Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije to nista preterano tesko izvesti... kao ni ono sa olimpom. jednostavno, mogli su naci bilo koju drugu glumicu koja vise lici po opisu u knjizi na madam maksim, bez obzira na njenu visinu, pa bi je samo kompjuterski uvecali. a ne ovako da se zlopate sa ovom koja nema veze sa likom u knjizi. ne, ali meni je najveci promasaj ludooki... totalni promasaj. i ono oko su makar mogli nekako drugacije da namontiraju da ne bude vezano onako oko glave kao u najjeftinijem filmu iz 60tih... danasnja tehnologija valjda toliko omogucava...

hit:
nije to nista preterano tesko izvesti... kao ni ono sa olimpom. jednostavno, mogli su naci bilo koju drugu glumicu koja vise lici po opisu u knjizi na madam maksim, bez obzira na njenu visinu, pa bi je samo kompjuterski uvecali. a ne ovako da se zlopate sa ovom koja nema veze sa likom u knjizi. ne, ali meni je najveci promasaj ludooki... totalni promasaj. i ono oko su makar mogli nekako drugacije da namontiraju da ne bude vezano onako oko glave kao u najjeftinijem filmu iz 60tih... danasnja tehnologija valjda toliko omogucava...
da,stvarno :roll:

Zamišljao sam ga kao sjedog,ludog starca,sa totalno okruglim okom koje se okreće ko ludo i koje je bitnije veće od drugog. Baš,više liči na gusara s Kariba,nego na čarobnjaka. :-? Ej... Se sjećate slike sa korica 5. djela? Tamo di su onih troje ljudi koji ulaze na neka vrata... Ja mislim da su tonks,ludooki i neko,možda kingsley. točno tako sam zamišljao ludookog.

A tek obrve! :) :) :)

nego slusajte sad ovo....
malopre sam na nemackoj VIVI gledao emisiju o HPVP! (Hari Poter i Vatreni Pehar)
i prikazivali su snimke iz filma.... bila je premijera u svet itd.... i iz onoga sto sam video za tih nepunih sat vremena UZASNO ME JE RAZOCARALO!
kao prvo: u filmu pero Rite Skiter nije crno nego zeleno (odlomak filma kad ona uzima hariju intervju u ostavi za metle)...
drugo: Hari pia Co Cang da idu na bal u sovarniku???? ma dajte stvarno!
trece: podsetite me (nije mi cetvrta knjiga pri ruci) kada Cudljivko pretvara melfoja u macku i baca ga gore dole on to radi u zamku zar ne??? ( u filmu radi pod nekim drvetom u dvoristu) I ne ubacuje Melfoja posle u Krebove pantalone.... mislim cista nebuloza....
i cetvrto i NAJGORE!!!!!

Svi znamo Dambldora odlicno zar ne? po meni on predstavlja najboljeg dobricu u svim filmovima i knjigama koje sam odgledao/procitao! Onako smiren i ugladjen u SVAKOJ situaciji...E pa pustili su ceo isecak biranja sampiona iz vatrenog pehara! prvo Krum, Fler, Sedrik e pa onda iskace Harijevo ime iz pehara... Dambldor p o l a k o izgovara harijevo ime i moli ga da ode do onog sobicka.... e pa u filmu on se prvo razdere HARI POTER! i zatim ga posalje u sobu gde ga uzima za kragnu i pocinje da ga cima levo desno i da vice ko pomahnitali ludak! MISLIM ZAR DAMB NIJE BIO GLAS RAZUMA KOJI JE HARIJA OSTAVIO NA TAKMICENJU! Kako se mirno i dostojanstveno odbranio od napada Madam maxim i Karkarofa! Znam da je to samo sitnica ali to jednostavno NIJE DAMBLDOR! i to umnooooogome kvari OPSTI utisak filma!

A da.... cucanj mi izgleda k'o Hitler!

Prvo, DOBRODOSAO DOBI!!!!!

Dalje, ma nije ljudi los film... Mislim, bice ono superiska efekti i dopasce se onima koji nisu citali knjigu i cak onima kojim nije bas ni stalo previse do knjige... Jedino ce njesra biti nama koji smo je u vise navrata citali, znamo pojedinosti, volimo te knjige.

E, sad, citala sam Fanaticove primjedbe.
Pazi, nisu mogli vas svaki segmebt onolike knjige da ubace, pa su skratili pricu tako sto je pitao Co u sovarniku.

Bacakanje maceta Melfoja je kao ono naduvavanje tetke Mardz, ako se sjecate. Po knjizi, Hari je naduvao za stolom, a u filmu se ona baca u nebesa...

A to za Dambldora je nevidjeno glupo. To je vec unistavanje karaktera i osnovnog opisa jednog od GLAVNIH junaka.

A ono kad upadaju one ribe sa Bobatonsa i pocnu nesto da dahcu, pa Ron kaze (onako napaljen i smijesan) "Volim kada to rade". Koji je fazon? Sta Bobatons skoluje samo nezdravo lijepe ribe?! Trpanje segmenata koje voli klinceraj i sasava javnost.

Mada takve stvari je, vidjeli smo, pocela na silu da trpa i sama Roulingova vec od petog dijela. To se zove komercijala.

