Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav ljudi! Evo samo da se javim. U net kafeu sam... Izvinjavam se sto ne dolazim, ali komp mi je u kvaru. Nadam se da cete moci da vodite moj lik umesto mene (to se odnosi posebno na Feanora i na kolege iz Sliterina)... Inace, u toku sam ja, posto mi je Feanor vec objasnio dokle ste stigli. Ali sada stvarno nemam inspiracije za pisanje rp-a... (muza mi u kvaru) :lol: Cujemo se, moram da idem za koji minut...

Ireth_Anarion:
Pozdrav ljudi! Evo samo da se javim. U net kafeu sam... Izvinjavam se sto ne dolazim, ali komp mi je u kvaru. Nadam se da cete moci da vodite moj lik umesto mene (to se odnosi posebno na Feanora i na kolege iz Sliterina)... Inace, u toku sam ja, posto mi je Feanor vec objasnio dokle ste stigli. Ali sada stvarno nemam inspiracije za pisanje rp-a... (muza mi u kvaru) :lol: Cujemo se, moram da idem za koji minut...
Pa nemoj jos! :cry: Hajde sroci nesto za rp pre nego sto odes... Za lik se ne brini, u sigurnim je rukama :wink:

POSEREM SA NA SVE VAS,INVALIDI,STA IMA MENE KO DA BRANI KAD MI NIKO OD VAS NIJE INTELEKTUALNO DORASTAO,MOGU JA SAM DA VODIM RACUNA O SEBI,ISEREM VAM SE U USTA,STO NE VAZI ZA FEANORA,ZA NJEGTA CU DA TRPIM NEDELJU DANA I DA PUSTIM JEDAN HIDRANT DA MU ZAPUSIM USTA,NATAKNEM GA NA GOVNJIVI K...AC,ONAKO IZDROGIRANOG

Feanor the elf king:
Ireth_Anarion:
Pa nemoj jos! :cry: Hajde sroci nesto za rp pre nego sto odes... Za lik se ne brini, u sigurnim je rukama :wink:
Ok, napisacu onda nesto pre nego sto odem... Nije nikakav problem. Samo potrajace koji minut. :wink:

Ireth_Anarion:
Feanor the elf king:
Ireth_Anarion:
Ok, napisacu onda nesto pre nego sto odem... Nije nikakav problem. Samo potrajace koji minut. :wink:
Ma ok... Bez zurbe :wink:

A GDE SI TI BILA *********?GLABALA MELEZIMA,PUSILA KINEZIMA.MORE SVI STE VI GOMILA NERADNIKA,MAJKU VAM ***** KURVINU,DOK DRZAVA OVDE TRUNE,VI TIPKATE TU TIPNEM VAM GA MAJCI,USMRDELI STE SE U TIM FOTELJAMA I RASPADATE SE KUCAJUCI OVU GOMILU GOVANA KAKVU JOS NISAM VIDEO.

Evo napisala sam nesto :oops:
Nadam se da je ok. Ja sada moram da idem. Ne znam kada cu ponovo doci, ali potrudicu se.... Pozdrav svima, a posebno Feanoru! :wink:
Elena je poslednjih dana bila jako nervozna. Nije znala zbog cega. Verovatno zbog bala. Samo sto nije poceo. Pristala je da ide sa Dzonom, iz Haflpafa, ali samo zato da bi imala pratnju. Nije zelela da ostane jedina bez pratnje. Sedela je sama u spavaonici razmisljajuci. Tada je Sara utrcala. Elena je pogledala i samo ispustila zadivljen uzvik. Njena sestra je izgledala prelepo. Ali Sara joj je sada prisla u panici:"Pa zar se jos nisi spremila? Bal ce poceti za sat vremena. Sta je tebi? Hajde, dodji, pomocicu ti!" I samo je izgurala Elenu pred sto sa ogledalom i postavila je. Elena nije nista rekla, i samo je pokunjeno dala sestri da je spremi, sto je ona veoma dobro uradila. Za rekordnih 43 minuta, Elena je izasla iz spavaonice blistajuci. Bila je zadovoljna, ali ipak joj se nije islo na taj bal. "Pa hajdemo" uzdahnu ona neraspolozeno.

PS. Izvinjavam se sto sam ti uzela boju Feanore... SLucajno je... :oops:

BOLJE SE IZVINI CALETU INVALIDU,BALEGO SMRDLJIVA
NAPASETE MI SE I TI I FEANOR OKO BULJE I NAGLABAJTE SE TARZANCICA KAD SE NAJEDEM AJVARCINE.A ONOM BLACK SWANU CU POSEBNO DA JE3EM MAJKU.VASLJIVCI JEDNI.UZMITE RADITE NESTO KORISNO MAMICU VAM,NERADNICKU,UMESTESTO STO OVDE BALJEZGATE,MOTIKE U RUKE PA NA KOPANJE BAGRO GLODARSKA,TROSITE SAMO VAZDUH I VODU I SMRDITE NAOKOLO,MAJKU VAM IZDROGIRANU

ja cu samo dve-tri recenice napisati..... bar zasad.

Lisa je bila nervozna,ona je bila obucena u prelepu tirkiznu odoru.kosa joj je bila uvezana u sjajne tirkizne mashne.sve je bilo tu. ali nije bilo neceg,odnosno nekog- lajonela!rejcel i gwen su komentarisale kellynu divnu frizuru.
"hm.... gdje li je?!"-pitala se Lisa. tada su se vrata na zidu otvorila,u boravak je zadihano uletio lajonel,i za njim edi.

Anonymous:
NAPASETE MI SE I TI I FEANOR OKO BULJE I NAGLABAJTE SE TARZANCICA KAD SE NAJEDEM AJVARCINE.A ONOM BLACK SWANU CU POSEBNO DA JE3EM MAJKU.VASLJIVCI JEDNI.UZMITE RADITE NESTO KORISNO MAMICU VAM,NERADNICKU,UMESTESTO STO OVDE BALJEZGATE,MOTIKE U RUKE PA NA KOPANJE BAGRO GLODARSKA,TROSITE SAMO VAZDUH I VODU I SMRDITE NAOKOLO,MAJKU VAM IZDROGIRANU
kao sto myst rece- bla bla bla.....

sofffy:
Anonymous:
kao sto myst rece- bla bla bla.....
Upravo tako... Samo nemoj vise uopste da odgovaras na njegove postove. Samo ignorisi... Ni da ih pomenes. A sacu ja rp da nastavim...

MA VI STE SVI GOMILA RETARDIRANIH STAKORA,JE3O VAM PAS MATER IZDROGIRANU,A TI MYSTICAL OCEAN,NE HUSKAJ PROTIV MENE,ZNAM TE KO SI,JE3O SAM TI MAJKU ******U,A CALETA DEGENA NABIJEM NA KLIP.MORE JE3EM LI VAM SVIMA MAJKU,A POSEBNO SOFFFY ONOJ OFUCANOJ DROLJETINI,BOLJE NEK IDE NEK DA PUSHI ZA PARE I NEK JOJ CRNCUGE OBRADJUJU BULJU,A OVOM BLACK SWANU SE USEREM U USTA ONAKO PROSTACKI

Back