mystical_ocean
Primećen član
- Poruka
- 845
sofffy:onda kuckaj ti!mystical_ocean:sofffy:mene!
ps. mislim da feanor kucka nesto!:wink:
joj... na zalost ne kucka...Otisao je...Ali rekao je da se vraca za 5-10 minuta...
![]()
Poz!
:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:onda kuckaj ti!mystical_ocean:sofffy:mene!
ps. mislim da feanor kucka nesto!:wink:
joj... na zalost ne kucka...Otisao je...Ali rekao je da se vraca za 5-10 minuta...
![]()
Poz!

sofffy:ja cu samo dve-tri recenice napisati..... bar zasad.
Lisa je bila nervozna,ona je bila obucena u prelepu tirkiznu odoru.kosa joj je bila uvezana u sjajne tirkizne mashne.sve je bilo tu. ali nije bilo neceg,odnosno nekog- lajonela!rejcel i gwen su komentarisale kellynu divnu frizuru.
"hm.... gdje li je?!"-pitala se Lisa. tada su se vrata na zidu otvorila,u boravak je zadihano uletio lajonel,i za njim edi.

:wink:
:wink:
:wink:sofffy:"aaaaaaaaaaa! laj... ti..... predivno izgledas!"
promuca lisa.
"ovaj.. hvala!"-rece lajonel osjetivsi da crveni.-"i ti prekrasno izgledas,zaista."
edi je popravljao svoju masnu, dok je rejcel jos jednom, po 100 ti put provjeravala svoju frizuru.
kelly je bila zauzela jedino ogledalo u boravku.
"haaaaaaajde....."-molila ju je Gwen-"i jase trebam dotjerati..."
mystical_ocean:Tirionelf tipka rp!!!
ops:tirionelf:Neki tereni su lako prohodni...
Sliterinska zajednicka soba je bila prazna. Ucenici su vec otisli na skolski bal, ostavljajuci za sobom teski reziduum raznih mirisa, bez sumnje specijalno cuvanih za ovakvu priliku. Malo je bilo onih koji su se jos uvek spremali, a samo jedan koji je spremno cekao, nervozno listajuci Sun Tzuovo "Umece ratovanja".
Horacije se sada stideo, osecanje koje bas i nije prijalo, pogotovo ne utopljeno u smesu straha i gadjenja koje je osecao i pri samoj pomisli na veselo (sigurno i zastrasujuce rozu) uredjenu salu, razigrane ucenike, ples, muziku nekog njemu do sada nepoznatog benda, raspolozene, ne daj Boze, nasmejane profesore...uzas!
Ali nije vise mogao cekati. Zar da jos bude i nepristojan pratilac?
De Verovi nisu imali narocito razumevanje za kukavicluk, pa je najmladji clan zustro krenuo prema svojoj sudbini - ovog puta poznatoj kao Rejcel.
Neki tereni uzrokuju zastoje...
Hodnici su naravno bili prepuni ucenika u jurisu po svoje izabranice i devojcica pod punim nabojem histerije, pa je Sliterinac vec u prvim koracima imao problema pri potiskivanju zgrozenog izraza lica. Sada je vec nesumnjivo delovao kao nesrecnik ciji se facijalni misici dvoume da li da izraze koncentraciju ili konstipaciju.
Neke terene treba izbegavati...
"Da bar!", promrmljavsi mracno, odbacio je i poslednje suicidne misli i zakoracio do ranije ugovorenog mesta, gde je (naizgled mirno) cekao svoju grifindorsku lavicu... :wink:
mystical_ocean:tirionelf:Neki tereni su lako prohodni...
Sliterinska zajednicka soba je bila prazna. Ucenici su vec otisli na skolski bal, ostavljajuci za sobom teski reziduum raznih mirisa, bez sumnje specijalno cuvanih za ovakvu priliku. Malo je bilo onih koji su se jos uvek spremali, a samo jedan koji je spremno cekao, nervozno listajuci Sun Tzuovo "Umece ratovanja".
Horacije se sada stideo, osecanje koje bas i nije prijalo, pogotovo ne utopljeno u smesu straha i gadjenja koje je osecao i pri samoj pomisli na veselo (sigurno i zastrasujuce rozu) uredjenu salu, razigrane ucenike, ples, muziku nekog njemu do sada nepoznatog benda, raspolozene, ne daj Boze, nasmejane profesore...uzas!
Ali nije vise mogao cekati. Zar da jos bude i nepristojan pratilac?
De Verovi nisu imali narocito razumevanje za kukavicluk, pa je najmladji clan zustro krenuo prema svojoj sudbini - ovog puta poznatoj kao Rejcel.
Neki tereni uzrokuju zastoje...
Hodnici su naravno bili prepuni ucenika u jurisu po svoje izabranice i devojcica pod punim nabojem histerije, pa je Sliterinac vec u prvim koracima imao problema pri potiskivanju zgrozenog izraza lica. Sada je vec nesumnjivo delovao kao nesrecnik ciji se facijalni misici dvoume da li da izraze koncentraciju ili konstipaciju.
Neke terene treba izbegavati...
"Da bar!", promrmljavsi mracno, odbacio je i poslednje suicidne misli i zakoracio do ranije ugovorenog mesta, gde je (naizgled mirno) cekao svoju grifindorsku lavicu... :wink:
sjajno!!!! :wink:
hmhmhm...mystical_ocean:nemam pojma....![]()
bleach:hmhmhm...mystical_ocean:nemam pojma....![]()
aj predjemo na bal :wink:
Me too...bleach:Swan... nestrpljivo ocekujemo tvoj post :wink:
bleach:Swan... nestrpljivo ocekujemo tvoj post :wink:
ops: Vidimo se sutra!Bay :wink: