Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moj brat ide, ali ja necu... nema teorije da se cimam za to komercijalno sranje koje znam kako ce da ispadne... od treceg dela mi se film ogadio i nemogu da gledam to krivotvorenje i gomilu greski i izopacenih likova... sve je pretvoreno u tesku komercijalu, klasicni teen film. samo da bi zabavili glupu masu koja je zeljna da vidi kako se svaki ucenik na hogvortsu muva sa svakom ucenicom i profesorkom. to nije poenta ove price ni izdaleka. ima gomila takvih teen filmova pa nek svi koji su zeljnici gledaju do mile volje. ali hari poter treba da ostane dosledan price i zasto ga kvariti. ali to je ona potreba za komercijalizacijom, ******... sta je tu je... film je shit za nas koji smo zaista citali knjige, a zapravo je snimljen za onu vecinu koja je knjige procitala samo ovlas, pod izgovorom "to je sada in" i za one koji ih nisu ni procitali. mislim, treba videti film, to stoji... ja cu ga uzeti u video klubu jednom, i to najvise da vidim kako su retardi odradili ono meni omiljeno groblje i scene sa voldemorovim povratkom... bozicni bal vec vidim kao razocarenje, najvise zbog cho i harija...

Fanatic_Kv:
vi idite i gledajte u SC-u film, premijerno i pretpremijerno a ja cu ivde da dzuprim i da cekam sredinu decembra i da se nadam da cu pre nove godine da odgledam film u "lokalnom" bioskopu! :(

Sta si radio za premijere LoTR-a,nisi valjda i to propustao zbog viska kilometara?

Doduse,steta je popustiti i predpremijeru H.P....sta god ljudi ovde pricali,ipak to treba videti!

Em predpremijera,em Harry Potter,em Sava Centar,em skoro dzabe.....a i nisi ti bezveze Fanatic....

Poz.

Fanatic_Kv:
vi idite i gledajte u SC-u film, premijerno i pretpremijerno a ja cu ivde da dzuprim i da cekam sredinu decembra i da se nadam da cu pre nove godine da odgledam film u "lokalnom" bioskopu! :(
Sta se zalis? KV ART je super bioskop! Jeste manji, ali je lepsi od SC. Jedino je bez veze sto ces morati da cekas do decembra...

FATHER:
Sta si radio za premijere LoTR-a,nisi valjda i to propustao zbog viska kilometara?

A ne ne, ovde je Lotr dolazio odmah i prvo vece sam isao da gledam i jedno 3 puta posle toga... (mislim na RotK)

JA_KV:
Sta se zalis? KV ART je super bioskop! Jeste manji, ali je lepsi od SC.

Ne nije da se zalim.... KvArt je opet najaci na balkanu (tako barem oni kazu)... a i bice i HP ubrzo kod nas...to sigurno... nece oni dugo da cekaju sa visokobudzetnim filmovima (opet Ivkovu Slavu smo gledali od 3. novembra mnooogo pre nego sto se pojavio i po ostalim gradovima) ali mi je opet krivo zbog filmova kao sto su Sin City i tako to...

ali kako su izostavili Dobija i Vinki? Vinki je bitna zbog Bartija Cucnja mladjeg, a Dobi treba da pomogne Hariju oko drugog podviga. Mrzim kad to rade! Tako je u trecem delu Hari video Crvorepa na Banditovoj mapi, a trebao je Lupin. Glupost!!!

Eeeeeeeeej! I'm back! (na kratko)...
Evo resio malo da vidim sta radite... Nije me bilo odavno, posto sam bio prilicno zauzet. Dobro, ne verujem da me se bilo ko i seca, ali ko zna... heheh
Sta se radi kod vas? Sledece nedelje idete na film? Coool!
Ja jos nisam gledao, posto nisam imao vremena, ali pricacete mi kakav je posto necu moci verovatno do januara da ga odgledam :D
Pozdrav za sve stare (a i nove) clanove (trenutno iz Rusije :D )

Feanor the elf king:
Eeeeeeeeej! I'm back! (na kratko)...
Evo resio malo da vidim sta radite... Nije me bilo odavno, posto sam bio prilicno zauzet. Dobro, ne verujem da me se bilo ko i seca, ali ko zna... heheh
Sta se radi kod vas? Sledece nedelje idete na film? Coool!
Ja jos nisam gledao, posto nisam imao vremena, ali pricacete mi kakav je posto necu moci verovatno do januara da ga odgledam :D
Pozdrav za sve stare (a i nove) clanove (trenutno iz Rusije :D )
Da li me to oci varaju?????
Izgleda da ne!!!!
To je Feanor!!!!!
Poslije 100000000000 godina!!!!!!
WELCOME BACK...
I nemoj sad da prestanes da se javljas!

Back