Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mystical_ocean:
Feanor the elf king:
mystical_ocean:
nisi me shvatio!!!

TI ostajes na forumu...Necu ja da to poslije nosim na dusi....

Ostacu ako treba,ali ne ides!!!
OSTAJEM SAMO AKO TI OSTANES! VEC SAM TI REKAO, I DRZIM SE TOGA!

Feanore,necemo sve na temi sada uplitati u ovo...Ne idemo,i gotovo...
E ja svakako idem, i to je. Moram, vec je kasno. Slusaj, nas dvoje moramo da popricamo o ovome. Ne znam kada, ali jednom moramo. I nemoj da odes kao sada. Cucemo se ocean! Prijatno! Sada mi je malo lakse!

infidel:
tixi:
Feanor the elf king:
mystical_ocean:
Infidel,smirena sam ja...

Feanore,ne durim se...

Vjeruj mi i ja sam razocarana...i izivcirana i sve to...

Zamolicu te da mi ne govoris o istoriji,jer mene su ovdje drugacije ucili,i naucili...

Ako budemo o tome pricali dzaba ce doci do jos vecih nesuglasica...

Napustila sam msn,jer sam te vec na pocetku svadje upozorila da cu otici,a ti si nastavio...

Sta cu,takva sam osoba,takve stvari primam k srcu...

Priznaj,i tebi ne bi bas bilo drago kad bih ti ja rekla nesto tako...

Mene,i ostale,niko ne moze razuvjeriti u ovome.Ja znam ko sam i odakle poticem.Zato,molim te,ne govori o tome...

Za krstaricu,nemoj ni slucajno da prestanes dolaziti,jer ja sam se ionako osjecala kao da sam drugacija od vas svih,i nije mi sad ovo trebalo,zato sam rekla da cu otici.

Ali ne brini,makar cu citati postove i ponekad se javiti...

Jos nesto,ponavljam:Ne durim se,nisam ljuta,samo neke rijeci su me zabolile,znas dobro koje...

Ostali,ne ljutite se zbog mog posta "ogromnim" slovima,napisan je u trenutku nekog osjecaja koji mi i nije drag...

Pozdrav svima,oprostite ako sam nekog uvrijedila...
DOSTA! IDEM I JA OCEAN! DAKLE, NE NAPUSTAM FORUM, ALI VISE NE DOLAZIM NA FILM I VIDEO. JA SAM KRIV STO NAS NAPUSTAS, RED JE I JA DA ODEM. TAKO DA VAS I JA NAPUSTAM LJUDI! CUCEMO SE MESSENGEROM, ILI NA NEKOJ DRUGOJ TEMI, RP BATALIM. ODOH. JER KAZEM TI OCEAN, AKO TI NE OSTANES, NEMA VISE... I NECU VISE DA KOMENTARISEM O "ONOME" ZELIM TI LEP I UGODAN ZIVOT! I STVARNO IZVINI AKO SAM TE BILO KAKO UVREDIO, JER MI TO NIJE BILA NAMERA.
Covece,smirite se.Sad ste ljuti,ali...sutra ce biti drugacije sigurno...
Sta cemo onda mi bez Feanora i Myst?
ostajete svi ovde i tacka
Slazem se sa Infidelom!!!

Feanor the elf king:
mystical_ocean:
Feanor the elf king:
mystical_ocean:
nisi me shvatio!!!

Feanore,necemo sve na temi sada uplitati u ovo...Ne idemo,i gotovo...
E ja svakako idem, i to je. Moram, vec je kasno. Slusaj, nas dvoje moramo da popricamo o ovome. Ne znam kada, ali jednom moramo. I nemoj da odes kao sada. Cucemo se ocean! Prijatno! Sada mi je malo lakse!
Cao Feanore,i ja mislim da bi vas dvoje trebalo da popricate sami o tome i nema odlaska sa teme?! :wink:

mystical_ocean:
bleach:
mystical_ocean:
nego,nije vazno sada... :wink: ja sam jos kod prijateljice,gledamo Evroviziju,i malo komentarisemo :wink:

Kad se zavrsi,idem u svoju sobu,pa cu gore da se zakacim na net,i ostanem duze...kiss svima!! :wink:[/i] [/color]
gledas evroviziju...? Hm :?
mora da uzivas :roll:
dakle, necemo se cuti na msn-u, jer ja idem uskoro :cry:
anyway, zoppppp

uzivam...ha ha ha...iznervira se ziva...al,hajde,makar ste vi Srbi,komsije,medju prvima!
poz :wink:
ma ja bila "malkice" sarkasicna...
vidis ovog :roll: malog smajlija gore... :roll:

