ja_KV
Početnik
- Poruka
- 43
Koliko su karte? Hocu i ja da idem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja_KV:Koliko su karte? Hocu i ja da idem!
to je oko 5 maraka??? u jbt!!! ja sam ocekivala da ce biti bar 10 maraka...father:200din...
Fanatic_Kv:vi idite i gledajte u SC-u film, premijerno i pretpremijerno a ja cu ivde da dzuprim i da cekam sredinu decembra i da se nadam da cu pre nove godine da odgledam film u "lokalnom" bioskopu!![]()
Sta se zalis? KV ART je super bioskop! Jeste manji, ali je lepsi od SC. Jedino je bez veze sto ces morati da cekas do decembra...Fanatic_Kv:vi idite i gledajte u SC-u film, premijerno i pretpremijerno a ja cu ivde da dzuprim i da cekam sredinu decembra i da se nadam da cu pre nove godine da odgledam film u "lokalnom" bioskopu!![]()
FATHER:Sta si radio za premijere LoTR-a,nisi valjda i to propustao zbog viska kilometara?
JA_KV:Sta se zalis? KV ART je super bioskop! Jeste manji, ali je lepsi od SC.
Fanatic_Kv:A ne ne, ovde je Lotr dolazio odmah i prvo vece sam isao da gledam i jedno 3 puta posle toga... (mislim na RotK)
N_ToNx:Izgleda da se Amerima zaista dopao film.
pa to kazu i za mulitplex "kozara" u bl.sad prave klizaliste kao salu u kinuFanatic_Kv:Ne nije da se zalim.... KvArt je opet najaci na balkanu (tako barem oni kazu)...
father:E ako je tako onda o.k......malko sam se zabrinuo za trenutak... :-D
Pa jesi li oni normalni????N_ToNx:Ovi koji su citali knjigu najvise zameraju izostanak Dobija, Vinki i ubljuva i dambldorovo suludo ponasanje.
Da li me to oci varaju?????Feanor the elf king:Eeeeeeeeej! I'm back! (na kratko)...
Evo resio malo da vidim sta radite... Nije me bilo odavno, posto sam bio prilicno zauzet. Dobro, ne verujem da me se bilo ko i seca, ali ko zna... heheh
Sta se radi kod vas? Sledece nedelje idete na film? Coool!
Ja jos nisam gledao, posto nisam imao vremena, ali pricacete mi kakav je posto necu moci verovatno do januara da ga odgledam
Pozdrav za sve stare (a i nove) clanove (trenutno iz Rusije)