Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kelly je ovog puta nesto ranije ustala.Nimfa na njenom krevetu se takodje budila.
-Dobro jutro!-Rece Kelly Nimfi.-Ma,ti mozes po ceo dan da spavas!Bas te briga!Gde su svi?-Kelly se obukla,uzela Nimfu i izasla kroz portret.Na cosku je ugledala grupicu devojaka kako nesto sapucu.Bile su to bliznakinje Ridl,Rachel i Lisa.
-Sta se to desava a da ja ne znam?-Upita Kelly namrgodjeno.
-Stani ovde i otvori knjigu.Pravi se kao da nesto citamo!-Sapnu i povuce je Rachel.
-I stvarno ne znam sta je tamo radio!Delovao je kao da zna da se tu sastajemo.-Rece Sara.
-Mozda.Mozda ne!-Odgovori Lisa.
-A ko to?-Upita Kelly.
-Nastavnik napitaka!-Odgovorise sve cetiri.
-Hmmm....Znas svasta se desava ove godine na Hogvortsu.Zanimljivije je ovde nego u Londonu!-Rece Kelly zamisljeno.
-Mislim da smo postale vec sumnjicave.Pogledajte kako nas gledaju one iz Haplfapa!-Odgovori Elena.
-Da,hajdemo!-Rece Lisa i svi krenuse napolje.Usput su sreli i Fran koja je sedela pored jezera citajuci neke novine....

Toliko od mene!ZOP svima i vidimo se uvece! :wink:

Elishabeth:
Kelly je ovog puta nesto ranije ustala.Nimfa na njenom krevetu se takodje budila.
-Dobro jutro!-Rece Kelly Nimfi.-Ma,ti mozes po ceo dan da spavas!Bas te briga!Gde su svi?-Kelly se obukla,uzela Nimfu i izasla kroz portret.Na cosku je ugledala grupicu devojaka kako nesto sapucu.Bile su to bliznakinje Ridl,Rachel i Lisa.
-Stani ovde i otvori knjigu.Pravi se kao da nesto citamo!-Sapnu i povuce je Rachel.
-I stvarno ne znam sta je tamo radio!Delovao je kao da zna da se tu sastajemo.-Rece Sara.
-A ko to?-Upita Kelly.
-Hmmm....Znas svasta se desava ove godine na Hogvortsu.Zanimljivije je ovde nego u Londonu!-Rece Kelly zamisljeno.
-Mislim da smo postale vec sumnjicave.Pogledajte kako nas gledaju one iz Haplfapa!-Odgovori Elena.
-Da,hajdemo!-Rece Lisa i svi krenuse napolje.Usput su sreli i Fran koja je sedela pored jezera citajuci neke novine....

e MNOGO ti hvala sto si me spomenula! :wink

i to BAS NA PRAVI NACIN!!!!!!!! :lol: 8) :lol:
ali, bas si pogodila vreme i mesto... :wink: :wink: :D

ali, molim te, mozemo li da izmenimo to... mislim, da nisam tu, jer sam vec napisala ogroman post, gde ja nisam tu :roll: :lol:

molim te? nije problem?

nadam se da nije, evo ostavljam i rp

Ucenici su polako pristizali u Veliku salu na dorucak. Frances je provela jos jednu besanu noc, pa je prva pristigla u salu. Velika sala. Izgledala je veoma privlacno tako ogromna, a prazna…ispunjena nekih cudnim mirisom… ali, ne, nije bio miris u pitanju… bila je ta magija u vazduhu… moc, tako svetla, dobra, umirujuca… Verujem da ce ovde zauvek ziveti duh Albusa Dambldora, pomisli Fran… ma gde on bio… uvek ce biti ovde, na Hogvortsu.
Veliko presto u centru stola za profesore, koje je odgovaralo direktoru, sada je izgledalo jos sjajnije u ocima mlade ucenice ko zna koje generacije ove prastare skole. A mozda je to cinio I zrak sunca koji se provukao kroz raznobojni vitraz.