I da kažem,ja pojma nisam imao za knjigu,dok nisam pogledao film. Onda sam u 1. razredu u školskoj knjižnici iza svih knjiga našao harry potter i kamen mudraca. Pročitao sam je,onda sam doznao da ima još tri nastavka,posudio od prijatelja i evo što je nastalo od mene. Znači zahvaljujući filmu ja sve knjige znam napamet.

E sad, ovo što je fanatic_kv napisao je stvarno... A i treći dio je bio skroz neki tamo... Jel se sjećate siriusa? Izgleda ko vukodlak u filmu. Uopće nije širok,već izgleda ko neki vuk. A tek vukodlak... Bože sveti našta to liči. :roll:

HEBEHA:
A to za Dambldora je nevidjeno glupo. To je vec unistavanje karaktera i osnovnog opisa jednog od GLAVNIH junaka.

Znam da sitnicarim kod onih prethodnih stvari ali opet ja sam FAN! i imam pravo da se zalim...opet to su banalne stvari koje menjaju karakter filma... isto kao ona fora da ce Co i hari da plesu na balu..ma dajte molim vas!

Dobby:
A i treći dio je bio skroz neki tamo... Jel se sjećate siriusa? Izgleda ko vukodlak u filmu. Uopće nije širok,već izgleda ko neki vuk. A tek vukodlak... Bože sveti našta to liči.

Ba ako bas kazes.... ali treci deo mi je nekako biobukavalno najgori...sedim i gledam film u bioskopu i taman kad stari treba da se zahuktavaju oni prolaze ispod one vrbe i KRAJ! A gde je onaj deo kada saznajemo za rogonju, mesecka idt.... treci deo mi je uzasan!

da covjece...taj dio o saznavanju za bandite mi je najbolji dio u knjizi...

joj samo da nisu zasra...onaj dio sa veritaserumom(omiljeni dio knjige) i da nisu izbacili dio kad hari prica sa krumom...obozavam kruma,a on je jedan od vaznijih likova u GoF-u!

Fanatic_Kv:
A tek obrve! :) :) :)

nego slusajte sad ovo....
malopre sam na nemackoj VIVI gledao emisiju o HPVP! (Hari Poter i Vatreni Pehar)
i prikazivali su snimke iz filma.... bila je premijera u svet itd.... i iz onoga sto sam video za tih nepunih sat vremena UZASNO ME JE RAZOCARALO!
kao prvo: u filmu pero Rite Skiter nije crno nego zeleno (odlomak filma kad ona uzima hariju intervju u ostavi za metle)...
drugo: Hari pia Co Cang da idu na bal u sovarniku???? ma dajte stvarno!
trece: podsetite me (nije mi cetvrta knjiga pri ruci) kada Cudljivko pretvara melfoja u macku i baca ga gore dole on to radi u zamku zar ne??? ( u filmu radi pod nekim drvetom u dvoristu) I ne ubacuje Melfoja posle u Krebove pantalone.... mislim cista nebuloza....
i cetvrto i NAJGORE!!!!!

Svi znamo Dambldora odlicno zar ne? po meni on predstavlja najboljeg dobricu u svim filmovima i knjigama koje sam odgledao/procitao! Onako smiren i ugladjen u SVAKOJ situaciji...E pa pustili su ceo isecak biranja sampiona iz vatrenog pehara! prvo Krum, Fler, Sedrik e pa onda iskace Harijevo ime iz pehara... Dambldor p o l a k o izgovara harijevo ime i moli ga da ode do onog sobicka.... e pa u filmu on se prvo razdere HARI POTER! i zatim ga posalje u sobu gde ga uzima za kragnu i pocinje da ga cima levo desno i da vice ko pomahnitali ludak! MISLIM ZAR DAMB NIJE BIO GLAS RAZUMA KOJI JE HARIJA OSTAVIO NA TAKMICENJU! Kako se mirno i dostojanstveno odbranio od napada Madam maxim i Karkarofa! Znam da je to samo sitnica ali to jednostavno NIJE DAMBLDOR! i to umnooooogome kvari OPSTI utisak filma!

A da.... cucanj mi izgleda k'o Hitler!

ma nije bitno sto oni ne pogadjaju boje,ali da od Dambldora prave zivcanog starca,koji uzgred na onoj slici vise lici na nekog sarlatana nego na najmocnijeg carobnjaka ovog vremena,NIJE U REDU...

Evo da se i ja malo prikljucim vasem klubu...
Ne znam da li je neko vec ovo spomenuo, Cucnja starijeg glumi Trigger iz Mucki (jedan od mojih omiljenijih likova, zivo me zanima na sta lici u filmu), a Karkarova glumi nas glumac Predrag Bjelac (ako je neko gledao Kengura to je onaj sto glumi Barona).
Inace, zna li neko koliko su karte za pretpremijeru? (ne verujem da cu ici, samo me onako zanima)

GLUPOST!!! Preko svega cu da predjem, ali preko takvog unistavanja Dambldorovog karaktera... Zar nije dovoljno sto ga glumi onaj smesni coveculjak?!Stvarno!I ja sam gledala neke inserte iz filma i razocarala sam se! A taman sam pomislila da od treceg dela nema gore.

Back