Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi, ispravite me ako grešim, ali zar nisu likovi u zadnjih par filmova (baš Djika junior citiram "posle trećeg dela") počeli da se oblače moderno, čak previše s' obzirom da se radnja dešava 90-tih... Msm odelo im zaista nije iz tog perioda što se baš zapaža u HP7P1, da li je to greška u snimanju ili ja previše cepidlačim... Nije da mi smeta ali nekako mi čudno... I pitanje dana, zašto pobogu ne koriste sveske na Hogwortsu ili bar hemijske olovke...

Poslednja izmena:
Screen_shot_2011-05-30_at_8.30.56_AM.png

zna li neko gde mogu da skinem ovo? posto na torentu traje citavu vecnost

Pa potraži na torentu da ima što više seed-a... Veruj, sto puta ti je brže na torentu nego da skidaš sa nekog file hosta gde ga podele na deset delova pa skidaš jedan po jedan i između skidanja moraš da praviše pauze, ne može više download-a istovremeno pa reset modema... Užas... Znam iz iskustva... Zato, torent i uživaj... To je jedini oblik piraterije koji još uvek odoleva kao da se ništa nije desilo kao sa megaupload i drugima...

Mrzim Hari Potera...To je bajka za malu decu

Kao prvo, to nije bajka. I kao drugo, kako mozes da mrzis neko delo? Jednostavno moze da ti se svidja vise, manje ili nimalo.

A sa druge strane, stariji sam od tebe 6 godina i mogao bih da citam hp serijal ponovo. Da li to znaci da sam psihicki nezreo? Ne, to samo znaci da nisam potpuno odbacio imaginaciju i poslednji tracak kreativnosti i da mogu da razmisljam apstraktnije od tebe.

Cemu uopste ta teznja za naglim odrastanjem? Nisam je imao u tvojim godinama, sta vise, bas sam u tom periodu citao Red feniksa, tada se tek pojavio. Mislim da si samo pogledala filmove koji su generalno krs teski, tako da ti savetujem da procitas knjige. Neces se pokajati.

Inače drago mi je zbog Dača, da se nije zarobio samo kao HAri Poter, nadam se da će i ostali isto tako uspeti. Ima i dosta dobrih sporednih glumaca.

Mene glumica koja glumi Lunu oduševljava... Jako mi je simpatična i odlično je prenela Lunin lik (koji je, mora se priznati, bar prema knjizi, kompleksan i lucakst a istovremeno topao i simpatičan...)...

Da li je neko kojim slučajem igrao neku HP igricu... Već sam možda ranije pitao ali me jako zanima...
Evo recimo sada igram Lego Years 1-4... Igrica je ok, grafika je lepa, radnja lepo ispraćena ali brate, kao jedan hardcore HP fan nalazim tako glupe greške u modelu Hogvortsa u igrici...nijedna prostorija niti hodnik nije na svom mestu... Recimo, dvorište preobražavanja (kako su ga nazvali u EA verziji igrice) je put za onaj drveni most (prolaz) koji vodi prema Hagridu i Zabranjenoj šumi...gde je tu logika...a recimo dvorište sa fontanom (to koje bi trebalo da vodi do drvenog mosta) je na drugoj strani zamka...dok dvorište (ako je dvorište) tačnije, ulazak u Veliki hol, znate onaj deo zamka do kojeg se dolazi stepeništem za doka, e taj deo se sa leve strane vezuje sa poljanom na kojoj su u prvoj godini vežbali letenje a pored njega su staklenici... Kvididž teren je inače levo od Hagridove kolibe i odlično se od iste vidi jer je na desetak metara od nje...Kako bre... I vrh gluposti, nešto što izgleda kao ulaz u Veliki hol je džinovska terasa, tako je čudno...
Dobro, ovo je sitničarenje ali u EA verziji igrice ovih grešaka nema ali je sama igrica dosadna, odudara od priče i jako je loša po pitanju animacije i samih likova...