U tim usamljenim jutrima koje je provodila (prijalo joj je, to se nije moglo poreci), Fran je birala izmedju jezera I Velike sale. Ti rani casovi… kada su svi bezbrizni… spavaju u svojim toplim posteljama, ne zeleci da ustanu… Frances bi volela da naglo prekine taj san I prepusti se razmisljanju. Da, to je ono sto je ona volela… razmisljanje… I tako bi pustila vreme da prolazi… To su uglavnom bila filozofska razmisljanja… (eh, pa nije ni cudo sto je recenica najcesce izgovarana u njenom prisustvu I to njoj upucena- Nemoj da filozofiras!)… medjutim… sad ju je nesto drugo mucilo…

Sinoc je pricala sa Lajonelom… (I s njim se nesto cudno desava, presece je neka misao, al se ona ne obazre)… o Ediju. Izgleda da je ljut na nju. To ju je rastuzilo. Nije volela da ima neprijatelje. Nije volela da ne voli ljude. Nije volela da je ljudi ne vole. Nisu morali svi tj. nije morao niko da je voli, ali ne mora bas I da je ne voli… Tako bi se njena razmisljanja sirila… na ogromne razmere, cesto nemajuci veze sa onom pocetnom, dok je ne bi zabolela glava… medjutim, bas u to vreme bi je uvek prekinuo dorucak, kao slucajno, al ona je znala da to nije tek tako… vec tako treba… sutra ce nastaviti, znala je.

Nastavila je da razmislja. Sala jos nije bila ispunjena. Barem Grifindorci oko nje nisu stigli.

Zasto bi Edi bio ljut na nju? Pa nije ucinila nista lose… Barem je tako mislila. Mrzela je to. To neznanje. Sada je trebalo sebe da preispituje sta je radila… da nije bilo nesto slucajno, nenamerno… Mozda neki pogled, pokret… znala je, o, kako je dobro znala da to moze da povredi… kokliko puta je to osetila na svojoj kozi… Ali, nije mogla da seti. Nicega… Hmhm… na kontrolnom je sve bilo ok. Jao… da se nije uvredio sto je prekinula onu prepirku izmedju njega I Rejcel oko te proklete godine… zar je bitno?
Pogubljena vestica jer je drzala neke zmije, otrovnice bese, jao… sad sam zaboravila I koja je vrsta bila, ionako nisam ni ucila… Dobro, vazno je to, cim mi ucimo, ali toliko vazno da se uvredi zbog toga.

Frances je osecala neku hladnocu s njegove strane. Uvek je bio nasmejan sa njima… Pa tako su se lepo salili oko onog napitaka u Redu. Ali, ipak… nesto je bilo drugacije. Pa I Lajonel je primetio.
Da, Lajonel ce razumeti. I on poznaje Edija. Nije mogla da razgovara ni sa kim drugim, jer… nisu bas sve razumeli.

I, kao slucajno (Fran je znala da nista nije slucajno), pojavi se Lajonel s knjigom ispod ruke.
Fran pomisli da ga upita sta je to sto je toliko zaokupilo njegovu paznju, ali se predomisli.
-Hej… Lajonele! Gde ces bre tako? Evo mene ovde? Sedi. Jos niko nije stigao, povika Fran njemu dok je prilazio mestu jako udaljenom od nje.
-A da… tu si. Izvini, nesto sam se zamislio, promrlja on I pridje.
-Ma vidim. Razumem. Nego… mozemo li, molim te, da pricamo o Ediju?, upita ona, ovaj put fiksirajuci ocima Lajonela, koji je jos uvek gledao zamisljeno okolo.

Trgnuvsi se, spustio je knjigu I u trenutku se promenio. Kao da je tek sad stigaou Veliku salu.

-Da. Ovih dana sam nesto u guzvi (Fran ga razumevajuce pogleda), ali to sam I ja zeleo. Cela ova zbrka sa mnom (Fran ga upitno pogleda, ali Lajonel odmahnu glavom I nastavi) cini mi se potpuno drugacija od ovog sto se desava sa Edijem. Neverovatno je cudan u poslednje vreme.
-Meni pricas… Ma daj, potpuno se promenio. Ne provodi vreme s nama. Nije da ja sad zelim da se svi vucemo zajedno I kad ne zelimo, pa ja prva odlutam, ali… tu smo, drsutvo smo. Zar ne?
-Mislis da bi trebalo da pricamo sa njim? Ja sam nesto pokusao… ali, nije bas raspolozen. Ti? Mozda bi mogla da pokusas?
-Ne znam. Htela bih, ali mi je neprijatno kad osecam nesto hladno s njegove strane.
U redu. Hocu. Za to sluze prijatelji. Jel tako?
-Naravno, nasmesi se Lajonel, a sada su ves ostali Grifindorci poceli da pristizu.

