Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Feanor the elf king:
He he, naravno da znamo! (barem mi koji imamo messengere. Nego, evo i ja da napisem nesto za rp, cisto da ne sedim zaludan. I kao sto vec znate (valjda), veceras necu mocid a dodjem, tako da vas pozdravljam sve (posebno tiriona, ocean, bleach, hita, infidela, swan, flame, ireth, tixi, elishabeth i dambldora... :lol: )
Nakon testa, Lajonel je odmah otrcao u biblioteku. Nije mu to bio prvi put. Te veceri nisu imali okupljanje, tako da je imao visak slobodnog vremena, a na veceru je potpuno zaboravio. Mucile su ga razne misli, ali je razmisljao najvise o tome kako bi izgledalo kada bi oziveo jednog od vilin-lordova iz knjige. Znao je da je to rizicno. Ipak, nije zeleo ovo nikome da poveri. Uostalom, smatrao je da se njih ta knjiga uopste ne tice i da ih ne zanima. Nikako mu nije dolazilo u glavu kako da dozove nekoga od vilenjaka, a to uradi uspesno, tako da ga samo on vidi. I sada je razmisljao koga da dozove. I to je bio veliki problem. Imao ih tako mnogo i svi su podjednako dobri. Da pozove Feanora, e pa to bi bilo previse opasno. "Mozda Finroda Felagunda?" mrmljao je sebi u bradu.
"Ko je Finrod Felagund?" zacu on glas iza sebe
Knjigu je ispustio od iznenadjenja. Lisa ga je lagano pogledala:
"Dakle, ko je on?"
"Ah, niko" odgovori Lajonel nervozno. Ali u ocima mu se videlo da pokusava da sakrije nesto
"Daj Lajonele Longberou, reci molim te sta je u pitanju. To ime mi deluje poznato. Zar nemas poverenja u mene?" upita ga Lisa
Sada je bio priteran u cosak. Nije imao kuda. "Uostalom, sto da ne" pomisli u sebi "sto joj ne bih rekao. Provaljen sam, nema sta..." i on uzdahnu.
"U redu je ako ne zelis" rece Lisa poluuvredjeno, "necu da te teram. A zbog cega nisi bio na veceri?" pokusa ona da promeni temu, videci da se Lajonel oseca nelagodno
"Finrod Felagund je jedan od vilin lordova od starine. Ako si citala Triologiju Gospodar prstenova, onda bi trebala da znas ko je on... Planiram da ozivim jednog od likova iz te knjige." rece Lajonel sa izrazom krivice na licu
"Molim???" uzviknu Lisa, onda naglo stisa glas videci da se djaci po biblioteci okrecu "Sta nameravas da uradis???" rece ona usiljenim sapatom "Zar ne znas da je to opasno? Sta ako uradis nesto pogresno?"
"U redu je. Rekao sam ti da samo razmisljam o tome. Ne zelim jos to da radim. Barem ne dok ne naucim vilin jezik i ne budem siguran u to sto zelim da uradim. Nadam se da ces ti, kao dobra drugarica, drzati jezik za zubima, i da neces nista spominjati o ovome"
"Ali Lajonele, ima drugih nacina. Jesi li mozda razmisljao o tome da je taj svet zaista i postojao. Ne mislis li da trebas da upotrebis neku cin za vracanje u proslost? I pomisli kako bi se osecao neki vilenjak ili covek iz tog vremena kada bi ga doveo ovde. Bio bi zbunjen i izgubljen."
"Pa mozda bih onda ja trebao da odem kod njih" promrmlja Lajonel tiho i poluljutito
"Da se nisi usudio da pokusas tako nesto. Zbog cega to radis? Jesmo li ti dosadili?" upita ga Lisa
"Naravno da niste. Samo, ja mislim da sam postao zaludjen sa tom knjigom, i ne znam sta da uradim povodom toga. Najveci problem je sto se meni svidja to. I sada kada sam dosao na tu ideju, mislim da ne bi bilo lose da ja odem tamo. Ti ne znas. To je raj. Da posetim Tirion velicanstveni, da vidim Menegrot sa njegovih hiljadu pecina, da cujem pesmu potoka Gondolina. To je moja najveca zelja. Mada je malo verovatno da ce se to ikada ostvariti" zakljuci on tuzno. "Ali nemojmo vise o tome. Idem na spavanje. Vec je kasno."
"Kako kasno? Tek je pola osam. Obecaj mi da neces nista preduzeti povodom ovoga."
"Obecavam ti da necu preduzeti nista povodom toga, ali samo neko vreme. Ne mogu nista drugo da ti obecam"
"Ali Lajonele"
"Nemojmo vise o tome. Nemoj ovo nikome da si spominjala. Idem sada" i on napusti biblioteku krupnim koracima

