Poenta svega se krije u ''svasta'' :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tirionelf:Ma, da si pomislila da te je u mom postu mali Horacije omalovazavao...ccc...moras mi verovati...
Znaci pola deset! Sto se tice hita, ja ga ne poznajem, moraces njega pitati... :wink:

ma, uostalom mozes ga naci na pricaonici na tinejdzerima. uff, to je pravi izvor reci svih vrstaAh, oprosti, pomesah lokaciju ulicnog recnika i doticne budale...my bad...hit:koje teme?
btw I'm going now. pozdrav tirionelfu :wink:
tirionelf:Vidi, vidi...ne mogu da verujem...Myst, ali sada sigurne vise nije tu...
mystical_ocean:tirionelf:Vidi, vidi...ne mogu da verujem...Myst, ali sada sigurne vise nije tu...
Evo me tu sam...
ako mislis na mene :wink:
ops: Mozete li mi ispricati ukratko o cemu ste pisali?PozElishabeth:mystical_ocean:tirionelf:Vidi, vidi...ne mogu da verujem...Myst, ali sada sigurne vise nije tu...
Evo me tu sam...
Hiii!!!!Kako ste svi ja se napakon vratila!Kako ste proveli prvi maj?Ja sam cele nedelje bila u inostranstvu pa nisam mogla da vam se javljam.Sorry!
ops: Mozete li mi ispricati ukratko o cemu ste pisali?Poz
mystical_ocean:Elishabeth:mystical_ocean:tirionelf:Vidi, vidi...ne mogu da verujem...Myst, ali sada sigurne vise nije tu...
Evo me tu sam...
Hiii!!!!Kako ste svi ja se napakon vratila!Kako ste proveli prvi maj?Ja sam cele nedelje bila u inostranstvu pa nisam mogla da vam se javljam.Sorry!
hej...ja sam tu,ali trenutno nemam vremena da ti pricam sta se sve desavalo...probaj da procitas! 8)
Elishabeth:mystical_ocean:Elishabeth:mystical_ocean:tirionelf:Vidi, vidi...ne mogu da verujem...Myst, ali sada sigurne vise nije tu...
Evo me tu sam...
hej...ja sam tu,ali trenutno nemam vremena da ti pricam sta se sve desavalo...probaj da procitas! 8)
Pa citala sam nesto.Ali nema veze.Docicu uvece.Poz
Pozdrav!bojcha:haj pusa svima
Ko zna, sa takvim ponasanjem ga mozda neko ili nesto povredi...