Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo dvije veeelike slike!

umbridge-high.jpg

HP5D-4329r.jpg

JekaiGeorge:
Stvar ukusa. Neko vise voli LOTR neko HP.
Ja licn vise volim Harry Potter-a. Knjige. Ove filmove malo pomalo unistavaju.
I ja vise volim knjige.Gospodare sam pocela da citam i odustala posle pedeset i nesto strana,a gledala sam samo prvi deo koji me je uzasno smorio,tako da ostale delove nisam imala strpljenja da gledam.

Alo nemoj da mi diras HP ja sam dosad procitao sve delove knjiga i gledao sve delove filma.A taj tvoj smor od filma sam gledao prvih 6 minuta i posle odustao.Ste znali da Dambldor u 7. delu umire.Lord of the Pigs je sranje jel znas i nemoj da si nesto rekao na pacun HP imas da te imlatim jel jasno majmune glupi sugavi.Aj mars sa ovog foruma nisi dobrodosao.Idi spavaj gledajuci taj tvoj Lord of the Pigs jasno.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: : :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hary Poter:
Alo nemoj da mi diras HP ja sam dosad procitao sve delove knjiga i gledao sve delove filma.A taj tvoj smor od filma sam gledao prvih 6 minuta i posle odustao.Ste znali da Dambldor u 7. delu umire.Lord of the Pigs je sranje jel znas i nemoj da si nesto rekao na pacun HP imas da te imlatim jel jasno majmune glupi sugavi.Aj mars sa ovog foruma nisi dobrodosao.Idi spavaj gledajuci taj tvoj Lord of the Pigs jasno.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: : :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Zar Dambldor vec nije umro u 6.delu? :wink:

Hary Poter:

Pazi ovog sto se javlja.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Idi bre menjaj nick,a ja taj film nisam ni trebao gledat,jer kad sam procitao prvu recenicu u knjizi bacio sam je da se lozi da se imam na sta grejat..jer zato jedino i sluze SMORR harrijeve knjige :-D :-D :-D
Ko napisa tako nestooooo??
TO SVE TREBA ZAPALIT DOLE HP GORE LOTR
ps; ti bolje menjaj nick :| :|

Alo ljudi oladite... Nemojte da se svadjate oko gluposti. Jedan vise voli LOTR drugi HP, pa sta? Raznolikost veseli. Bilo bi smorno ovde na forumu kad bi svi imali isto misljenje.

@Hary Poter Da te podsetim da nemas pravo da vredjas bilo koga na forumu niti da nekom kazes da li je ili nije dobrodosao. seen te nije vredjao, pa stoga nemoj ni ti njega.
Ponasate se kao deca koja se svadjaju cija je igracka bolja.
Ja mislim da su i LOTR i HP ekstra popularni i da su super. Licno, vise volim HP ali to ne znaci da ne volim LOTR. Mene je druga knjiga LOTR-a malo smorila,ali me je zato odusevio prvi film.
@seen I ja najvise volim Gandalfa od LOTR junaka. Dambldor iz HP ti je kao Gandalf u LOTR-u.
A sto se tice HP junaka obozavam Dambldora...

JekaiGeorge:
Alo ljudi oladite... Nemojte da se svadjate oko gluposti. Jedan vise voli LOTR drugi HP, pa sta? Raznolikost veseli. Bilo bi smorno ovde na forumu kad bi svi imali isto misljenje.

@Hary Poter Da te podsetim da nemas pravo da vredjas bilo koga na forumu niti da nekom kazes da li je ili nije dobrodosao. seen te nije vredjao, pa stoga nemoj ni ti njega.
Ponasate se kao deca koja se svadjaju cija je igracka bolja.
Ja mislim da su i LOTR i HP ekstra popularni i da su super. Licno, vise volim HP ali to ne znaci da ne volim LOTR. Mene je druga knjiga LOTR-a malo smorila,ali me je zato odusevio prvi film.
@seen I ja najvise volim Gandalfa od LOTR junaka. Dambldor iz HP ti je kao Gandalf u LOTR-u.
A sto se tice HP junaka obozavam Dambldora...
hehe ti sve neke carobnjake :-D :-D
Meni naj junak faramir..Al ovo nije tema za to 8-)

Da. Volim mudre carobnjake :-D . Samo sto je Gandalf ostao ziv dok Dambldor nije bio te srece (iako licno mislim da ce se ispostaviti da je ziv u 7 knjizi). To je i glavni razlog zasto necu da kupujem 7 knjigu. Prosto sam se razocarala.
A isto sam se tako nervirala i kad je Gandalf navodno poginuo.

seen:
hehe ti sve neke carobnjake :-D :-D
Meni naj junak faramir..Al ovo nije tema za to 8-)
A meni Mudomir.
JekaiGeorge:
Da. Volim mudre carobnjake :-D . Samo sto je Gandalf ostao ziv dok Dambldor nije bio te srece (iako licno mislim da ce se ispostaviti da je ziv u 7 knjizi). To je i glavni razlog zasto necu da kupujem 7 knjigu. Prosto sam se razocarala.
A isto sam se tako nervirala i kad je Gandalf navodno poginuo.
Pa to je fora, Gandalf je bio kao neka zastitnicka figura ovim malcima, tutorijal neke vrste, i kada ga navodno ubise, onda je ispalo kao 'e sada malo jave'. Malo dobilo na ubedljivosti, da niko nije besmrtan u toj prici i da svako moze da popushi paklenog demi-boga kome nije bio dan...
Igraju se sa emocijama, vezes se za lika, opustis se i wham!
Od Gandalfinoa i Dumbledorsa ostade samo charobnjachki sheshir....
Ako ne zelis nikada da se iznenadis u uzivas u nepromenjljivosti gledaj 'chari', ona je napravljena za ljude prosecno do ispod prosecnog iq-a, koja ne zeli da se mnogo brine za sudbinu likova za koje se vezala, nesto sto ce ih umiriti, neki tamo magicni svet koji nije promenjljiv, za razliku od svakodnevnog zivota i briga o 'onom tamo ludaku sa nuklearkama'.
Mislim da ti delovi o carobnjackim ratovima u hari poter univerzumu i nisu namenjeni maloj deci, vec onima okji citaju rowlingovu vec koliko, 7-8 godina, i koji su vec odraslija publika i mogu podneti takve stvari. Klinci neka sacekaju malo da porastu, pa onda zadnje delove sa pogibijama neka citaju.

Back