Gven I Rejcel su po obicaju nesto cavrljale, a Fran je imala snazan utisak da se ovaj put radi o Varviku. Negde u guzvi iza njih, isli su Edi I Keli, koja je pricala nesto sto se cinilo veoma zanimljivo, najverovatnije nesto o novoj vrsti magijskih stvorenja, ali Edi nije izgledao nimalo zainteresovan.

Frances nije zelela ostale da mesa u ovo. Najbolje je da nista ne znaju.

Kada su se priblizili stolu, Edi mrko pogleda Fran, koja je trazila nesto u svojoj torbi, ali je to ipak osetila. On ode na drugu stranu stola I sede pored Grifindorskog gonica Bendzamina Zeksa.
Fran, kojoj je ova situacija vec odavno dojadila, ustala je.

-Edi, ako nije problem, mogli bi pre casova da obidjemo krug oko jezera.
Nije je cuo. Nastavio je da prica o novim fintama koje su se pojavile na utamici koja se odigrala prosle nedelje, a clanovi magijskih porodica, koji su imali rodbinu tamo I imali sveze informacije, bili su ekstremno popularni.
Frances je gubila strpljenje.
Ponovila je pitanje, a Edi se najzad okrenuo.

(sad ostavljam
infidelu da nastavi ovo, a vi mozete o dorucku I o necemu kasnije. Ok?)

Zao mi je sto morate da se cimate da ovoooooliko citate... ali, ma sta ja lupma...
pa ne morate...

svejedno 8), ja sam samo svratila da ostavim post za rp... da pozdravim sve... i, nadam se da ce sto vise nas da se okupi veceras... ako i ja budem mogla.... hmhm... nemam pojma...
odoh da radim, a bas me mrzi, ne mogu vise da gledam u ovaj racunar, a imam i geografiju...
odgovaramo pojmove tj. trazimo na karti, pa moram da izvucem iz knige neke nove...

jao... ja kad krenem da davim tu nema kraja
eto... i sto se tice rp-a...
davim, davim... ne obazirite se

mislim da cu i ja doci veceras(I hope so)
nego malo i ja da kucnem rp....
Sara je lenjo ustala.Soba i dnevni boravak bili su prazni."Joj ubicu Elenu ako zaksnim na neki cas".Ali tek je bilo vreme dorucka.Na brzinu se obukla i sisla u Veliku salu.Kao po nekom obicaju prvo je prisla Grifindorskom stolu(sto se cesto desavalo u poslednje vreme).
Sela je pored Rachel i Fran.
-"Caos"
-"E,cao...",Obe su zvucale sumorno i potpuno neraspolozeno.U stvari ne samo njih dve vec skoro svi Grifindorci(bar druzina)...Sta je njima danas?
"Zasto je tako odbojan?",cula je Fran
-"Ko Fran?"
-"Sta?",bila je iznenadjena
-"Ja nisam nista cula",Rachel se izgleda konacno probudila.
-"Daj,Fran,cula sam te kad si rekla da je ON odbojan",Sara je vec bila malo iznervirana.
-"Nisam rekla,pomislila sam",zamuckivala je..."Saro?",uputila joj je ispitivacki pogled.
-"Ja....ovaj....moram da idem...bye"
Izasla je iz dvorane gurnuci nekog Haflpafca koji se bio natovario knjigama
-"Izvini,zurim"
To je nemoguce!Mozda me Fran zeza?Ali zasto bi?Uostalom kako bih ja mogla da cujem sta ona misli ili o cemu razmislja...Osim.....Ali to je nemoguce!
Sara je polako usla u kabinet preobrazavanja.....
..........................................
pa toliko od mene,vi nastavite
e nadam se da ova boja nije zauzeta jer mi je dosadila crna

Ovako,ja cu malo tipkati o svom liku(posto vidim,svi to radite..he he),a vrijeme radnje cu staviti da je poslije dorucka…Ako zelite,mozete ubaciti nesto izmedju mog I tixinog posta.ok?! :wink:
Da pocnem….

