Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
Pa dobro, odo ja, stvarno se zurim. Javite mi sta ste odlucili i pristajete li i Lorda da ubacimo... Uglavnom, pozdravljam vas sve iz ovog kisovitog Londona. CUjemo se i pozzzzzzzzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E upravo tako... Smislicemo vec nesto, pa cu javiti merenven... Valjda ce h. sestra pojaviti do kraja meseca (nadam se). Moramo stvarno originalno ime da smislimo. Pozdrav, moram da zurim...neven:pa za messager nisam siguran da li funkcionise ali nema veze.pa ja imam mail harijeve sestre ali ona ne odgovara(verovatno u kanadi nema kompijuter)pa bismo mogli da pocnemo i bez nje pa kad dodje da nam se pridruzi.ja nemam veze sa pravljenjem sajta ali shvaticu a sto se imena tice najbolje bi bilo da u njega ubacimo i lorda a i harija pa bi to trebalo da bude nesto poput lord&harry ali malo orginalnije.

ops: kako si uspela da je stavis kod mene su sve slike prevelike da bi stale?Jao bas ti hvalaneven:e stvarno si lepa nema staops: kako si uspela da je stavis kod mene su sve slike prevelike da bi stale?
ops:
ops: Pa ne znam ni ja...nekako,cale mi pokazao.Samo ja inace pamtim....ne pitaj.

iz Beogradaneven:ako ti nije tesko ponovi samo odakle ti ono bese...
evo sad cu.ron:neven ako si ti N.P.pozovime znas ko sam

uci,pisi domaci...

jao bre kako nerazumes pored opcije registruj se imas i opciju prijavi se tu klikni i unesi tvoje korisnicko ime i sifru(sa foruma).Anonymous:neven ako si tu odgovori
snaso sam sedanijel89:alo ljudi gde ste