Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Edi i Lajonel su trcali kroz hodinke, i onda ga je Edi samo iznenada povukao u jednu prostoriju. "Ali..."zapoce Lajonel "ne shvatam sto ne odemo u spavaonicu. Edi ga je pogledao zacudjeno: "Jesi li ti normalan?" upita ga "znas li da je sada boravak pun. Hoces li neko da te vidi ovakvog pola sata pred pocetak bala???". Lajonel je spustio pogled pokunjeno:"U pravu si" promrmlja "Hmmm, dakle, sta cu da obucem. Reci mi kada si tako pametan" rece mu on sa primesom ironije u glasu. Edi se nasmeja:"Ma ne sekiraj se ti nista, mislio sam ja na sve." Lajonel je samo zinuo da nesto kaze, ali Edi ga je ucutkao odmah:"Ne moras nista da govoris, posle ces mi se zahvaliti. Odelo ti je ovde. I sve sto ti je potrebno. Cekam te ispred. Imas deset minuta." govorio je uzbudjeno i zapovednickim tonom. Lajonel je opet samo klimnuo i dao se na posao. Kroz deset minuta, Lajonel je izasao izgledajuci ko nov. "Sjajno!" odgovori Edi. Idemo sada. I povukao ga je. Uskoro su se nasli u boravku. Samo sto su zakoracili.

E, ljudi… kasnim malo :roll:
Nego… cula sam se sa Flame i…
Molim PAZLJIVO procitati, jer utice na dalji tok radnje… :wink:

Warwick je ucenik Sliterina, koji je dosao na Hogvorts u drugoj godini iz neke skole u Maroku. Tamo je izucavao alhemiju, ali to nije nikome poznato. Takodje poseduje farmu zivotinja, pretezno magijskih bica… (tu se motaju i neki zmajevi, za koje se, naravno, ne zna…). Nece pozvati Gven na bal, jer je veoma cudan, ne prica ni sa kim.
Slucajno ce stajati blizu Gven, koja ce blejati na balu.
Ako vi planirate da pisete o balu, zaobidjite njega, please.
Imam post od Flame za jutro posle bala, gde je Warwick nestao.

Pozzzzzzz za sve! :lol:

sofffy:
ja cu samo dve-tri recenice napisati..... bar zasad.

Lisa je bila nervozna,ona je bila obucena u prelepu tirkiznu odoru.kosa joj je bila uvezana u sjajne tirkizne mashne.sve je bilo tu. ali nije bilo neceg,odnosno nekog- lajonela!rejcel i gwen su komentarisale kellynu divnu frizuru.
"hm.... gdje li je?!"-pitala se Lisa. tada su se vrata na zidu otvorila,u boravak je zadihano uletio lajonel,i za njim edi.

Hvala puno za lik.Ako se mislilo na mene.Ste jos tu ljudovi? :cry:

"aaaaaaaaaaa! laj... ti..... predivno izgledas!"
promuca lisa.
"ovaj.. hvala!"-rece lajonel osjetivsi da crveni.-"i ti prekrasno izgledas,zaista."
edi je popravljao svoju masnu, dok je rejcel jos jednom, po 100 ti put provjeravala svoju frizuru.
kelly je bila zauzela jedino ogledalo u boravku.
"haaaaaaajde....."-molila ju je Gwen-"i jase trebam dotjerati..."

sofffy:
"aaaaaaaaaaa! laj... ti..... predivno izgledas!"
promuca lisa.
"ovaj.. hvala!"-rece lajonel osjetivsi da crveni.-"i ti prekrasno izgledas,zaista."
edi je popravljao svoju masnu, dok je rejcel jos jednom, po 100 ti put provjeravala svoju frizuru.
kelly je bila zauzela jedino ogledalo u boravku.
"haaaaaaajde....."-molila ju je Gwen-"i jase trebam dotjerati..."