Nakon obilnog dorucka,u Velikoj Sali,skoro svi ucenici su se razbjezali na svoje strane…Grifindorci su najduze ostali u Velikoj Sali.Razgovarali su,ali nekoliko njih,kao da je razmisljalo o nekoj sasvim drugoj stvari…ili osobi…
“Predlazem da odrzimo sastanak.Danas.Poslije casova.”,predlozila im je Kelly…Medjutim,ostali su se samo nervozno promeskoljili u stolicama,I poceli izmisljati neke razloge da sastanak odloze.Nisu bas imali volje.Posebno Rejcel.”Ljudi,izvinite,ja sam stvarno umorna….Idem malo prosetati.Nadam se da necete zamjeriti.”
“Ako vec moras…”,nekoliko njih je nezadovoljno promrmljalo
.
Rejc je vec bila otisla,kada su Gwen I Kelly pokusavali nagovoriti ostale da ipak odrze sastanak Reda.
“Ali,zasto niko ne zeli…Sta je vama svima?”
“Vidi,Gwen,ja mislim da bi bilo bolje da danas to preskocimo.Ionako nismo nista dogovorili sa clanovima druzine iz Sliterina.Uostalom,vecina nas I nema volje.Zar ne?”,rekao je Lajonel pogledavsi u ostale.
“Da…U pravu si.”,slozila se Gwen,I polakoo ustala od stola.I Fran joj se pridruzila.
Nakon nekoliko trenutaka,Velika sala je ponovo bila prazna….

Izlazeci iz sale,Rejc se uputila ka jezeru.Morala je malo razmisliti.Usput,hodajuci polako srela je Horacija.Zapocela je pricu sa njim,medjutim,zurio je.Morao je u biblioteku da sakupi neke podatke,potrebne za cas.
“Da….i to mi je jos trebalo…Ni Horacije ne zeli da prica samnom…Nema veze…Ionako zelim da budem sama…”,razmisljala je Rejc.Bilo joj je cudno sto je ovako neraspolozena,jer rijetko joj se to desava…
“Boze,sta mi se to desava…Imam super drustvo,skola ide ok…ali…nesto mi tu nedostaje.
Fran se svidja Edi…To je vidljivo…I ona njemu…Lajonel I Lisa…I tu nesto ima…
Hm…cak,mislim da se Gwen svidja Varvik.A ja?Voljela bih da me neko primjeti…Ne kao drugaricu…Jer to vec svima jesam…Nego,nesto vise od toga…
Ne znam zasto to uopste zelim…Mozda imam zelju da se I ja za nekoga,ili za nesto zanimam.A opet,previse sam lenja da to "nesto" pronadjem.Evo Kelly na primjer.Makar je zaokupljena svojim zivotinjicama.Sara I Elena imaju jedna drugu…Lajonel i Lisa se nesto stalno "vrte" oko biblioteke,i citaju neke knjige...
A Horacije? Hm…cini mi se kao da tog sebicnjaka nista ni ne interesuje!Dobro,mozda mi se samo cini…Na njemu se ipak vidi da je drukciji od ostalih Sliterinaca.Iako se boji da to pokaze…Cudan djecak…”,dok je tako razmisljala,I analizirala svoju druzinu,prisla joj je Lisa.
“Hej,Rejc…Sta radis?”
Rejcel se naglo okrenula,I na tren se uplasila.”Nista…Malo razmisljam…Sta se desava?”
“Dosla sam da te zovnem u boravak.Svi su tamo.Da malo popricamo,onako drugarski.Kad vec nismo odrzali onaj glupi sastanak”,nasmijala se Lisa.
Rejcel je za trenutak zastala,htjela je reci Lisi da ce ona ipak ostati pokraj jezera,ali ipak je rekla:”U redu.Idemo zajedno.”,I na lice nabacila smijesak,tek toliko da se ne primjeti njeno neraspolozenje….

Ljudi,nadam se da nisam smorila…Mislim,bezveze mi je ovo,ali malo sam htijela da “ozivim” Rejc(kao sto imate obicaj reci) he he…ljubim vas sveee!!! :wink:

p.s.poseban pozdrav za
Tirionelfa,bleach,Feanora,Swan,infidela,hita,sofffy,Flame,Liz i sve ostale koje se nisam sjetila nabrojati :wink:

bleach:
Elishabeth:
-A ko to?-Upita Kelly.

ali, molim te, mozemo li da izmenimo to... mislim, da nisam tu, jer sam vec napisala ogroman post, gde ja nisam tu :roll: :lol:

molim te? nije problem?

Okej!No problem! :wink:

Elishabeth:
Evo posto svi ozivljavaju lik i ja cu to da uradim!