Stvarno zadivljujuce!Meni to nikad ne bih palo na pamet! :roll: Bas cool! 8)

Elishabeth:
mystical_ocean:
Elishabeth:
Black_Swan:
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ljudi!Hvala sto me spominjete...ja cu doci veceras da igramo RP!

P.S. Veliki poz za tirion,myst,bleach,feanora,infidela,liz,flame i sve ostale!!! + veliki cmok za onog streberka...he he,znate na koga mislim :oops:

Pozdrav i tebi!Da li mislis na Varvika?Ili mozda nekog drugog? :roll:

Ne misli na Varvika.Nego,na jednog malog,slatkog :lol:
Elizabeth,jesi li tu?
U svakom slucaju,pozdravljam te...Kao i sve ostale,naravno!!! :wink:

Tu sam! :lol: Svrati veceras.Okej? :wink:

pokusacu! ljubim vas sveee... :wink:

Elishabeth:
tixi:
narode,evo mene,bicu oko pola sata pa idem
ima li koga??
Ja sam tu!Ako hoces ti kreni sa rp-om a ja cu nastaviti :wink:
ok.... pokusacu :wink:

Sara nije bas bila zadovoljna time kako je uradila test.
-"Cao Kelly"
-"Caos"
-"Kako si uradila test,jesi li zadovoljna?"
-"Da,uglavnom,kako si ti uradila?"
-"Pa i nije bas nesto,al se nadam,svejedno drzacu nam palceve"
Na rucku svi su pricali o testu....Ali u poslednje vreme desavalo se mnogo toga sto je Saru nerviralo a to je npr. mrznja izmedju Sliterinaca i Grifindoraca.Zasto?
Ali opasno ju je zanimalo sta je sa profesorom Sartifusom.Da li je dobro?
Uf....toliko pitanja.....

tixi:
Elishabeth:
tixi:
narode,evo mene,bicu oko pola sata pa idem
ima li koga??
Ja sam tu!Ako hoces ti kreni sa rp-om a ja cu nastaviti :wink:
ok.... pokusacu :wink:

Sara nije bas bila zadovoljna time kako je uradila test.
-"Cao Kelly"
-"Caos"
-"Kako si uradila test,jesi li zadovoljna?"
-"Da,uglavnom,kako si ti uradila?"
-"Pa i nije bas nesto,al se nadam,svejedno drzacu nam palceve"
Na rucku svi su pricali o testu....Ali u poslednje vreme desavalo se mnogo toga sto je Saru nerviralo a to je npr. mrznja izmedju Sliterinaca i Grifindoraca.Zasto?
Ali opasno ju je zanimalo sta je sa profesorom Sartifusom.Da li je dobro?
Uf....toliko pitanja.....

-Saro!Gde si?Na sedmom nebu?!-Smejala se Kelly.
-Ma ne!Razmisljala sam nesto!Zasto se Grifindorci i Sliterinci mrze?-Rece Sara idalje zamisljena.
-Pa...Vekovima ta mrznja postoji.Grifindorci su mislili da su najpametniji,a Sliterinci najlukaviji!Grifindorci su primali samo pametne ucenike,a Sliterinci najsmelije i najlukavije.Takodje su primali i cistokrvne!-Objasni Kelly.
-Pa...Ali zasto?Zasto se ne ujedine?
-Da...I ja se pitam.Jednostavno zele da se nadmecu!-Rece Kelly.
-Da....Valjda im je to u krvi.A sta se desilo sa onim masinovodjom?I sa nastavnikom Sartifusom?-Upita Sara.
-Ne znam!Ne verujem da iko zna.-Znas li gde je Varvik?
-Ne.Hajde da pozurimo!Cas ce poceti.Jedva cekam da vidim ocene!-Rece Sara nestrpljivo.....