-Sorry!Ocekujem nekog!Izvoli,-Kelly joj je pristupila ogledalo gledajuci ka vratima.
-Pa hocemo li krenuti?-Nestrpljivo je govorila Kelly.
-Hej,a gde ti je par?-Upitala je Gwen.
-Pa docice uskoro!Idemo li?!-Kelly je krenula na celu kolone.Svi su izgledali predivno.Devojcice su bile vrlo ponosne na svoje izglede.Velika sala je takodje bila divno ukrasena.Puno vila plave boje je ukrazavalo zidine zamka.
-Cula sam da su one pristale da to rade!-Znatizeljno je rekla Kelly.
-Sta i ko?!-Zbunjeno je upitala Rachel.
-Pa vile!Kaze da im prija slava i popularnost.-Nastavila je Kelly.
-Ko kaze?!-Opet je upitala Rachel.
-Videces uskoro!-Kelly je otrcala iz Velike sale.

Neki tereni su lako prohodni...
Sliterinska zajednicka soba je bila prazna. Ucenici su vec otisli na skolski bal, ostavljajuci za sobom teski reziduum raznih mirisa, bez sumnje specijalno cuvanih za ovakvu priliku. Malo je bilo onih koji su se jos uvek spremali, a samo jedan koji je spremno cekao, nervozno listajuci Sun Tzuovo "Umece ratovanja".
Horacije se sada stideo, osecanje koje bas i nije prijalo, pogotovo ne utopljeno u smesu straha i gadjenja koje je osecao i pri samoj pomisli na veselo (sigurno i zastrasujuce rozu) uredjenu salu, razigrane ucenike, ples, muziku nekog njemu do sada nepoznatog benda, raspolozene, ne daj Boze, nasmejane profesore...uzas!
Ali nije vise mogao cekati. Zar da jos bude i nepristojan pratilac?
De Verovi nisu imali narocito razumevanje za kukavicluk, pa je najmladji clan zustro krenuo prema svojoj sudbini - ovog puta poznatoj kao Rejcel.
Neki tereni uzrokuju zastoje...
Hodnici su naravno bili prepuni ucenika u jurisu po svoje izabranice i devojcica pod punim nabojem histerije, pa je Sliterinac vec u prvim koracima imao problema pri potiskivanju zgrozenog izraza lica. Sada je vec nesumnjivo delovao kao nesrecnik ciji se facijalni misici dvoume da li da izraze koncentraciju ili konstipaciju.
Neke terene treba izbegavati...
"Da bar!", promrmljavsi mracno, odbacio je i poslednje suicidne misli i zakoracio do ranije ugovorenog mesta, gde je (naizgled mirno) cekao svoju grifindorsku lavicu... :wink:

tirionelf:
Sliterinska zajednicka soba je bila prazna. Ucenici su vec otisli na skolski bal, ostavljajuci za sobom teski reziduum raznih mirisa, bez sumnje specijalno cuvanih za ovakvu priliku. Malo je bilo onih koji su se jos uvek spremali, a samo jedan koji je spremno cekao, nervozno listajuci Sun Tzuovo "Umece ratovanja".
Horacije se sada stideo, osecanje koje bas i nije prijalo, pogotovo ne utopljeno u smesu straha i gadjenja koje je osecao i pri samoj pomisli na veselo (sigurno i zastrasujuce rozu) uredjenu salu, razigrane ucenike, ples, muziku nekog njemu do sada nepoznatog benda, raspolozene, ne daj Boze, nasmejane profesore...uzas!
De Verovi nisu imali narocito razumevanje za kukavicluk, pa je najmladji clan zustro krenuo prema svojoj sudbini - ovog puta poznatoj kao Rejcel.
Hodnici su naravno bili prepuni ucenika u jurisu po svoje izabranice i devojcica pod punim nabojem histerije, pa je Sliterinac vec u prvim koracima imao problema pri potiskivanju zgrozenog izraza lica. Sada je vec nesumnjivo delovao kao nesrecnik ciji se facijalni misici dvoume da li da izraze koncentraciju ili konstipaciju.
"Da bar!", promrmljavsi mracno, odbacio je i poslednje suicidne misli i zakoracio do ranije ugovorenog mesta, gde je (naizgled mirno) cekao svoju grifindorsku lavicu... :wink:

sjajno!!!! :wink:

mystical_ocean:
tirionelf:

sjajno!!!! :wink:

Stvarno divo!Nesmeta vam ako nam se pridruzi u rp-u jos jedan moj drug?