-Sta se desava sa svima danas?Prvo niko ne zeli da ide na sastanak,onda su svi lenji i umorni...Zasto svi misle da sam odbojna?-Govorila je Kelly sebi u bradu.
-Ja ne mislim tako!-Kelly je bio poznat taj glas.Bio je to Varvik koji se upravo vracao iz biblioteke.
-Molim?Zaista tako mislis?-Kelly se zacrvenela.
-Mislim,ti volis zivotinje ali...Ma cool si ti devojka.-Ohrabri je Varvik potapsavsi je po ramenu.
-Cekaj.Ti si cuo sve sto sam ja pricala?
-Pa.....Otprilike....
-Hmmm.....Hajdemo napolje da se ispricamo.-Kelly se osecala prirodno pored njega.Imali su o cemu da pricaju,uostalom oboje su imali slicne zivotinje.Osecala je da sa njim moze o svacemu da prica.Volela ga je kao druga.Ali...Samo druga.
-Kako je Nimfa?-Upita Kelly.
-Ma spava po ceo dan.Lenstina jedna.
-Takodje!Hej koliko si bodova imao na testu?
-135.Ti?
-140.Uz vasu pomoc.Znas nisam stigla da ti se zahvalim.Hvala puno!-Rece Kelly stidljivim glasom.
-Ma cemu sluze prijatelji?!Rekao sam ti da nije tesko!Hoces li sa mnom veceras kod direktora.Treba da mi stignu roditelji i donesu paket novih cokoladnih zabica.Sa mlekom!
-Naravno!Ali zasto dolaze tvoji roditelji?-Upita Kelly cudno.
-Pa...Zele da vide kakav sam u skoli.Da li sam se uklopio.
-Ma naravno da jesi.a imas li snezne sove?
-Ma naravno.Imam svasta.
-Mozes li neke da mi pozajmis?Znas moja Pahulja je nesto bolesna pa ne moze da salje postu.A roditelji hoce samo snezne sove.Kazu da su one vrlo pametne.
-Naravno da jesu.Najpametnija vrsta.Koju ces zensku?-Upita Varvik.
-Savrseno!-Rece Kelly zadovoljno.
-Pa cemu sluze prijatelji?Idem da napisem roditeljima pismo da je donesu.Sacekaj me kod velikog stepenista.U sest,vazi?
-Naravno!Cemu sluze prijatelji?-Varvik se okrenuo i otrcao unutra.Kelly se osecala zadovoljno.Nekako ispunjeno srecom.Varvik je bio vrlo dobar prema njoj.Ali da li se on samo pretvara?Morala je da sazna.Ali sada ide na casove.Na cas proucavanja magijskih stvorenja.Njen omiljeni!

Toliko od mene!Pozdravljam Fenora,Ocean,Soffy,Tixi,Flame,Tirion,Bleach,Swan,i sve koje nisam spomenula!Cmok svima :D

Elisabeth:
bleach:

molim te? nije problem?

Hvala ti :wink:

bleach:
Elisabeth:
bleach:

molim te? nije problem?

Hvala ti :wink:

poz bleach!!!
I Liz takodje :wink:

sofffy:
hej,curo!pa ti nikad ne davis!!! :lol: :wink:
ja nisam danas mastovita!!!! nazalost...
ajd pusa!
ps. nadam se da ova boja nije zauzeta!
hehe... hvala :oops:
ma da, ova ti je bas drecava :lol:
nego... sto se tice
ove bojepa nju koristi Bliznakinja... nije bas dugo s nama, ali...
e pa...

ova valjda nije zauzeta ili... mozda je DAMBLDOR nekad koristi

bleach:
sofffy:
hej,curo!pa ti nikad ne davis!!! :lol: :wink:
ja nisam danas mastovita!!!! nazalost...
ajd pusa!
ps. nadam se da ova boja nije zauzeta!
hehe... hvala :oops:
ma da, ova ti je bas drecava :lol:
nego... sto se tice
ove bojepa nju koristi Bliznakinja... nije bas dugo s nama, ali...
e pa...

ova valjda nije zauzeta ili... mozda je DAMBLDOR nekad koristi

mozes uzeti ljubicastu...barem dok Bliznakinje nema...I,da kako bi se razlikovale,mozes napraviti da ti slova budu Italic (ovako kao moja he he)

npr.
*sofffy* :wink:

mystical_ocean:
Ovako,ja cu malo tipkati o svom liku(posto vidim,svi to radite..he he),a vrijeme radnje cu staviti da je poslije dorucka…Ako zelite,mozete ubaciti nesto izmedju mog I tixinog posta.ok?! :wink:
Da pocnem….