Kada bih mogao da spojim detaljan Hogvorts iz EA igrice i odličnu priču i rešavanje zagonetki iz Lego verzije bila bi to kompletna HP avantura...

Da li je neko slučajno poželeo da poseti Harry Potter Theme park... Ma nemoguće da niste...

Poslednja izmena:
Ljudi, ispravite me ako grešim, ali zar nisu likovi u zadnjih par filmova (baš Djika junior citiram "posle trećeg dela") počeli da se oblače moderno, čak previše s' obzirom da se radnja dešava 90-tih... Msm odelo im zaista nije iz tog perioda što se baš zapaža u HP7P1, da li je to greška u snimanju ili ja previše cepidlačim... Nije da mi smeta ali nekako mi čudno... I pitanje dana, zašto pobogu ne koriste sveske na Hogwortsu ili bar hemijske olovke...

Moda devedesetih je baš bila bezveze :) bolje što se modernije oblače.

Na filmu su obično lepši nego što bi trebalo. Pogotovo posle trećeg dela, kada su počeli i modernije da se oblače i kada Hermiona ,,from palnet babe" počinje da ima lepšu frizuru.

Ја не мислим да су толико лепи, поготово Рон :D Нормално изгледају. Мада, Хермиона би требало да има избачене зубе све до четвртог дела. То за жбунасту косу стоји тј. није довољно чупава :mrgreen:

Ja jesam dosadan sa HP igricama... ali ovo pišem zbog ljudi koji možda (kao ja) bace pare na Lego HP years 5-7...
Ranije sam napisao gore iznad da years 1-4 uopšte nije tako loša ali ova druga je užasna... Igrica je jako loša, priča nije uopšte ispričana na pravi način, sve je jako dosadno i monotono, najjače je što su totalno izmenili kontrole u odnosu na 1-4 (ne samo da je strašno osobama koje su igrale prvi deo - kao ja - pa je teško navići se na nove kontrole, prosto nijedna komanda "ne podolazi prstima" i jako je nezgodno igrati)... Napominjem samo da neko ne baca novac bez veze...

Nego, mnogo bitnije... Skoro sam naleteo na ovaj intervjuu, jako mi se dopao... Saznao sam mnogo toga o J.K.R... Obožavam je...
Simpatično je kada Opra pita za onu rečenicu iz prvog poglavlja Kamena mudrosti: "Neće biti deteta na svetu koje neće znati njegovo ime"... JKR je sama prorekla sudbinu svojih knjiga...

Podeljen je na šest delova...

Poslednja izmena:
Ја не мислим да су толико лепи, поготово Рон :D Нормално изгледају. Мада, Хермиона би требало да има избачене зубе све до четвртог дела. То за жбунасту косу стоји тј. није довољно чупава :mrgreen:

Јеси ли читао књиге ? Ђика је у праву, лепши су него што би требало, али то исто не треба да чуди. Филм је, ипак, филм.

Рон је још и најудаљенији од оригиналног изгледа.

Кога бисте издвојили (изузев тројке) као најбољег или барем међу најбољим глумцима ? Тешко питање, знам. :mrgreen:

Severus, Neville, Belatrix, Drako, Harry su mi nekako najbolje odglumljeni.

Severus mi je definitivno izazvao mnogo "change of heart", posto sam tokom citavog prvog filma sumnjao na njega, a do sestog volio, pa zamrzeo zbog ubistva Dumbledore i na kraju mu oprostio kad je Harry pogledao njegova secanja.

Neville je najrealisticnije protumacio svoj lik, a i onaj govor pred Voldemortom je fantasticno izveo.

Belatrix je odlicno odradila lik sadisticke, hladnokrvne i sizofrenicne vestice.

Draco se odlicno pokazao u Half Blood Prince.

Mada se u prvih sest filmova Harry nije nesto posebno pretrgao, odusevio me je glumom u poslednja dva filma.

Prilicno solidno su se pokazali i glumci koji su igrali: Luna Lovegood, Ron Weasley, Voldemort, Dumbledore i Quinch iz prvog filma.

Back