerviralo.Bila je ljuta...
-"Saro...ja ja nisam mislio tako rekao sam ja izvini",Edi je konacno shvatio STA je rekao.
-"U redu je,nego moram da idem ajde cao"
Sara je otisla.Cula je da je Edi vice ali je bilo bas briga."Zar je moguce da on jos uvek tako misli?Da jos uvek sve deli na samo Grifindorce i Sliterince?"
Sara je otisla pored jezera.Bila je iznervirana i nije zelela da takva ide na cas.
Tamo je srela Fran.I ona nije otisla na cas cini.Odjednom pocele su da pricaju o svemu tome sta se desava u poslednje vreme.Pokusavale su da ukapiraju sta je to sa svima njima.Cak je i Fran rekla kaok se oseca mad aje jos uvek bila malo tajanstvena.Pricala je o srodnim dusama i tu stala.......
[/color]

Back