Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to svasta bukvalno znaci svasta. sem lepog, naravno. moracu da obnovim svoje nekada bogato znanje ulicarskog recnika koji mi je tako ljubazni drug dao vec napisan. katastrofa. :lol: ma, uostalom mozes ga naci na pricaonici na tinejdzerima. uff, to je pravi izvor reci svih vrsta
za sada cu se barem zatvoriti i ignorisati budalu.

PS. pozdrav ocean!! :wink: :wink:

evo me opet....tipkam iz sobe,jedne moje frendice,pa zato nisam na messengeru.
Veliki poz za sve... :wink:
p.s.Ja,kao punopravan clan ove teme postavljam tri pravila:

1) NE CITATI PORUKE OSOBE KOJA NEMA HRABROSTI DA SE REGISTRUJE (svi znamo ko je to)

2)AKO DODJE DO PREKRSENJA PRVOG PRAVILA,NE NERVIRATI SE ZBOG NAPISANOG TEKSTA U PORUKAMA DOTICNOG GOSPODINA.

3)NE ODGOVARATI NA PORUKE ISTOG! :lol: :lol:

toliko od mene...pusa svima... :D

Elishabeth:
mystical_ocean:
tirionelf:
Vidi, vidi...ne mogu da verujem...Myst, ali sada sigurne vise nije tu...

Evo me tu sam...
ako mislis na mene :wink:

Hiii!!!! :D Kako ste svi ja se napakon vratila!Kako ste proveli prvi maj?Ja sam cele nedelje bila u inostranstvu pa nisam mogla da vam se javljam.Sorry! :oops: Mozete li mi ispricati ukratko o cemu ste pisali?Poz

hej...ja sam tu,ali trenutno nemam vremena da ti pricam sta se sve desavalo...probaj da procitas! 8)

mystical_ocean:
Elishabeth:
mystical_ocean:
tirionelf:

Evo me tu sam...

Hiii!!!! :D Kako ste svi ja se napakon vratila!Kako ste proveli prvi maj?Ja sam cele nedelje bila u inostranstvu pa nisam mogla da vam se javljam.Sorry! :oops: Mozete li mi ispricati ukratko o cemu ste pisali?Poz

hej...ja sam tu,ali trenutno nemam vremena da ti pricam sta se sve desavalo...probaj da procitas! 8)

Pa citala sam nesto.Ali nema veze.Docicu uvece.Poz

Elishabeth:
mystical_ocean:
Elishabeth:
mystical_ocean:
tirionelf:

Evo me tu sam...

Pa citala sam nesto.Ali nema veze.Docicu uvece.Poz

ok.poz!! :wink:

hej,evo ovoga sam se sjetila.
Sad se priredjuje neki bal...Na bal zajedno idu Lisa i Laj(sofffy i Plamicak-Feanor);Fran i Edi(bleach i infidel);Gwen i ***-ne znam kako se zove(Black Swan i Flame);Rejcel i Horacije(mystical ocean i tirionelf)... to je valjda to!

Jos nesto,hitov lik-odnosno profesor *** trenutno nije u skoli,jer je prekrsio valjda neko pravilo skole...Tu ti mogu puno toga pisati,ali kao sto rekoh nemam vremena.

Trece,osnovana je druzina MERLINOV RED,evo ko su clanovi:

Lisa - napici i odbrana
Fran - cini i
Edi - odbrana i letenje
Elizabet - crna magija
Ros - herbaologija i preobrazavanje
Gwen - magicna stvorenja i proucavanje runa
Rejcel - magicna stvorenja,istorija magije (p.s.ovo "istorija magije"-sam ja dodala,nadam se da se necete ljutiti,ali stvarno bih voljela da se moj lik interesuje za ovo.ok?)
Kelly - magicna stvorenja
Sara i Elena - predskazanja
Tom - letenje i artimantija
Horacije - crna magija i odbrana
Feanor- odbrana, istorija magije i proucavanje runa

p.s. ovo sam poslala zbog svih koji tek zele da se ukljuce...mislim da je tabela s likovima nepotrebna....

p.p.s.Tirionelf,cujemo se veceras na msn-u!! pusaaa :wink:

Aleluja! Uspeo sam napokon da procitam sve sto ste napisali dok sam bio odsutan... Svaka vam cast!
Elishabeth, wb!
Sto se tice onog idiota, rekao sam vam vec da se uopse ne obazirete... Samo ga pustite.
Evo, kao sto mozete primetiti, dosao sam malo ranije... Zapravo 40 minuta ranije. :D
Ima li koga kojim slucajem? Pocecu polako ja nesto da pisem za rp, cisto da skratim vreme dok vas cekam... :wink:

Casovi su zavrseni. Lajonela je sada hvatala nervoza. Bal je trebao da pocne za nekoliko sati. Daleko od toga da je bio spreman za tako nesto. Resio je da ode u biblioteku. Malo da sredi misli. Uvek bi se oraspolozio kada bi uzeo knjigu da cita. I to ne bilo koju knjigu, vec njegovu omiljenu triologiju. Tada bi se prepustio tom svetu i zaboravio na sve brige. Vec dugo vremena razmisljao je o tome da li je moguce oziveti nekog od likova iz knjige. Nekoga koga bi samo on mogao da vidi i da razgovara sa njim. Ali za sad se uzdrzao od te ideje. Ubrzo je usao u biblioteku, i na svoje veliko zadovoljstvo, zatekao je praznu. "Svi se spremaju za glupi bal" promrmlja on sebi u bradu i sede onda vadeci svoju dragocenu knjigu. "Pocecu iz pocetka" pomisli i otvori prvu stranicu. Vreme je prolazilo, tako su se i stranice okretale. On nije ni primetio koliko je sati. Edi je utrcao u biblioteku, svecano obucen, ali bez daha: "Laj, jesi li ti normalan?" povika on "Znas li koliko je sati???" Lajonel se okrenuo iznenadjeno:
Bal? Kasnim?" sada mu se panika vec osecala u glasu "Pa naravno da kasnis!" rece Edi pokusavajuci da stisa glas "trazim te vec sat vremena! Pa sta sada gledas? Hajde, potrci. Imas jos pola sata da se spremis" rece mu Edi u zurbi dok ga je dizao od stola. "Ali, moja knjiga..." pokusa Laj da kaze "Ma kakva knjiga. Pusti sad to. Hitaj!" I oni potrcase uz hodnike.

He he, verovatno pogadjate koja je knjiga u pitanju... Smatrao sam da nema problema ako i to ubacim. Nadam se da vam ne smeta. A ako kasnije dodjem na ideju da ozivim nekog vilenjaka, nadam se da vam ni to nece smetati...

Back