ZOP :wink:

Saru je obradovalo sto su svi prosli test.
Ostalo je jos oko sat do sastanka ali je Sara odlucila da ode ranije,zelela je da bude sama i razmislja....Krenula je ka vratima ali je zastala kad je videla nekog kako njuska oko njih...Pa to je profesor napitaka?!Ali,sta ON radi tu???
Cula ga je kako mrmlja sebi u bradu
-"Dakle,ovde....."
Sta li bi to profesora zanimalo,da ih mozda nije otkrio?Ne,to je nemoguce....
Svejedno,jedva je cekala da se svi okupe pa da im kaze novosti.....

Posle vecere Edi je otisao do terena za kvidic. Osecao se tako usamljen. Mislio je da pripada drugom svetu. Imao je utisak da ga svi izbegavaju. Svi su se druzili sa njim, ali on nije bio zadovoljan time. Lajonel je uvek bio u centru paznje. Sad se pojavio i onaj Varvik. Tek ce sad da bude neprimetan. Cime je to zasluzio. Lajonel kao da radi nesto iza njegovih ledja. Ako Lajonel nema poverenja u njega, ko ima? Pitao se Edi. Zar je moguce da je ostao sam. Bez Lajonela on je niko i nista. Lajonel ga je uvek uvlacio u dobro drustvo. On je bio samo Lajonelov kum i nista vise. Uostalo sto bi se neko druzio sa njim, Edijem. Po cemu je on poseban. On je prosecan ucenik, slusa samo jednu muzicku grupu i ne oblaci se kul. Zar je nekome potreban takav drug. Posle ove zadje misli Edi pade u ocaj. Trazio je bar nesto u cemu je dobar, bar nesto pomocu cega ce da se dokaze. Fren ga i ne primecuje u zadje vreme. Sto? Pitao se Edi. Mora da je problem u njemu. Nije video nikakav izlaz. Bio je zaljubljen u Fren, a ona ga nije primecivala. Trebala mu je pomoc. Sam ne moze da nadje odgovore na ova pitanja. Trebaju u prijatelji, drustvo, neko kome moze da isprica svoje probleme.
- Gde su svi? Da li su uopste primetili da me nema? - mislio je Edi u sebi. - Gde su sad kad su mi najvise potrebni?
Polako je gubio i zelju za zivotom. Bio je mnogo tuzan I usamljen. Vreme je islo mnogo sporo. Imao je utisak da je bio na terenu satima. Pogledao je u sat i video je da je proslo tek sat vremena. Odlucio je da se svrati u sobu kad svi legnu da spavaju. Nije hteo da im namece svoje prisustvo. Pogotovu ne Fren. Jedino sto je hteo je da ona bude srecna. Pomoci ce joj uvek kad ona to zatrazi, ali nece joj nametati svoje prisustvo.
Setao je vec duze vreme i na kraju je odlucio da se vrati u sobu. Dnevni boravak je bio pun. Svi su sedeli unutra i pricali o necemu. Bili su srecni. Edi nabaci osmeh na lice samo da bi prikrio ocaj. Fren je sedela u drugom kraju sobe. Gledala je u negovom pravcu.
- Sigurno ne gleda mene - pomisli Edi - Zasto bi me ona gledala uopste?
Ova zadja misao mu se svidela. Pomirio se sa tim i nastavio je da se krece ka spavaonici. Bio je sad u nekom svom svetu. U svetu gde se svi druze sa njim. Onda se naglo trze I vrti u stvaran svet. Bio je usamljen. Stajao je na sredini sobe. Sam. Bez drustva. Setio se vremena kad je imao prijatelje. Oci su mu postajale vlazne. Morao je da izdrzi da ne zaplace. Bio je mnogo usamljen. Opet se uputio ka spavaonici, ali sada brzim korakom. Pokusavao je da ignorise glasove oko njega. Ucinilo mu se da ga neko zove, a onda se on upita - Sto bi me neko zvao? Nije imao odgovor na to pitanje i on nastavi ka spavaonici. Mora da mu se ucinilo da ga neko zove. Izgledalo mu je tako nestvarno da neko zeli njegovo prisustvo. Konacno nasao se u spavaonici. Legao je u krevet i sakrio sve svoje stvari. Zeleo je da ostane potpuno neprimetan. Zatvorio je oci i utonuo dubok san…

