bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
jao FLAME!!!!!!!!!!!!!!!!!infidel:
gde si 8) 8)
moramooooooooooooo da pricamo
hica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao FLAME!!!!!!!!!!!!!!!!!infidel:

jao breinfidel:bleach:ja samo svratilainfidel:pisemo se kasnije
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne verujem da dolazim
u guzvi sam
FLAME, veeeeeeeeeeeeeliki pozzzzzzzz
cujemo se
IZVINI
![]()
![]()
izvini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: cemu ovo
IZVINI
![]()
![]()
izvini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
al sam u out-u
cemu citiranje posta ako se ne odnosi na mene
:shock: ata

bleach:kao sto rece Bbleach:p.s. bice ovo dug dan...![]()
Flame ce shvatiti...
joj bre...Flame:umrecu...jos jedan citat:"mackiceee..."bleach:kao sto rece Bbleach:p.s. bice ovo dug dan...![]()
Flame ce shvatiti...

o cemu bre ti...?Flame:bleach:kao sto rece Bbleach:p.s. bice ovo dug dan...![]()
Flame ce shvatiti...
umrecu...jos jedan citat:"mackiceee..."
okili dokili... 8)Feanor the elf king:Nista od rp-a za danas bleach, a ni ovih dana koliko ja znam. Znas, vikend, nema se vremena. Skoro je kraj godine itd. Visa sila sto bi se reklo. Ja opet dosao samo da se javim! Cujemo se ljudi!
Vazili zazili!bleach:okili dokili... 8)Feanor the elf king:Nista od rp-a za danas bleach, a ni ovih dana koliko ja znam. Znas, vikend, nema se vremena. Skoro je kraj godine itd. Visa sila sto bi se reklo. Ja opet dosao samo da se javim! Cujemo se ljudi!
pocrvenela sam,ne znam zasto..bleach:joj bre...Flame:umrecu...jos jedan citat:"mackiceee..."bleach:kao sto rece Bbleach:p.s. bice ovo dug dan...![]()
Flame ce shvatiti...
dok je bio pijan, pitao je Vevericu dal si ti Sonja, a ona kaze da jesi.
I sad on njoj, onako bunovan-ocu da pricam, s njom, a ona, JOS BUNOVNIJA-pa ajde idi...
a on u fazonu, ma nemam pojma, ne mogu... bla...
naravno da se pitamo,ali u poslednje vreme jedva stizemo da posecujemo temu,jer kraj je (skolske) god tako da treba ocene da se popravljaju,obaveze i tako to....DAMBLDOR:pa ljudi pita li se neko zasto MENE nema ovako dugo?
tek posle razgovora s tobom setila sam se...bleach:o cemu bre ti...?Flame:umrecu...jos jedan citat:"mackiceee..."
mackice...??? :shock:
p.s. msn messenger?????
ops:

naravno 8)DAMBLDOR:pa ljudi pita li se neko zasto MENE nema ovako dugo?

pa zarobio me saruman i drzao u ortankubleach:naravno 8)DAMBLDOR:pa ljudi pita li se neko zasto MENE nema ovako dugo?
al evo tixi ti je lepo odgovorila
dolazimo i mi na ovu temu vezebez
samo nabacujemo poruke
doprinosimo...
a ti ne rece zasto te nema...? cccc....![]()

da, welcome back :wink:tixi:hoce li se neko smilovati da nesto kucne za rp??![]()
Dambldore,welcome back,vazno je da si sad sa nama,zar ne? :wink:
al se ne secam dalje. ti si nastavila...?
poz. myst :wink:mystical_ocean:Ljudi...Ni mene nije bilo na temi...Sorry,ali nikako da stignem![]()
Kada se na kratko konektujem na internet malo popricam s dijelom drustva koji imaju messengere,i to je to...
Kiss svima...Cujemo se! :wink:
p.s.rp cu pisati kada budem imala vise vremna...poz!
ma mislim da smo malo zapostavili rpbleach:da, welcome back :wink:tixi:hoce li se neko smilovati da nesto kucne za rp??![]()
Dambldore,welcome back,vazno je da si sad sa nama,zar ne? :wink:
ja nisam u toku za rp
pisala sam za tebeal se ne secam dalje. ti si nastavila...?
ajde videcu prosle strane, pa cu kasnije odgovoriti :wink:
Black_Swan:Joj,vidite 700 poruka(ja imam)!!! :shock: :shock:![]()
![]()
[/quote
Super!
Pa jos nisu pricale,hajde ukljuci se i ti u rp....Kuckaj nesto.....
Poz.