Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Pa nisam klinka, u stvari ne znam koliko imas godina, mozda i jesam za tebe :-D.Breaking:A meni Mudomir.
Pa to je fora, Gandalf je bio kao neka zastitnicka figura ovim malcima, tutorijal neke vrste, i kada ga navodno ubise, onda je ispalo kao 'e sada malo jave'. Malo dobilo na ubedljivosti, da niko nije besmrtan u toj prici i da svako moze da popushi paklenog demi-boga kome nije bio dan...
Igraju se sa emocijama, vezes se za lika, opustis se i wham!
Od Gandalfinoa i Dumbledorsa ostade samo charobnjachki sheshir....
Ako ne zelis nikada da se iznenadis u uzivas u nepromenjljivosti gledaj 'chari', ona je napravljena za ljude prosecno do ispod prosecnog iq-a, koja ne zeli da se mnogo brine za sudbinu likova za koje se vezala, nesto sto ce ih umiriti, neki tamo magicni svet koji nije promenjljiv, za razliku od svakodnevnog zivota i briga o 'onom tamo ludaku sa nuklearkama'.
Mislim da ti delovi o carobnjackim ratovima u hari poter univerzumu i nisu namenjeni maloj deci, vec onima okji citaju rowlingovu vec koliko, 7-8 godina, i koji su vec odraslija publika i mogu podneti takve stvari. Klinci neka sacekaju malo da porastu, pa onda zadnje delove sa pogibijama neka citaju.
Ali s obzirom da imam 17 ne smatram sebe bas klinkom. a i citam HP vec 8 godina i bas zato mi se nije dopalo sto je ubila (navodno) Dambldora. Predpostavljam da je to vazno za pricu, ali nikada nisam ni pomislila da bi ubila Dambldora. A ivrlo je zanimljivo da ni jedan, ali ni jedan los lik nije mrtav. Pocinje da me nervira.
@ndjordje91 Evo. Gde si ti? . Zanimljiv avatar.