Feanor the elf king:
mystical_ocean:
nisi me shvatio!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :evil: :evil: :evil:
jao BRE... ?! ?! ?!
dal ste vi normalni? :shock:

cekajte, ja nemam pojma o cemu se ovde radi :oops:
al mogu da kazem da mi je zao zbog svega sto se desilo ma sta to bilo.
to je izmedju Feanora i Myst i oni bi to trebalo da rese. ali, polako bre, nemojte odmah da padate u vatru. mogu da zamislim koliko je nesto moglo da povredi Myst, s obzirom na temu o kojoj se radi. razumem. ako odlucis da nas napustis, u redu, al znaj da ce nam svima sigurno biti zao.
a, ti, Feanire, polako. sta odmah skacete-ja ne dolazim, ti ne dolazis,ma odlazimo... i slicno
mozda je moja reakcija zakasnela :oops:
ali, u svakom slucaju, samo polako... 8)
i nemojte da pravite toliku zbrku oko dolazenja na forum, kao da je to TOLIKO bitno...
ima toliko vaznijih stvari... :wink:
kao sto su neke juce spomenute, ko je ko, ko smo mi, nase druzenje, mi sami, a sumnjam da to ima toliko veze sa pisanjem rp-a... :roll:
anywya, ja se sad nalupah, moram da brisem odmah
veliki poz za SVE clanove nase teme

Hej ljudi,poslije svega,morala sam doci...

S obzirom da sam juce bila jako iznervirana,spavala sam k'o beba citavu noc,a ustala sam u 13h!!

Razmislila sam o svemu,i prije svega cu da se izvinem Feanoru sto sam onako reagovala,ali ipak 100% znam da bi i on i svi vi tako reagovali u mojoj situaciji...

Toliko o toj temi....Za dolaske,rekla sam Feanoru vec da se ni slucajno ne smije prestati pojavljivati na temi zbog mene,jer on je ipak ovdje duze od mene,i sta ja znam...

Pozdrav svima...Cujemo se...

bleach:
Feanor the elf king:
mystical_ocean:
nisi me shvatio!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :evil: :evil: :evil:
jao BRE... ?! ?! ?!
dal ste vi normalni? :shock:

cekajte, ja nemam pojma o cemu se ovde radi :oops:
al mogu da kazem da mi je zao zbog svega sto se desilo ma sta to bilo.
to je izmedju Feanora i Myst i oni bi to trebalo da rese. ali, polako bre, nemojte odmah da padate u vatru. mogu da zamislim koliko je nesto moglo da povredi Myst, s obzirom na temu o kojoj se radi. razumem. ako odlucis da nas napustis, u redu, al znaj da ce nam svima sigurno biti zao.
a, ti, Feanire, polako. sta odmah skacete-ja ne dolazim, ti ne dolazis,ma odlazimo... i slicno
mozda je moja reakcija zakasnela :oops:
ali, u svakom slucaju, samo polako... 8)
i nemojte da pravite toliku zbrku oko dolazenja na forum, kao da je to TOLIKO bitno...
ima toliko vaznijih stvari... :wink:
kao sto su neke juce spomenute, ko je ko, ko smo mi, nase druzenje, mi sami, a sumnjam da to ima toliko veze sa pisanjem rp-a... :roll:
anywya, ja se sad nalupah, moram da brisem odmah
veliki poz za SVE clanove nase teme

Bitno je bleach....Znam,napravili smo preveliku zbrku,trebali smo to rijesiti na msn-u,ali sta cemo...sto je bilo,bilo je...

pozdrav i tebi...

mystical_ocean:
Hej ljudi,poslije svega,morala sam doci...

S obzirom da sam juce bila jako iznervirana,spavala sam k'o beba citavu noc,a ustala sam u 13h!!

Razmislila sam o svemu,i prije svega cu da se izvinem Feanoru sto sam onako reagovala,ali ipak 100% znam da bi i on i svi vi tako reagovali u mojoj situaciji...

Toliko o toj temi....Za dolaske,rekla sam Feanoru vec da se ni slucajno ne smije prestati pojavljivati na temi zbog mene,jer on je ipak ovdje duze od mene,i sta ja znam...

Pozdrav svima...Cujemo se...
Ni jedno od vas dvoje ne odlazi sa teme

Back