Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fanatic_Kv:
nema potrebe da se koristimo vulgarnostima... moramo da ubijemo vreme do izlaska naseg srpskog prevoda....a ako ti hoces da pricas o 6. delu koristi bela slova! Nama ne smeta!

Pa dje si mi fanatic, nema te... I vidjela sam ti neke postove tamo na onoj temi HP vs LOTR, neoprostive, ali neka ti bude.

I totalno kapiram covjeka sto sizi jer niko jos nije procitao knjigu.

Sta, i ti ides u skolu? Cekaj, jesam li ono definitivno najstarija ovdje?

Fanatic_Kv:
nema potrebe da se koristimo vulgarnostima... moramo da ubijemo vreme do izlaska naseg srpskog prevoda....a ako ti hoces da pricas o 6. delu koristi bela slova! Nama ne smeta!
zasto da koristi bijela slova???? ako to nekom smeta,nek ne cita njegove postove....na kraju krajeva ovo je slobodna tema i imamo pravo da pisemo o bilo cemu vezanom za pottera.u to spada i 6. knjiga....!

sto volim ovo prosipanje demokratije. Sofi, jesi li ti procitala sestu knjigu? Ok, naravno da mu niko ne moze zabraniti da pise, zaboga, kako bi ga iko mogao sprijeciti? Sta, mnogo cemo da vicemo na njega? Tj obracacemo mu se velikim slovima? Smor prica. Nego rekoh, bilo bi bas ok da priceka da svi procitaju i da nam ne kvari uzitak citanja otkrivanjem tajni koje su veeeliki segment cijele knjige, zar ne. A da onda, za nekih sedam dana, kada vecina procita (nisam rekla JA procitam jer vjerovatno necu prije oktobra) moze da se kao covjek isprica, a ne da pise sam sebi cisto iz inata.

Ali naglasavam da mislim da bi bilo ok, a ne da mu izricito zabranjujem, sto je nemoguce, jel' da?

Poz. za sve...
Inf. welcome back!Sta je bre sa tobom?Nismo se culi 100000000000 god.
Joj ljudi ja ne znam da li da se prebacim u drugo odeljenej,jer nekako za ova dva dana sam se tako privikla na ovo odeljenje i extra mi je a moja naj drugarica je u drugom!!!!HELP!!!!

Sada ce da galame jer ovo nema veze sa HP...

Pa, ako tijesuper drugarica mci cetei bezistog odjeljenja, ali iz iskustva zanm da toi ne ide bas tako. Obicno se razidje svak sa svojim drustvom. U, ala am te posvjetovala. Uglavnom, saosjecam s tobom i navijam da sve ispadne fino, a znam da hoce!

Ne daj se, tixi!!!

HEBEHA:
Pa dje si mi fanatic, nema te... I vidjela sam ti neke postove tamo na onoj temi HP vs LOTR, neoprostive, ali neka ti bude.

I totalno kapiram covjeka sto sizi jer niko jos nije procitao knjigu.

Sta, i ti ides u skolu? Cekaj, jesam li ono definitivno najstarija ovdje?

Pa ja sam ti vec rekao sve sto treba...LOTR mi je prioritet.... ali ja tebe ne osudjujem sto toooliko gotivis HP!!! Zar ne :)

Da i ja idem u skolu.... i iskreno definitivno si najstarija ovde na ovom topicu.... ali iskreno mislio sam da si '90 god. (bez ljutnje)

I sto se mene tice pisite kakvim god slovima vam dune...meni je svejedno ali to pisem zato sto znam neke koji se bas bune ako im otkrijete neki "spoiler" iz knige.... (Nevena prepoznajes li se ovde negde) PoZ!

Fanatic_Kv:
Pa ja sam ti vec rekao sve sto treba...LOTR mi je prioritet.... ali ja tebe ne osudjujem sto toooliko gotivis HP!!! Zar ne :)

Da i ja idem u skolu.... i iskreno definitivno si najstarija ovde na ovom topicu.... ali iskreno mislio sam da si '90 god. (bez ljutnje)

I sto se mene tice pisite kakvim god slovima vam dune...meni je svejedno ali to pisem zato sto znam neke koji se bas bune ako im otkrijete neki "spoiler" iz knige.... (Nevena prepoznajes li se ovde negde) PoZ!

Ti mene mrzis! Ma, dobro, zezam se... I sta fali da sam '90? Opusteno. Joj, necu bas to. Znacilo bi da moram ispocetka u SS, a to bi mi povrijedilo nerve!
Naravno da te ne osudjujem zbog LOTR, zaboga. Zezam se. Znas, ucestvujem na nekim gadnim forumima gdje mi ljudi mnoogo dizu zivac, pa mi HP dodje kao raspust i ovdje mi je mnogo superiska.
Ma, i meni je svejedno cime ce ko da pise, alli bih bas voljela da ,makar nekako najave sta ce da rade, da me ne bi infarkt zveknuo (vidis da sam matora, iskusna teta u godinama, o Boze)
I sto se tice onih koji se nesto bune oko toga, hm... Nemam pojma o cemu pricas. Sta je tebi? Svaaasta.

HEBEHA:
Ti mene mrzis! Ma, dobro, zezam se... I sta fali da sam '90? Opusteno. Joj, necu bas to. Znacilo bi da moram ispocetka u SS, a to bi mi povrijedilo nerve!
Naravno da te ne osudjujem zbog LOTR, zaboga. Zezam se. Znas, ucestvujem na nekim gadnim forumima gdje mi ljudi mnoogo dizu zivac, pa mi HP dodje kao raspust i ovdje mi je mnogo superiska.
Ma, i meni je svejedno cime ce ko da pise, alli bih bas voljela da ,makar nekako najave sta ce da rade, da me ne bi infarkt zveknuo (vidis da sam matora, iskusna teta u godinama, o Boze)
I sto se tice onih koji se nesto bune oko toga, hm... Nemam pojma o cemu pricas. Sta je tebi? Svaaasta.

Pa da krenemo redom... ne ne mrzim te! :) to sto si "'90" ti ide u prilog! Nisi mnogo matora (podvuceno on MNOGO)! P.S.Meni nije nishta??? Na kom si faxu? ako sme da se zna??? a sad

za CEO FORUM>>>> JER IZASLA TA KNIJGA NA SRPSKOM ILI NIJE??? HOCU INFORMACIJU IZ PRVE RUKE!

Ma samo opusteno. Pa, ne mogu bas reci da sam na faksu jer krecem tek od oktobra. u pitanju je privatni univerzitet SINGIDUNUM, fakultetza turizam i hotelijerstvo. Trazila sam nesto tako jer, kao sto vidis zivim na moru.

I nemam pojma kada izlazi knjiga. Svi nesto pricaju o tome, ali niko da se pohvali da je dosla, on procitao i sl. Pretpostavljam da ce u Bg prvo stici, pa onda dalje. To mi i odgovara. U C nece doci do Nove Godine, u to sam uvjerena jer je tako bilo sa petim djelom.

Pozz za Fanatika!!!

opet ja, mada mi ova tema nekako zivnula & stuff pa ne bih bas da kvarim ugodjaj
salim se
I'm back

no, sto se tice 6. knjige, bas mi se ne svidja :(
sto se tice HP okupljanja, ima desavanja, mislim da je sledece u BL-u, negde u drugoj polovini decembra ili prvoj polovini januara, tacnije ja dolazim tamo, pa cu da vidim da nesto iskombinujem sa Turby & stuff

untill next time namaarie

Back