Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e cao ljudi. bleach, pricaj sta je bilo. i da, ja sam danas jednostavno spiskao pola sata neta za dzab dzabe. isao sam na msn da ga snimim i on ga snimi do kraja i ono nema dovoljno memorije. i ja obrisem sve zive igrice sa kompa i zakuca mi komp. znaci, nebih verovao da nisam video.
msn definitivno snimam kad unapredim smrdljivu krntiju od kompa. nema sanse da sad spiskavam sate na to kad mi ostalo jos sat i pedesetak minuta. :evil: :x

infidel:
bleach:
PAZNJa!!!!

Dakle, ljudi, izvinjavam se na ovom upadu.
FLAME je moja drugarica. Jel je primamo u rp???
Hehe... igrace muskog lika. To nam treba :lol:

Sad smo se svi sparili za bal. Jel tako? :wink:

Sad me sve nesto mrzi. Ne mogu da kopiram ono od pre, ne mogu ni da pisem rp...
A i nema smisla, ja sam poslednja. Ne znam da nastavim :lol: :lol:

poz svima. cujemo se

p.s. FEANOR vas je sve pozdravio.
Nece dolaziti veceras :cry:

p.s.2. SOFFFY, da li si sredila msn? Reci, ako treba pomoc! zop :wink:

Hola,
Sto se tice tvoje drugarice moze da igra i zenski lik ja vredim ko 4 muskarca :lol: :wink: 8)
P.S. ko je horacije
ccc...

Partija saha. Vreme mira. Ali ako neko igra sam protiv sebe zakljucci menjaju svoje boje. Da li samo vezba za kasnije (po mogucnosti uspesnije) partije, nema partnere za jednostavnu drustvenu igricu ili samo pokusava odloziti trenutak odredjene akcije. Za mladog Sliterinca premise izvedene iz njegove proslosti ga bas i nisu preporucivale kao revnosnog ucenika stare vestine, niti kao pravog prijatelja za nevinu partiju, pa je ovoga puta konkluzivni tok je tekao ka poslednjoj pretpostavci.
Dvadeset I sedmi potez je cekao…
”Lovac, b3” je glasila tiha komanda I nesrecna se figurica rasprsila po tabli.
Horacije je razmisljao, ali ne bas o sahu. ''Bal. Glupi bal. Takve tradicije bi trebalo prekinuti. Cak mi je i Lajonel izjavio saucesce. Koga da pozovem? Pogotovo sada, pred sam pocetak idiotske svecanosti. Neku iz Sliterina? Muka mi je od njih. Ionako se stalno motamo jedni drugima po kucnim prijemima...''
''Dama, b2'' naredba je ovoga puta bila glasnija i uz nekoliko, ni najmanje pristojnih primedbi, bela figurica se micala ka svom odredistu.
''Nekoga od Crvenih? Zar mi oni sada nisu prijatelji? Ili barem nesto slicno? Pa dobro, nikada mi nece verovati kao svojima, ali sada smo u istoj grupi... Ma, vec sam pokusao, ali nisu bas bili za razgovor...Jadan izgovor i ti to dobro znas...kukavico'
''Lovac, f7'', proderavsi se na jadnu figuricu, osecao se malo bolje. Nije bilo dovoljno.
''Pozvacu Rejcel, jeste da je pricalica, ali barem zna da slozi recenicu. Ili Gwen? Ne prica puno doduse...ali zar je nisam video malopre u dvoristu zamisljenu? Da, cesto je takva...barem znam da razmislja. Izgleda da je presla tragicni prag mediokriteta svoje kuce...Ne! Pa ona vec ide sa jednim od nasih. Ha, Salazar mora da se prevrce u nekoj svojoj bezimenoj humci... Znaci Rejcel. A posto je Gwen sada u nasim redovima, neka mi pomogne oko Rejcel...Ah, ti Grifindorci...''
''Beli predaju.'', gledajuci sa morbidnim zadovoljstvom unistavanje ocevog seta za sah, Horacije je izasao da potrazi Gwen...

Gwen je bila kod jezera sa jos nekim grifindorcima.Cim je videla Horacija potrcala je ka njemu dok su ostali nastavili svoju pricu.
-Hej,cekaj,moram nesto da te pitam...-Zadihano je rekla.
-Hmmm,izvoli-Horacije je toga dana bio jako mrzovoljan zbog bala.
-S kim ides?Jesi li vec zvao neku ili planiras da nekog pozoves...?-
-Nemam nikoga za sada...A planirao sam Rachel...Ti vec ides sa *****(cini mi se da je ime bilo Wervick)?-
-Da,on je moj pratioc...Super sto ces pozvati Rachel,ona se tome i nadala,zapravo.Jel ti treba pomoc?-
-Dobro bi mi doslo malo pomoci...-
-Ok,onda cu je ja ubediti,samo je ti pitaj posle rucka...-
-Vazi se.Idemo do njih,kod jezera.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rachel je bila ocajna.
-Mene izgleda niko nece pozvati...Ja sam bas mislila da ce se Horacije setiti mene...A on nista-
-Mozda i hoce...A ti bi znaci pristala?Iako je sliterinac?-Gwen je upita
-Bih,naravno...On je bas simpatican,a i uostalom i ti ides sa sliterincem na bal,zar ne?-
-Da,da...Nego pitam,onako.-
Zavrsavale su rucak,dok je vecina vec krenula da odlazi.Rachel se ustade,i kada se okrenula da izadje Horacije je bio tu,iza nje...
-Hej,cao...Hteo sam da te pitam...-poce on
-Da?-Rachel se ponadala
-Da li bi mozda htela sa mnom na bal?Ako si slobodna-
-Da,bih...He he ti sasavko mali,zasto bih te odbila?Ionako smo poceli bas lepo da se slazemo...-
-Super,bas mi je drago.Sad idem,da se spremim.A vi?-on je i dalje bio malo natmuren,za razliku od vesele Rachel
-I mi...Mada smo vec pre tri dana znale sta cemo da obucemo i kakvu frizuru da napravimo,sta ces,zenska stvorenja...-
-Da...Caos onda,viecemo se veceras...-
-Cao!-
I Rachel potrca da stigne svoje drustvo koje je nestrpljivo cekalo...
-Eto,vidis,sta sam ti rekla-rece Gwen dok su se pele uz stepenice...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Back