Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hit:
HEBEHA:
snaja88:
hit:
pa jos nije izasla na crnogorskom? :wink: :lol:
Nije al cujem da ce na hrvatskom.... :roll: :roll: :roll:

Rado cu te informisati da je izasla an hrvatskom i da mi je mnogo lakse nabaviti tu knjigu nago nasu, ali oni koriste totalno drugacije izraze za neke stvari pa bi mi unistili citanje.

da, osecam da kvidic zovu metlomet, ili zrakomet, ili tako nesto...

A i uvjerena sam da Normalce zovu drugacije. Mislim ni mi ih ne zovemo kako je ona to zamislila, ali se ne bih mogla prilagoditi... Metlolet :lol:

Uzgred, koliko ti imas god, mislim ono ides u skolu, pa ispade da je ovo jedina tema gdje sam ja matora :) :wink:

Hebeha,sorry!No more talking about Bravo ;) !
Bliz,thanx...
Jao ja ne mogu da docekam da izadje knjiga,ali ne nzam ni kako cu je procitati,jer samo da vidite kolike su moje knjizurine.....Bolje da ne znate...Nego imam 17 predmeta od kojih se uci 16....HOROR!
Samo da prezivim :cry:

tixi:
Hebeha,sorry!No more talking about Bravo ;) !
Bliz,thanx...
Jao ja ne mogu da docekam da izadje knjiga,ali ne nzam ni kako cu je procitati,jer samo da vidite kolike su moje knjizurine.....Bolje da ne znate...Nego imam 17 predmeta od kojih se uci 16....HOROR!
Samo da prezivim :cry:

Meni pricaj, ja krecem na fax! Srecom, stizem u Bg 10 dana pred pocetak predavanja, pa valjda uspijem da procitam. I jedva cekam.

PS Nisam Hebeha nego Nevena, to je to ali cirilicno! :wink:

Joj, sta mi se izvinjavas? Ionako me svi zovu Hebeha dok im ne kazem na koji sistem cita. Ti si rastrojena? Pomisli kako je meni koja selim u drugi grad, krecem na fax i jos svasta nesto (udajem se)...

I cim dodjem kupujem knjigu jer i ovdje postaje dosadno kada nemamo o cemu da pricamo...

kako je ovo uvrnutooooo.... aaa.... sta sve nema.... a dobro je da su promenili, stara krsta je vec pocinjala da biva stara, i po dizajnu i svemu. sad bas ima 1000 nekih cuda, kul...

btw, nevena, ja imam 16 godina. a ti? hehe... ja mislio da si ti otprilike ko mi svi ovde, mozda i mladja, tako mi se nekako ucinilo...

PS. kako su nekako smajliji... pa... drugaciji

hit:
kako je ovo uvrnutooooo.... aaa.... sta sve nema.... a dobro je da su promenili, stara krsta je vec pocinjala da biva stara, i po dizajnu i svemu. sad bas ima 1000 nekih cuda, kul...

btw, nevena, ja imam 16 godina. a ti? hehe... ja mislio da si ti otprilike ko mi svi ovde, mozda i mladja, tako mi se nekako ucinilo...

PS. kako su nekako smajliji... pa... drugaciji

Iju, zar zvucim tako nezrelo. Misli,hocu reci, nisam rekla da su mladji nezreli, taman posla, nego... A nemam pojma. Uglavnom i jesam tuda negdje, imam 18, punim 19 u novembru.

I bila sam ekstremno uvjerena da si bar ti stariji od mene. U sustini, to mi i nema nake velike veze.

A smajliji mi idu na nerve jer ne mogu da ih uguram u tekst, mada ima neki sistem, ali sam ja malko smotana. Evo stavila sam jednog, cisto forme radi.

Ne znam da li ste spominjali vec u temi ali...da li ste znali da u " Harry Potter and the Goblet of Fire",jednu od uloga igra nas covek?
Glumac je Predrag Bjelac a glumi Igora Karkaroffa!
Izvinjavam se ako je vec spominjano!

heh...ne citam novine,meni je rekao kolega koji zna da sam ljubitelj.
Ja nisam tako zamisljao Karkarofa...nekako sam stekao utisak da je dosta stariji.
Ono,50-60 godina,ovaj glumac nema ni 40.....ali je prava faca za tu ulogu.

Ne znam tacno o kom glumcu se radi. Koja je bila njegova uloga u "Kad porastem bicu kengur"? Inace, blesavi su mi svi ti Ameri-Englezi koji kontaju ono, ma neka je on sa Balkana, a sad Srbin - Bugarin, isto je to. Naime, znate film u kome onaj Rus cita nas Blic. Ebiga cirirlica je cirilica.

I sto bas dobi tu ulogu? 'ajde dobro, ali mi bar recite ko je tacno on. Imam frku sa pamcenjem likova i imena tako da ga ja vjerovatno ne bih ni prepoznala ni na filmu.

Hey ljudi ja dosla iz skole...Nije lose,ali...Jedina iz moje skole sam u tom odeljenju tako da se premestam u drugo da budem sa mojom naj drug.A inace,ovako profesori su blagi uzas....Valjda cu preziveti.
Hey Nevena nisam znala da se udajes?! :-)
Ja jedva cekam HPB to pisem po stoti put....E odoh da gledam "Kad porastem bicu kengur" dobila sam skoro na DVD...Taman da se podsetim za glumca...;)
Big kiss for all of u!!!

tixi:
Hey ljudi ja dosla iz skole...Nije lose,ali...Jedina iz moje skole sam u tom odeljenju tako da se premestam u drugo da budem sa mojom naj drug.A inace,ovako profesori su blagi uzas....Valjda cu preziveti.
Hey Nevena nisam znala da se udajes?! :-)
Ja jedva cekam HPB to pisem po stoti put....E odoh da gledam "Kad porastem bicu kengur" dobila sam skoro na DVD...Taman da se podsetim za glumca...;)
Big kiss for all of u!!!

Vjerovatno zato sto se nalazimo samo na HP forumu na kom i nemam bas priliku da se malkice pohvalim... reci mi molim te koji je to glumac od onih iz "Kad porastem bicu kengur"? Pozz i kiss i za tebe! (smajli koji nemiguje, a ne znam kako da ga stavim, smajli koji place)

Predrag Bjelac...iliti Igor Karkaroff:
3748-1-1.jpg

Back