Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleach:
infidel:
Fren i Edi se polako uputise ka jezeru. Posle duzeg vremena Edi progovori.
- Znas, ovaj, ... Mislo sam, ako bi, ili mozda, ako hoces da sednemo pored onog drveta. Odavno sam hteo nesto da te pitam. - rece Edi gledajuci u nju. Oci su joj sijale, a kosa leprsala na vetru. Bila je neverovatno lepa.
- Da? Izvoli. - rece Fren gledajuci u njega.
Edi je osetio kako ga obuzima neka toplina. Osetio se ohrabren i upita je:
- Fren hoces li da se zabavljamo. :oops:
(bleach nastavi)
evo me...
Rekosmo, necemo spanske serije. Joj, sto ih ja ne podnosim, jos sam sad bolesna, pa sam blejala u krevetu, sad sam, u toku :lol: :oops: :lol:

-Hej... nije neka sala. Aaa... Zezas se, zar ne?
Edi je i dalje posmatrao bez reci.
U jednom dugackom trenutku, Frances je shvatila da je ozbiljan.
-Jao, izvini, nisam tako mislila... Mislim, nisam mislila nista lose o tebi... Razumes, jao, nemoj pogresno da me razumes...
Fran se totalno spetljala. Mrzela je takve situacije. Zasto je to moralo njoj da se desi?
-Slusaj, nemoj da se uvredis... Jao, sto mrzim ovo. Ne znam sta da ti kazem, zao mi je.
-Ne mislim nista lose o tebi, al nisam ja za to.
Totalno se nismo razumeli. Ja sam mislila da si ti ljut na mene. Cemu tako hladno ponasanje...?

- Ma nisam ljut. - rece Edi pokusavajuci da prikrije ocaj.
- Hajdemo u zamak. - nastavi on, cusnuvsi nazad u torbu pergament koji je krenuo da joj da. Edi duboko uzdahnu. Okrenuli su se i cutke posli ka zamku.

infidel:
- Hajdemo u zamak. - nastavi on, cusnuvsi nazad u torbu pergament koji je krenuo da joj da. Edi duboko uzdahnu. Okrenuli su se i cutke posli ka zamku.
Frances je cutala.
Osetila je da sada nije trenutak za razgovor. Ona je htela da to odmah rascisti, jer je bila sigurna da nesto nije u redu, ali je znala da Edi ne zeli da razgovara. Nije znala sta vise treba da ucini.

Kako su se priblizavali zamku, Frances se setila jedne porazavajuce cinjenice.
-Ej, izvini, moram strasno da zurim... Jao, ne mogu da verujem da sam zaboravila... Koji sam ja kreten...?!
Edi je zastao i zacudjeno je pogledao. Bilo je ocigledno da je bio zamisljen, a ona ga je tako iznenada prekinula.
-Moram da zurim. Ajde videcemo se... Cao.
Ostavila je Edija zatecenog da skolskom travnjaku, dok se trceci priblizavala ogromnim hrastovim vratima.
-Ne mogu da verujem. Jao... ma samo meni moze tako nesto da se desi... Hmmm... Sta cu sada...?!
Ma sredice se sve. Hoce, hoce...