Ljudi,nadam se da nisam smorila…Mislim,bezveze mi je ovo,ali malo sam htijela da “ozivim” Rejc(kao sto imate obicaj reci) he he…ljubim vas sveee!!! :wink:

p.s.poseban pozdrav za
Tirionelfa,bleach,Feanora,Swan,infidela,hita,sofffy,Flame,Liz i sve ostale koje se nisam sjetila nabrojati :wink:
u redu za red postova... nije ni toliko bitan, bitnije je sta pise... :wink:
sto bre onako razmisljas? sad se svi odjednom smorili? :roll:
ma svejedno... 8)
bas nam se lepo razvija rp, jel da? :lol:

p.s. nemoj samo mene... :lol:

ajde i ja da moj lik malo ozivim....
e,imam i jedno pitanje,da li na primer Sliterinci mogu da dolaze u dnevni boravak Grifindoraca i obrnutno.Recite mi sta mislite,da znam da li kasnije da ubacim nesto sto sam htela......
-"Saro!!!"
-"Da?E,reci Gven(spomenucu Gven jer odavno nismo cini mi se)?",Sara je jos uvek razmisljala o dogadjaju sa dorucka...
-"Sta se sa tobom desilo jutros ?Bila si nekako...pa...cudna?",osecala je da jje Gven pomalo neprijatno
-"Ma,nije to nista",slagala je na brzinu.
-"Ok,pa nadam se da cemo se videti na dvocasu napitaka"
-"Da,svakako",Gven se uputila ka Grifindorskom dnevnom boravku...
-"Gven?"
-"Da?"
-"Nista....ovaj...ma,vidimo se"
-"Ok"
Nije znala da li da joj kaze.Mozda bi joj se smejala,jer ipak Sara je osecala da nisu svi isti prema njoj.Osecala je i da su svi pomalo odbojni prema njoj zato sto je iz Sliterina.Zasto bas Sliterin?Zbog Voldemora?Da li to ima neke veze?Da li je to povezano sa tajnom koju porodica Ridl krije?Ne prezivaju se bezveze Ridl(da vas podsetim,Ridl na engleskom znaci zagonetka)...
Cak ni Eleni ne sme da kaze za ovo od jutros.Kako je,bre uopste mogla da cuje sta Fran misli u stvari da razmislja o Ediju,sigurno,jer na kilometar kvadratni se vidi da se jedno drugom dopadaju...
"Zasto su svi zaljubljeni samo ja nemam nikog...osim Elene za koju bih sve ucinila?"
Sara nije ni primetila da je dosla do Severnoh tornja,gde su se nekada odrzavali casovi predskazivanja,a koji je sada bio jednom recju-pustos!Usla je polako...Sve je bilo puno paucine.Jastucici,tacnije vise perje bila su rasuta
po podu,nekoliko stolica je vec polako trulilo..."Boze,da li je ovo ZAISTA deo Hogvortsa?",Sara je bila zapanjena.Prozor je jos uvek bio citav,nekim cudom,sigurno.
Ovde sigurno niko nije ulazio dobrih pet godina ako ne i vise.U svom tom haosu,na samoj sredini sobe stajao je stocic a na njemo nesto sto je licilo na.....KRISTALNU KUGLU!Da li je moguce da je to ista kugla pomocu koje je Sibil prorekla Voldemorov povratak?!
Sara ju je uzela u ruke.Bio je divan osecaj drzati je u rukama.Bacila je pogled na sto i videla poruku:"Samo onaj ko ima istinske moci moze gledati kroz ovu kuglu,maglu ce zameniti proroanstvo,prorocanstvo-buducnost,i samo onaj ko ima dara moze videti i proslost!"
U neverici je nekoliko puta procitala poruku.Ko li je ovo ostavio?Sta je ovo?
"Boze,da li da pokusam?Da li mozda imam dara kao sto misle moji...pa nadam se da mogu da kazem,prijatelji?!".Lagano ju je stavila na sto i..........................
potrcala ka vratima iz sve snage.Suze su same tekle a nije ni znala zasto..."Ne,ja nemam nista,a kamoli kakve moci,ja..."Koliko je brzo potrcala niz stepenice saplela se i pala.Malo je raskrvarila ruku,ali nije bolelo,bar ne jos.Trcala je i na samom ulazu sudarila se sa.........................................
ne znam sa kim,vi dodajte ako hocete,nadam se da vam se svidja i da nisam smorila,nego,bas sam nesto dobila inspiraciju....
BIG KISSSSS

