Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle, knjiga ima 633 strane,ali su slova mnogo velika i tako knjiga izgleda veca nego sto jeste i stvarno se mnogo brzo procita. Ja sam je procitala za nekih 7 ili 8 sati. Trebam da procitam jos jednom knjigu,ali sam je vratila drugu pa ce to morati da saceka. Sve u svemu, prvi utisak je dobar, a posle cemo da uporedjujemo kada svi procitaju knjigu. Nadam se sto pre ;)

E sad se ozbiljno nerviram. Ja sam zvala informacije da uzmem broj knjizare, pa da narucim, ako moze, pa da mi makar kzu gdjese the **** nalaze. I daju mi br, ja pozovem i neka mi kaze "birani korisnik trenutno nije dostupan". Sta, iskljucili tel?! Sutra mi dolaze rodjaci iz PG, molim te Damb, nadji knjizaru da ih posaljem tamo! Pliiiiiizzzz.

HEBEHA:
E sad se ozbiljno nerviram. Ja sam zvala informacije da uzmem broj knjizare, pa da narucim, ako moze, pa da mi makar kzu gdjese the **** nalaze. I daju mi br, ja pozovem i neka mi kaze "birani korisnik trenutno nije dostupan". Sta, iskljucili tel?! Sutra mi dolaze rodjaci iz PG, molim te Damb, nadji knjizaru da ih posaljem tamo! Pliiiiiizzzz.
nema potrebe imas u gradskoj knjizari na trgu ivana milutinovica tj. trgu republike kako se sad zove...
ja sam je kupio i vec procitao sedamdesetak strana.
poz

DAMBLDOR:
nema potrebe imas u gradskoj knjizari na trgu ivana milutinovica tj. trgu republike kako se sad zove...
ja sam je kupio i vec procitao sedamdesetak strana.
poz

SUPER! Bas fino sto sam to sada saznala, a rodjaci mi uvelike otisli kuci! A nesto mi se ne da ici u Pg... Radim. Ali cu ocigledno morati! Pa sto si onda juce kukao kako neces nabaviti knjigu jer ima samo u nekoj lijevoj knjizari!!! Dobro, ajde, bitno je da ti se do sada svidja...

Bio sam na jos nekim forumima od fanova harry potter-a i otkrio sam nesto
R.A.B
R=Regulus
A=(Srednje ime)
B=Black
Regulus black je bio brat siriusa.
procitao sam da hari nije sigurno horkruks tako kaze J.K ROULING.
Kada je Damb umirao one je molio ali nije molio da ga ne ubije vec da ga ubije ja pretpostavljam da je damb horkruks.
pretpostavljam da se nece vratiti posto vec ima njegova slika u direktorskom kabinetu i Feniks
je otpevo svoju tuzbalicu i otisao a to nebi uradio da Damb nije umrao.
u sedmom delu mislim da ce hariju u pomoc priskociti Dambov brat.

Poz. ljudi!
Vidim sesta knjiga se uveliko cita ili je procitana...samo ja izgleda je necu procitati...do daljnjeg!
Sta ima novo?Kakvi su vam utisci...Joj ajde mi otkrijte jos nesto osim sto damb umire...ne mogu da izdrzim...

zavrsio sam knjigu...

uvijek sam znao da ce mu se obiti o glavu njegovo-ja vjerujem severusu snejpu-

da vam docaram dambldorovu smrt:
lezi bez stapica medju smrtozderima kad ulazi snejp
dambldor:,,severuse...severuse..."
snejp:,,AVADA KEDAVARA"

tixi:
Poz. ljudi!
Vidim sesta knjiga se uveliko cita ili je procitana...samo ja izgleda je necu procitati...do daljnjeg!
Sta ima novo?Kakvi su vam utisci...Joj ajde mi otkrijte jos nesto osim sto damb umire...ne mogu da izdrzim...
Ron se smuvao sa lavander,a hari sa dizini.
Bila ronovog brata ujeda vukodlak.
Voldemor je podelio dusu na sedam delova kada su hari i damb krenuli po jedan deo nasli su lazan u koje je poruka ostavljena za mracnog carobnjaka u kojoj pise:

Mracnom gospodaru
Znam da cu biti mrtav pre nego sto ovo procitas
ali zelim da znas da sam ja taj koji je otkrio tvoju tajnu
ukrao sam pravi Horkruks(deo duse)i nameravam da ga unistim
sto pre budem mogao
Suocavam se sa smrcu u nadi da ces kada sretnes sebi ravnog ponovo biti smrtan
R.A.B(potpis)

Pod pretpostavkom da si procito moj prosli post znaces koje R.A.B
dok se ne uniste svih sedam horkruksa voldemor nemoze da se ubije
horkruksi su

1.Dnevnik toma ridla
2.Prsten porodice Marvolo