Kume, stvarno me zabrinjavas... Mada, mogu da primetim da ti je rp odlican. Ali stvarno sumorno i tuzno. Evo i ja nesto da napisem, i samo da kazem da dolazim veceras... :wink:
Svanulo je jos jedno vedro jutro. Vreme je bilo suncano ali prilicno vetorovito. Lajonel se lagano protegao:
"Aaaah, par slatkih trenutaka pre nego sto se setim sta se juce desilo" i naravno, istog trenutka se setio i namrstio. Pogledao je u sat i video da je tek pola sest. Mora da je to zato sto je onako rano legao. I sta sada da radi do dorucka, pitao se. Ustao je lagano, i otisao u kupatilo. Hladna voda mu je pomogla da se vrati u realnost. Posle desetak minuta vratio se u spavaonicu. Svi su i dalje spavali. Uzeo je svoje knjige i polako sisao u boravak. Seo je kraj kamina i otvorio prvu stranu napitaka. Procita je umorno par recenica, i zatvorio knjigu, otvarajuci onu njegovu. Pogled mu je pao na pricu o Berenu i Lutjeni, ali je brzo okrenuo na poglavlje o padu Gondolina. "Sta ako se ja prebacim tamo, pre propasti, i upozorim Turgona. Sve bi bilo drugacije. Ali ipak mnogo toga se onda ne bi odigralo. Preveliki je rizik. Mozda da odem samo kao posmatrac. Ali takav grad da padne, to je tuga." razmisljao je on. Ali onda je samo mehanicki nastavio da cita, uziveci se u knjigu. Proslo je vise od sat vremena, i polako, ucenici su poceli da se bude i ulaze u boravak. Lajonel je jos jednom procitao nekoliko strana, i zatvorio knjigu spremajuci se da krene na dorucak.

malo sam ljuta na vas,ljudovi!
nisam bila 2 dana a niko, osim feanora nije pomenuo moj lik...... :cry: :cry: :cry: :cry:

ma nema vezzze!!! :lol: :wink:
dobri ste!!!!!! stvarno!ja sam proteklih dana bila zauzeta,po citava dan izvan kuce,dakle daleko o d mog voljenog kompa..... pusa
cao.....
dodjem veceras oko 22.00

Jaooooooooo...
pa sad moram da procitam tooooliko strana... hmhhm... :roll: :cry: :cry:

nisam mogla da dolazim, bila sam (i jesam :roll: ) u strasnoj guzvi... :cry:

anyway, juce je bilo nesto u bgd-u, u skadarliji... u organizaciji cobain memorial centra, a kao sto mozda ne znate ja BAS volim NIRVANU, pa eto isla sam... 8) 8) 8)

a ono se razduzilo, em sto je kasno pocelo, pa bile i neke projekcije, pa tek onda svirka...

jao, sto mrzim te sklepane bendove, kao skupili se likovi sa svih strana, iz ko zna kojih bendova, spremali se... ma kazu, bas, bas dugo... a nemaju veze ni ko je ko :roll:

zato se drzim ja euforie :lol:
za one koji ne znaju NIRVANA tribute :wink:
(Flame, znas sta ocekujem od tebe :D )

pa tako sam sad mrtva, nesposobna za citanje svega ovoga 8)

Veliki pozdrav za sve...

Koliko vidim Mystical, Swan i Feanor su me pozdravljali :wink:
POOOOz svima...

nadam se da cu sve ovo procitati i ostaviti neki post za rp tokom dana...

sad zurim :cry:

Elishabeth:
Feanor the elf king:
Pozdrav za vas dve! I ja zurim. Sofffy, cujemo se veceras! Nadam se da ces i ti da dodjes, bleach...

Blago tebi!U Londonu!A meni je san da odem tamo! :cry:
pozdrav Elisabeth!!!
moram da idem..
zao mi je :cry:
cucemo se...

svaka cast, ti bas odrzavas temu sto se tice rp-a... bas pises... nisam imala prilku da procitam :lol: ...
al evo idem :wink:
ZOP

bleach:
Elishabeth:
Feanor the elf king:
Pozdrav za vas dve! I ja zurim. Sofffy, cujemo se veceras! Nadam se da ces i ti da dodjes, bleach...

Blago tebi!U Londonu!A meni je san da odem tamo! :cry:
pozdrav Elisabeth!!!
moram da idem..
zao mi je :cry:
cucemo se...

svaka cast, ti bas odrzavas temu sto se tice rp-a... bas pises... nisam imala prilku da procitam :lol: ...
al evo idem :wink:
ZOP

Hvala! :oops: Nisam dzabe osnovala ovu temu! :oops: Salim se i drugi su zasluzni! :)

Back