Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko sam ja razumela medaljon jeste horkuruks,onaj R.A.B. je to napisao u poruci,a i za solju mislim da jeste jer je Voldemor zeleo predmet od svakog osnivaca skole...Ja iako mrzim Snejpa,mislim da ce on da ispadne najpozitivniji lik u celoj prici.Volela bih da se Sirijus vrati,mada je malo verovatno...

zasto Goldengaidin mislis da ja volim Kruma zbog glumca?Ja sam knjigu procitala mnogo prije filma, glumac jes' dobar po meni i mislim da on TREBA da bude sirov. u svakom slucaju, slazem se sa tobom u vezi horkuruksa.kad sam bila u bioskopu da gledam 4. dio, znala sam mnogo prije kako ce Krum izgledati jer sam isla na muggle.net. Cim su ga neke vidjele pocele su da uzdisu(majke mi) i da govore:
''Kako je lep(scena kada ubaca svoje ime u pehar)!'
Mozda je trebao da bude malo vise ruzniji, ali glumac je dobro odglumio , mada sumnjam da ce dobiti vise uloga posle ove. Onda, mislim da je Sedrik Digori kao glumac, totalni promasaj. Gledala sam ga u Prstenu Nibelunga i tu je bio dobar. Digorija nikada nisam zamisljala takvog, ne znam zasto...(a on bi tamo trebao da bude ''najljepsi). Takodje mislim da su mogli da nadju bolju glumicu za Fler ali ova je sasvim ok. Kejti Leung(Co Cang)mi se mnogo svidja kao Co Cang. Jedina stvar koja mi se nije svidjela od glumacke podjele od 3 pa do ovoga jeste zamjena za Ricarda Harisa, Majkl Gembon. Dambldor se potpuno promjenio i potpuno ga je glumac ''promasio(ne kazem da ga je lose odglumio nego da mu je dao drugacije osobine). Bolje da su uzeli Jana MekKelena(Gandalf).

sarabubasara:
zasto Goldengaidin mislis da ja volim Kruma zbog glumca?Ja sam knjigu procitala mnogo prije filma, glumac jes' dobar po meni i mislim da on TREBA da bude sirov. u svakom slucaju, slazem se sa tobom u vezi horkuruksa.kad sam bila u bioskopu da gledam 4. dio, znala sam mnogo prije kako ce Krum izgledati jer sam isla na muggle.net. Cim su ga neke vidjele pocele su da uzdisu(majke mi) i da govore:
Mozda je trebao da bude malo vise ruzniji, ali glumac je dobro odglumio , mada sumnjam da ce dobiti vise uloga posle ove. Onda, mislim da je Sedrik Digori kao glumac, totalni promasaj. Gledala sam ga u Prstenu Nibelunga i tu je bio dobar. Digorija nikada nisam zamisljala takvog, ne znam zasto...(a on bi tamo trebao da bude ''najljepsi). Takodje mislim da su mogli da nadju bolju glumicu za Fler ali ova je sasvim ok. Kejti Leung(Co Cang)mi se mnogo svidja kao Co Cang. Jedina stvar koja mi se nije svidjela od glumacke podjele od 3 pa do ovoga jeste zamjena za Ricarda Harisa, Majkl Gembon. Dambldor se potpuno promjenio i potpuno ga je glumac ''promasio(ne kazem da ga je lose odglumio nego da mu je dao drugacije osobine). Bolje da su uzeli Jana MekKelena(Gandalf).
Totalno si u pravu. Kako mi to nije ranije palo na pamet? Covece, Jan MekKelen bi bio odlican Dambldor. Bas bi mu lezala ta uloga. Moj omiljeni glumac u LOTR i X-men. Kako se toga nisu setili umesto sto su uzeli ovog glumca koji je sve osim Dambija.

sarabubasara:

tacno Digori je glumio u Nibelungu!! Hvala, nisam mogao da se setim odakle ga znam.
Slazem se za Fler. Mada mi nismo mogli ni da vidimo lepo sve te likove jer je film prekratak za radnju knjige. Nadam se da ce da izdaju dopunjeno izdanje, kao za gospodara 3. Ono je potpuno nov film kada ga gledas extended.

Nove vesti o Hariju na prvoj strani Yahoo-a izgleda da ce stvarno da ga ubije

Hajde da vas postedim trazenja evo texta

The author wrote on her website that she dreamt for the first time that she was in Potter's head and roaming around the magical world she has created for him.

The 41-year-old hinted that the stress was getting to her as she writes the closing chapters of the seventh and final Potter novel -- in which she has hinted that the beloved hero may be killed off.

"I'm now writing scenes that have been planned, in some cases, for a dozen years or even more," Rowling revealed.

"I don't think anyone who has not been in a similar situation can possibly know how this feels. I am alternately elated and overwrought.