tixi:
ajde i ja da moj lik malo ozivim....
e,imam i jedno pitanje,da li na primer Sliterinci mogu da dolaze u dnevni boravak Grifindoraca i obrnutno.Recite mi sta mislite,da znam da li kasnije da ubacim nesto sto sam htela......
-"Saro!!!"
-"Da?E,reci Gven(spomenucu Gven jer odavno nismo cini mi se)?",Sara je jos uvek razmisljala o dogadjaju sa dorucka...
-"Sta se sa tobom desilo jutros ?Bila si nekako...pa...cudna?",osecala je da jje Gven pomalo neprijatno
-"Ma,nije to nista",slagala je na brzinu.
-"Ok,pa nadam se da cemo se videti na dvocasu napitaka"
-"Da,svakako",Gven se uputila ka Grifindorskom dnevnom boravku...
-"Gven?"
-"Da?"
-"Nista....ovaj...ma,vidimo se"
-"Ok"
Nije znala da li da joj kaze.Mozda bi joj se smejala,jer ipak Sara je osecala da nisu svi isti prema njoj.Osecala je i da su svi pomalo odbojni prema njoj zato sto je iz Sliterina.Zasto bas Sliterin?Zbog Voldemora?Da li to ima neke veze?Da li je to povezano sa tajnom koju porodica Ridl krije?Ne prezivaju se bezveze Ridl(da vas podsetim,Ridl na engleskom znaci zagonetka)...
Cak ni Eleni ne sme da kaze za ovo od jutros.Kako je,bre uopste mogla da cuje sta Fran misli u stvari da razmislja o Ediju,sigurno,jer na kilometar kvadratni se vidi da se jedno drugom dopadaju...
"Zasto su svi zaljubljeni samo ja nemam nikog...osim Elene za koju bih sve ucinila?"
Sara nije ni primetila da je dosla do Severnoh tornja,gde su se nekada odrzavali casovi predskazivanja,a koji je sada bio jednom recju-pustos!Usla je polako...Sve je bilo puno paucine.Jastucici,tacnije vise perje bila su rasuta
po podu,nekoliko stolica je vec polako trulilo..."Boze,da li je ovo ZAISTA deo Hogvortsa?",Sara je bila zapanjena.Prozor je jos uvek bio citav,nekim cudom,sigurno.
Ovde sigurno niko nije ulazio dobrih pet godina ako ne i vise.U svom tom haosu,na samoj sredini sobe stajao je stocic a na njemo nesto sto je licilo na.....KRISTALNU KUGLU!Da li je moguce da je to ista kugla pomocu koje je Sibil prorekla Voldemorov povratak?!
Sara ju je uzela u ruke.Bio je divan osecaj drzati je u rukama.Bacila je pogled na sto i videla poruku:"Samo onaj ko ima istinske moci moze gledati kroz ovu kuglu,maglu ce zameniti proroanstvo,prorocanstvo-buducnost,i samo onaj ko ima dara moze videti i proslost!"
U neverici je nekoliko puta procitala poruku.Ko li je ovo ostavio?Sta je ovo?
"Boze,da li da pokusam?Da li mozda imam dara kao sto misle moji...pa nadam se da mogu da kazem,prijatelji?!".Lagano ju je stavila na sto i..........................
potrcala ka vratima iz sve snage.Suze su same tekle a nije ni znala zasto..."Ne,ja nemam nista,a kamoli kakve moci,ja..."Koliko je brzo potrcala niz stepenice saplela se i pala.Malo je raskrvarila ruku,ali nije bolelo,bar ne jos.Trcala je i na samom ulazu sudarila se sa.........................................
ne znam sa kim,vi dodajte ako hocete,nadam se da vam se svidja i da nisam smorila,nego,bas sam nesto dobila inspiraciju....
BIG KISSSSS
ne,bilo bo glupo.... odjednom da prekrsimo tradiciju hogvortsa! nadam se da se slazete....
ps. lisi se neko svidja,ali cisto sumnja da se ona njemu svidja!!!!!!!!! hehehehe :lol: :wink:

Back