Djika junior
Domaćin
- Poruka
- 3.733
Na filmu su obično lepši nego što bi trebalo. Pogotovo posle trećeg dela, kada su počeli i modernije da se oblače i kada Hermiona ,,from palnet babe" počinje da ima lepšu frizuru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim Hari Potera...To je bajka za malu decu
Mrzim Hari Potera...To je bajka za malu decu
Gledao... Umro (znači umro) od straha... Kraj jako loš... Meni...
Ali svakako ga preporučujem...Završava se loše za glavnog lika...
Danijel odlično glumi i malo mi čudno što ga gledam u non-HarryPotter fazonu...
P.S. Ne gledati u sobi u kojoj je svetlo isključeno jer ja jesam...
Znaci dobar... Op odoh da pogasim svetla...
Inače drago mi je zbog Dača, da se nije zarobio samo kao HAri Poter, nadam se da će i ostali isto tako uspeti. Ima i dosta dobrih sporednih glumaca.
Ljudi, ispravite me ako grešim, ali zar nisu likovi u zadnjih par filmova (baš Djika junior citiram "posle trećeg dela") počeli da se oblače moderno, čak previše s' obzirom da se radnja dešava 90-tih... Msm odelo im zaista nije iz tog perioda što se baš zapaža u HP7P1, da li je to greška u snimanju ili ja previše cepidlačim... Nije da mi smeta ali nekako mi čudno... I pitanje dana, zašto pobogu ne koriste sveske na Hogwortsu ili bar hemijske olovke...
Na filmu su obično lepši nego što bi trebalo. Pogotovo posle trećeg dela, kada su počeli i modernije da se oblače i kada Hermiona ,,from palnet babe" počinje da ima lepšu frizuru.
Ја не мислим да су толико лепи, поготово РонНормално изгледају. Мада, Хермиона би требало да има избачене зубе све до четвртог дела. То за жбунасту косу стоји тј. није довољно чупава
![]()
Кога бисте издвојили (изузев тројке) као најбољег или барем међу најбољим глумцима ? Тешко питање, знам.![]()