"I both want, and don't want, to finish this book (don't worry I will)," she wrote.

She then described her odd dreams about Harry's world, which Potter fans are sure to scour for clues about what may happen in the final book.

"For years now, people have asked me whether I ever dream that I am 'in' Harry's world," Rowling wrote.

"The answer was 'no' until a few nights ago, when I had an epic dream in which I was, simultaneously, Harry and the narrator.

"I was searching for a Horcrux (a magical object in Rowling's books created through the use of the Dark Arts) in a gigantic, crowded hall which bore no resemblance to the Great Hall as I imagine it.

"As the narrator I knew perfectly well that the Horcrux was jammed in a hidden nook in the fireplace, while as Harry I was searching for it in all kinds of other places, while trying to make the people around me say lines I had pre-arranged for them.

"Meanwhile waiters and waitresses who work in the real cafe in which I have written huge parts of book seven roamed around me as though on stilts, all of them at last 15 feet (4.5 metres) high."

She added: "Perhaps I should cut back on the caffeine?"

The seventh novel is reportedly due to be published next year at the earliest.

The first six books in the Potter series have sold more than 300 million copies worldwide and been translated into 63 languages, making Rowling Britain's highest-earning woman. The novels have also been turned into hit films.

"Harry Potter and the Order of the Phoenix," the fifth movie in the series, is currently being filmed and is due for release next year.

Rowling said she recently went on a day trip to the film studios where she saw 20 minutes of footage "which looks fantastic."

Goldengaidin:
Ti MISLIS da si duhovit? Verovatno si i pametan pride? lep se podrazumeva
HA HA HA HA HA.....
Ne, o sebi imam vrlo nisko misljenje, mada me mnogi smatraju za pametnog i duhovitog, a mnoge za lepog, no nebitno... cisto sumnjam da to interesuje i menja tok zivota nekog namucenog zaludjenika poput tebe... P.S nisam mislio da ispadnem pametan i duhovit u prethodnom postu, samo- citajte dobre knjige, a ne govnarije o namucenom cvikerasu koji moze sve, mada mi se cini da vam prija taj beg u virtuelni svet jer ste poput prethodno navedenog pa se sa njim poistovecujete... Pozdrav svim namucenim kompleksasima!

pod tim mnogi mislis na siru familiju verovatno? nego zanima me sta je dobra knjiga po tebi i zasto? i ako mozes da mi kazes sta je to zaljudjenik i sta tebe zanima u zivotu, pa si tako superioran u odnosu na nas zaludjenike

budi ljubazan pa mi pojasni

big l:
Ne, o sebi imam vrlo nisko misljenje, mada me mnogi smatraju za pametnog i duhovitog, a mnoge za lepog, no nebitno... cisto sumnjam da to interesuje i menja tok zivota nekog namucenog zaludjenika poput tebe... P.S nisam mislio da ispadnem pametan i duhovit u prethodnom postu, samo- citajte dobre knjige, a ne govnarije o namucenom cvikerasu koji moze sve, mada mi se cini da vam prija taj beg u virtuelni svet jer ste poput prethodno navedenog pa se sa njim poistovecujete... Pozdrav svim namucenim kompleksasima!
A sta ces ti onda na ovoj temi kad su tu samo "kompleksasi"?

Goldengaidin:
pod tim mnogi mislis na siru familiju verovatno? nego zanima me sta je dobra knjiga po tebi i zasto? i ako mozes da mi kazes sta je to zaljudjenik i sta tebe zanima u zivotu, pa si tako superioran u odnosu na nas zaludjenike

budi ljubazan pa mi pojasni
siru familiju?! Komedijas, a? Zaludjenik je osoba koja, u tvom slucaju, zivi u virtuelnom svetu, ovo je samo u tvom slucaju!!! A neka opsta definicija zaludjenika je osoba koja sve bitne stvari u zivotu podredi nebitnim stvarima... npr. osoba koja ima 17-18 godina i dnevno provodi 9-10 sati u igraonici ili kuci igrajuci igrice, a u zivotu nije imala devojku, najboljeg (normalnog) druga,.... ne znam zasto ali cenim da se uklapas u ovaj ram ;)
Ja nigde nisam naveo da sam superioran u odnosu ni na koga, pa nije lepo da mi trpas neizgovorene reci u usta... a ukratko cime se zanimam- upisao sam gradjevinu, spremam da upisem arhitekturu... a sta me zanima - da ostanem zdrav u glavi i dusi za razliku od mnogih... P.S morao bi da mi navedes koliko si star i sta si procitao, da bih mogao da te savetujem sta da citas, kad vec insistiras. Nadimak Big L sam uzeo zbog jedne osobe koja mi je u neku ruku uzor, a da ti ne otkrijem bas sve pa ti malo pretrazi net i saznaj nesto novo. ZA Lana M.: na ovu temu sam takoreci zalutao a ti mi ne zameri sto nisam mogao da ostanem ravnodusan na pridavanje prevelikog znacaja potpuno nebitnoj stvari kao sto je hari poter. A ono za kompleksase... ja tu nisam strpao sve ljude koji salju postove na ovoj temi, vec sam poslao iskren pozdrav svim osobama koje sebe pronalaze u prethodno navedenoj kategoriji... Pozdrav! Za sve! ;-)

