Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fanatic_Kv:
dare_987:
Verovatno Hari i Dzini, Ron i Hermiona

Da tu se slazem!!! Svi tipuju da ce biti Hari i Hermiona a ustvari su Ron i hermiona stvoreni jedno za drugo (lepo kaze ona nasa: suprotnosti se privlace)

Jos jedno pitanje: Mislite li da ce se Roulingova zaustaviti na 7. delu harija ili nece???

Ma gde ce Hari i Hermiona da se smuvaju? :shock: Oni su kao brat i sestra, a sto se tice Rona i Hermione, mislim da je to vrlo moguce i da ce se sigurno smuvati,ako ih ova ludaca ne ubije,sto je vrlo moguce. A bas me briga s kim ce Hari da zavrsi. Nikad mi on nije nesto bio za devojke.

Evo kako ja mislim da bi knjiga trebala da se zavrsi>
Dakle Hari i Voldemor u Hogvortsu(Dambldor mrtav)
Voldemor je priterao Harija u cosak.Oni se kao svadjaju i Voldemor mu kaze "Dambldor ti nije rekao sta ti se desilo sa ocem".Hari:"Rekao mi je dovoljno.Rekao mi je da si ga ti ubio!!!"
Voldemor:"Ne Hari,JA SAM TVOJ OTAC"!!!
Bilo bi gotiva zar ne? 8)

Sentimentalna budala:
Evo kako ja mislim da bi knjiga trebala da se zavrsi>
Dakle Hari i Voldemor u Hogvortsu(Dambldor mrtav)
Voldemor je priterao Harija u cosak.Oni se kao svadjaju i Voldemor mu kaze "Dambldor ti nije rekao sta ti se desilo sa ocem".Hari:"Rekao mi je dovoljno.Rekao mi je da si ga ti ubio!!!"
Voldemor:"Ne Hari,JA SAM TVOJ OTAC"!!!
Bilo bi gotiva zar ne? 8)

Nesto od toga sto si rekao je vec tacno :wink:

A ne moze Voldemor da mu bude otac jer Hari zna kako je njegov otac izgledao u mladosti, kao i kako je Voldemor izgledao :D

N_ToNx:
Da bi bio duh morao bi da se jako plasi smrti, a Dambldora ne dozivljavam tako. Verovatno ce imati portret u direktorovoj kancelariji i to je to.

U pravu si. A njegov portret je vec u kancelariji. :wink:

Inace, nasao sam par foruma u kojima diskutuju o 6. delu i mogucim desavanjima u 7. delu.
Izlazu veoma zanimljive predloge. Tako na primer, tvrde da je R.A.B. u stvari Sirijusov brat (Regalus, ako se ne varam), i da je on unistio Horcrux (ne znam kako ce nasi da prevedu ovo) u amuletu. Zatim, Dambldor je sam naredio znate-vec-kome ( :wink: ) da ga ubije, da bi Red Feniksa imao insajdera u Voldemorovim krugovima.

dare_987:
N_ToNx:
Da bi bio duh morao bi da se jako plasi smrti, a Dambldora ne dozivljavam tako. Verovatno ce imati portret u direktorovoj kancelariji i to je to.

U pravu si. A njegov portret je vec u kancelariji. :wink:

Inace, nasao sam par foruma u kojima diskutuju o 6. delu i mogucim desavanjima u 7. delu.
Izlazu veoma zanimljive predloge. Tako na primer, tvrde da je R.A.B. u stvari Sirijusov brat (Regalus, ako se ne varam), i da je on unistio Horcrux (ne znam kako ce nasi da prevedu ovo) u amuletu. Zatim, Dambldor je sam naredio znate-vec-kome ( :wink: ) da ga ubije, da bi Red Feniksa imao insajdera u Voldemorovim krugovima.
hm... naredio mu da ga ubije? sumnjam... iako ne mogu nista komentarisati dok ne procitam knjigu....

Back