Evo ovako...Na brzinu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kada joj je Kelly ustupila ogledalo,Gwen samo popravi suknju i jos jednom se oceslja a zatim je posla sa ostalima...Nije se Bog-zna-kako spremala jer Warvick(iako je trebao)nije je pozvao...Nije znala zasto...
"Kakav bedak"-mislila je u sebi.Rachel i Horacije su je pozvali da ide s njima,a kasnije je trebalo da ostane sa Warvickom...Ona i Rachel su isle prema njemu,cekao ih je dole,u holu.Gwen je bila izuzetno tiha,a Rachel vesela.Eddy i Fran su vec otisli,kao i Lajonel i Lisa.
-Cao,Horacije-Rece Gwen.
-Caos,devojke.Idemo?-upita on
-Aha.-Odgovorile su u isti glas.
Na balu joj je bilo prilicno dosadno..."Sta ja trazim ovde?"...Ona i Warvick su otplesali jedanput a onda se on izgubio negde.Nije joj nista rekao..."samo mi je jos ovo trebalo"mislila je"kakvo grozno vece"...Nije vise mogla da izdrzi medju svim im veselim prilikama oko nje i popela se u spavaonicu...Veoma brzo je zaspala,prilicno iscrpljena...

Jutro nakon bala dok su svi jos pospani nestrpljivo cekali dorucak, Varvik upade u salu ogrnut svojim putnim ogrtacem. Polako se priblizavao svom mestu, ne obracajuci paznju na zamor kojii se digao cim je usao.
“Zaboga, ako vec sire traceve, mogli bi to da rade malo tise”, pomisli on I zavali se na klupu u trenutku kada se dorucak pojavi na zlatnim tanjirima.
Posmatrajuci ga pazljivo sa drugog kraja sale, Rejcel poce tiho :” Hm… pitam se kako je uspeo da dobije dozvolu za put? Niko jos nije odlazio osim kad je bilo nesto stvarno hitno.
”Da, bas verujem da je hitno, verovatno je nekom njegovom ljubimcu raskliman zub, pa je hitno morao da odjezdi da… “,poce Gven sarkasticno
“Ma daj grozna si. Ako je neko razmazeno deriste I moze mu se sve… pa to ne bi proslo kod direktora . Bolje cutite, ko zna sta se desilo”, rece Fran.
“Sta god da se deslio, izvukao se.”,ubaci se Lajonel.
“Izvukao se od cega, Lajonele?”, upita Gven pomalo cudnim glasom.
“Pa zar mislis da bi se neko ko za cele tri godine otkako je dosao iz te cudne skole u Maroku I nema nijednog prijatelja ovde prijatno osecao sam na balu? “, nastavi on.
“To jeste cudno, ali… “, rece Gven.
“Cudno? Samo cudno…?! Daj, molim te. CUDNO je, ali puta trinaest.”, promralja Rejcel.
“Cula sam da u toj skoli uce neke teske vestine, uglavnom tajne… mozda mu nedostaju… oni iz skole, mislim. Ali on je pod zakletvom… “ , rece Fran misticno.
“Kakvom sad zakletvom” , upita Lajonel.
“Ma to im valjda dodje kao kod nas sesir, pojma nemam, ne smeju da odaju nista sto su naucili, osim svojim ucenicima.” , odgovori Fran
“To ne treba da ga spreci da prica s ljudima osim naravno, ako cim zine moze da izlane neki svoj ultra-super-tajni nauk. “, rece Gven namrgodjeno.

Back