prvo nick ti nije BIG L nego BIG I. drugo pitao sam te jer imam neko formirano misljenje o osobama koje pisu ili govore gluposti kao ti. verovatno nisi ni drzao u rukama Hari Potera,bitno je da ti znas da smo mi zaludjenici koji zive u virtualnom svetu. ako te bas zanima imam 22g i na 4. sam godini ekonomije, tj maturant, citam 5-10 kniga mesecno i treniram odbojku . A posto si se ogradio od svih ostalih i ulazis u raspravu samo samnom ne zelim da trosim vreme i energiju na tebe. Mogu da ti samo kazem AVADA KEDAVRA . bez` odavde

Hari Poter se ionako ne svrstava u ozbiljne knjige,svi je dozivljavaju kao zabavnu.Ja citam Hari Potera sto ne znaci da ne citam klasiku,ako se to na primer svrstava u nesto ozbiljnije.Ja je dozivljavam kao razonodu i nema potrebe verdjati nekog sto cita ovo ili ono...

Goldengaidin:
prvo nick ti nije BIG L nego BIG I. drugo pitao sam te jer imam neko formirano misljenje o osobama koje pisu ili govore gluposti kao ti. verovatno nisi ni drzao u rukama Hari Potera,bitno je da ti znas da smo mi zaludjenici koji zive u virtualnom svetu. ako te bas zanima imam 22g i na 4. sam godini ekonomije, tj maturant, citam 5-10 kniga mesecno i treniram odbojku . A posto si se ogradio od svih ostalih i ulazis u raspravu samo samnom ne zelim da trosim vreme i energiju na tebe. Mogu da ti samo kazem AVADA KEDAVRA . bez` odavde

tako obrazovana osoba poput tebe bi mogla da primeti da sam nick napisao malim slovima, a malo slovo L je l.... ako mozes da potrosis jos samo delic svoje nadljudske energije i da mi izneses tvoje formirano misljenje... P.S svaka cast za knjige! a ako je istina to sto si rekao za njih onda me razocarava to sto velicas potera... bezim, bezim, samo nemoj da pucas... stapicem... :D

Poenta je da knjigu nisi citao, a da kritikujes. Jos i vredjas bez razloga , a takodje pominjes pokojnog Pavla Vujisica bezveze. Ako se meni nesto ne dopada (npr braca Karamzovi ) ja necu da ide sa forum gde se to analizira i nazove ljudem koji to citaju ludacima koji gube vreme. Ako bi i hteo da ih kritikuje rekao bih sta mi se tacno ne dopada. Takodje hocu da ti kazem (kao i ostalima koji misle da su knjige fantastike za zaludjenike) da procitaju te knjige pa onda kritikuju. Ja citam sta stignem od ruskih klasika pa do Agate Kristi , ali je ono u cemu stvarno uzivam i sto e opusta epska fantastika, star wars , star trek i Harry Poter. Ako ti to smeta bas me briga,ali ako mislis da dodjes na forum na kome raspravljam sa istomisljenicima i vredjas me onda je to u najmanju ruku nevaspitano od tebe . Srecna nova godina Svim `zaludjenicima` Citamo se posle

pozz

postoji dosta ljudi kojima je sama ideja o Harry Potter-u smeshna. Ne znam zashto... Kada je bila pomama za Gospodarrom prsttenova (mislim na filmove ne na knjige) bio si cool ako si fan. Sa HP-om je neshto drugo izgleda. Ljudi izgleda zive u zabludi da je to knjiga za decu....
Shto reche jedna devojka na forumu (adresa u avataru) - "There's no such thing as over-analyzing."

Klarisa:
postoji dosta ljudi kojima je sama ideja o Harry Potter-u smeshna. Ne znam zashto... Kada je bila pomama za Gospodarrom prsttenova (mislim na filmove ne na knjige) bio si cool ako si fan. Sa HP-om je neshto drugo izgleda. Ljudi izgleda zive u zabludi da je to knjiga za decu....
Shto reche jedna devojka na forumu (adresa u avataru) - "There's no such thing as over-analyzing."

sto bi rekao big l:
ain't no such things as miss right so we can never be a couple hun
**** love, all i got for hoes is hard **** and bubble gum... :D

P.S za goldena: ma opusteno, vi terajte svoje ja cu svoje... mrzi me vise da raspravljam o HP, jer cu time samo doprinositi davanju znacaja nebitnim stvarima...........

Back