Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mystical_ocean:
nego,nije vazno sada... :wink: ja sam jos kod prijateljice,gledamo Evroviziju,i malo komentarisemo :wink:

Kad se zavrsi,idem u svoju sobu,pa cu gore da se zakacim na net,i ostanem duze...kiss svima!! :wink:[/i] [/color]
gledas evroviziju...? Hm :?
mora da uzivas :roll:
dakle, necemo se cuti na msn-u, jer ja idem uskoro :cry:
anyway, zoppppp

bleach:
mystical_ocean:
nego,nije vazno sada... :wink: ja sam jos kod prijateljice,gledamo Evroviziju,i malo komentarisemo :wink:

Kad se zavrsi,idem u svoju sobu,pa cu gore da se zakacim na net,i ostanem duze...kiss svima!! :wink:[/i] [/color]
anyway, zoppppp

uzivam...ha ha ha...iznervira se ziva...al,hajde,makar ste vi Srbi,komsije,medju prvima!
poz :wink:

mystical_ocean:
bleach:
mystical_ocean:

anyway, zoppppp

uzivam...ha ha ha...iznervira se ziva...al,hajde,makar ste vi Srbi,komsije,medju prvima!

myst sto te nema na messenger-u

infidel:
mystical_ocean:
bleach:
mystical_ocean:

anyway, zoppppp

nisam na svom na svom kompjuteru :wink:
ko sve ima na messengeru?

infidel:
Edi se probudio malo kasnije. Lajonel je sedeo budan na svom krevetu i citao neku knjigu.
- Jel si ti spavao ili citas to sve vreme? - upita sanjivo Edi.
Lajonel zatvori knjigu i okrete se ka Ediju - Znas, razmisljao sam o onome sinoc. O onome-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti. Sta ako je to stvarno?
- Pa, ne znam sta da ti kazem. Izgledalo je tako stvarno. Nisam sanjao, bio sam van kreveta. Hajdemo do Velike sale mora da pise nesto o tome u Dnevnom proroku. - rece Edi i nastavi - Ako se to uopste desilo.
- Po tvojoj prici samo si ti preziveo. Kako ce oni da znaju dal se vratio ili nije? - upita Lajonel.
- Uf, imas pravo. Mozda je neko cuo galamu, vriske i tome sl. Izmedju ostalog nisam video da su svi ubijeni. Zar ta magija ne bi trebala da traje samo jedan dan?
- Da traje jedan dan, sto znaci da ce on opet nestati. - rece Lajonel sijajuci od srece.
- Ne znam bas. Znas koliko je on mocan. Mozda je toliko mocan da sebe drzi u zivotu beskonacno dugo. Jedina nada nam je Hari Poter. Ili mozda da nekako unistimo tu magiju, a to mozemo uraditi samo na jednom mestu.
Edi se okrete ka Lajonelu, koji ga je u potpunosti razumeo.
- Ne. Nikako. Jel si ti normalan. Kako mislis to da izvedes?
- Plan je sledeci - poce Edi - Prvo moramo da nadjemo prevoz do Ministarstva Magije...
- Alo jel si normalan - povika Lajonel - a skola. Ti bi da odes iz skole. Ja sam slucajno skolski prefekt. Ja odgovaram.
- Ma pusti sad to. Samo da nadjemo nacin da udjemo u odsek za misterije i da nadjemo nacin da nateramo one tipove da uniste tu magiju. Nije ona mnogo mocna. Ma, hajdemo sad do Velike sale.
Lajonel se nije pomerao. Edi ga pogleda.
- Hej ne brini se. Mislim i na tebe. Prvo trebace nam vremena da smislimo kako da sprovedemo plan. Do tad cemo i mi da isprobamo tu cin. - rece Edi sa osmehom na licu.
Lajonelu se raspolozenje odmah popravi.
- Mislio sam da si zaboravio na to. Nego moracemo to sto pre da sprovedemo. Nemamo mnogo vremena. Moramo da ovo izvrsimo do kraja dana. Onaj-cije-se-ime-ne-sme-izgovoriti ce sigurno da nadje nacin da cin prestane. Posle toga nije vezan za tu cin i nemamo nikakve koristi od toga sto cemo je unistiti. Ma, hajdemo u Veliku salu mozda ce nam Hans pomoci.
"Nemoj veceras molim te! Znas da je veceras nastavnicko vece. Bice sumnjivo ako se sada muvamo po hodnicima. Sutra je petak, pa mozemo posle casova. Sta mislis?" i Lajonel se promeskolji gledajuci upitno u Edija. Njemu se nije uopste islo. Zeleo je to da odlozi za dan. Ni sam nije znao, valjda mu je trebalo vremena da se psihicki pripremi pre no sto sazna istinu. On nije bio kukavica, ali ipak je voleo da radi sve po pravilima. A ovo je bilo zaista krupno. i Edi je najzad progovorio:
"Pa ne znam koliko je dobro to odlagati. Mislim da bi trebali da odem sada. Ne treba da oklevamo."
"Ma znam ja to, ali ipak, da idemo ovako kasno. Zar ne shvatas da krsimo pravila?"
"Pusti sada to. Kakva pravila? Ovo je ozbiljno."
"Znam, ali mi nemamo nikakve dokaze. Ako nas uhvate, bedan ce nam razlog biti. Kazem ti da ce nas kazniti."
Sada je Edi ustao razmisljajuci sta da radi

inf. ti nastupas!

mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
bleach:
mystical_ocean:

anyway, zoppppp

swan, feanor i ja

infidel:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
bleach:
mystical_ocean:

anyway, zoppppp

swan, feanor i ja

i ja cu ubrzo.pozdravi sve. :wink:

Back