joj evo malo rpa od mene ,ovih dana uopste nemam inspiraciju,samo mi je jedna osoba u glavi :oops: :oops: :oops:
al ajde
..........................................
Vece je...Vecera je vec odavno zavrsena,svi spavaju,Elena i Elizabet vec odavno hrcu(ma ne hrcu one vec su odavno zaspale).Sara nije otisla u biblioteku,jer nije nikog srela ko bi isao sa njom,ili je to mozda bio izgovor?
Hladan vazduh je ulazio u sobu kroz prozor.Vec je ponoc a njoj se ne spava...
Ali vazduh je vec poceo da je opija i utonula je u san......
Sanjala je stare prijatelje,svoju staru skolu,lepe i srecne trenute iz detinjstva,pa njen prvi put kada je dodirnula svoj carobni stapic,stapic.....ne sme ni da izgovori!
Pa prvi dolazak na Hogvorts-prvi susret sa Lajonelom,Lisom,Fran,Gwen,Rachel,Kelly,
Edijem(cak joj je i on postao najbolji drug i drag),Horacijem,Warvickom,najboljem profesorom Sartifusom,Mek Gonagal i direktorom Hansom....
Te trenutke nikada nece zaboraviti,koliko se plasila da ih niko nece prihvatiti,da ce ih svi mrzeti zato sto...zato sto se prezivaju Ridl i zato sto imaju istu krv koju je imao i najmracniji carobnjak svih vremena!Ali nisu,bar koliko ona zna.
Pa,sanjala je i onu kuglu iz Severnog tornja,sanjala je..........vise se i ne seca.
-"Saroooooooooooo!Daj,probudi se!Nije ti fora,zakasnicemo na cas,hajde Saro,please.",Elenea je bila ocajna..
-"Mmmm,pusti me da spavam!"
Elena ju je otkrila,a Sara se opet pokrila i tako nekoliko puta....
Elena je bila u pravu-Sara je zakasnila i to bas na cas preobrazavanja(Elena nije jer je odustala od toga da je probudi).Na nesrecu,Mek Gonagal je bila ljuta,tako da je zaradila i dodatne zadatke da ih radi za vreme rucka,sto znaci da ce joj se creva zavezati od gladi...Cas se zavrsio i svi su krenuli ka vratima...
-"Gospodjice Ridl?"
-"Da,prof. Mek Gonagal?"
-"Ne morate ostati za vreme rucka,bice dovoljno da samo uradite domaci zadatak".
-"Hvala".
..........................................
Ajde,ja sam nesto piskarala,oops-kuckala ali je smor,vidimo se veceras,nadam se
Kissssss

Feanor the elf king:
Evo tek nestoda napisem... Inace, necu sada nista za rp. Dobro je, zavrsili smo sa tim razgovorom. Sada pocinjemo odande odakle smo stali. A sada, gde smo stali, e pa to cu pogledati veceras. :lol:
hej bre... :evil:
sad si zadovoljan sto je gotovo sa razgovorom... ccccc.... :roll:
pa mogao si sam da ga napises..... :lol: :lol: :lol: :lol:
sto BRE ne pises rp :roll: :? :? :?
samo tixi nas odrzava...

p.s. ajde ostavite link za sajt da bacim pogled.... :wink:
stalno ga gubim :roll: :cry:

bleach:
Feanor the elf king:
Evo tek nestoda napisem... Inace, necu sada nista za rp. Dobro je, zavrsili smo sa tim razgovorom. Sada pocinjemo odande odakle smo stali. A sada, gde smo stali, e pa to cu pogledati veceras. :lol:
hej bre... :evil:
sad si zadovoljan sto je gotovo sa razgovorom... ccccc.... :roll:
pa mogao si sam da ga napises..... :lol: :lol: :lol: :lol:
sto BRE ne pises rp :roll: :? :? :?
samo tixi nas odrzava...

p.s. ajde ostavite link za sajt da bacim pogled.... :wink:
stalno ga gubim :roll: :cry:

bleach:
infidel:
Frances je cutala.
Osetila je da sada nije trenutak za razgovor. Ona je htela da to odmah rascisti, jer je bila sigurna da nesto nije u redu, ali je znala da Edi ne zeli da razgovara. Nije znala sta vise treba da ucini.

Kako su se priblizavali zamku, Frances se setila jedne porazavajuce cinjenice.
-Ej, izvini, moram strasno da zurim... Jao, ne mogu da verujem da sam zaboravila... Koji sam ja kreten...?!
Edi je zastao i zacudjeno je pogledao. Bilo je ocigledno da je bio zamisljen, a ona ga je tako iznenada prekinula.
-Moram da zurim. Ajde videcemo se... Cao.
Ostavila je Edija zatecenog da skolskom travnjaku, dok se trceci priblizavala ogromnim hrastovim vratima.
-Ne mogu da verujem. Jao... ma samo meni moze tako nesto da se desi... Hmmm... Sta cu sada...?!
Ma sredice se sve. Hoce, hoce...

Fren ulete u zamak, a Edi osta da zuri u hrastova vrata.
- Sta se tu moze - rece Edi. Nista mu nije bilo jasno. Stajao je nko vreme zamisljeno, a onda se i on uputi ka dnevnom boravku. Pa, posle svega i nije se osecao tako lose, u neku ruku bilo mu je lakse. Dnevni boravak je bio pun. Lajonel je sedeo uglu sa Rejcel. Bio je cutljiv. Edi im se pridruzi.
- Cao drustvo sto ste tako cutljivi? Sta sam propustio?
...

Back