Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
GDE STE BRE LJUDI STO GODINA!!! :D :D :D :D kolko vas nisam video e :lol: . jaoj eee...znaci nemam vremena uopste. ove nedelje sam popodne u skoli, katastrofa. blago vama odradite to ujutru i posle kulirate. nego sto se tice sajta, SAMO NAPRED!!ja stvarno jedva cekam. znate, u nedelju sam se tolko smorio posto nikog na forumu nije bilo pa sam odlucio da malo istrazujem u vezi besplatnog sajta. isao sam na yahoo i delimicno pronasao resenje kako brzo jednostavno i besplatno napraviti sajt. ali vidim da feanor sve drzi pod kontrolom pa je onda ok. ime mozemo lako da smislimo, nemojte oko toga da se nervirate. pozdrav od hita za sve clanove dambldorove armije. :D :P :) :wink:

neven je bio u pravu, i jesi lepa. paaa...ovaj...potrefio sam...ovaj... :oops: ...tu i tamo :lol: . onako. stavio sam ti dugu kosu, bas toliku odprilike i...ma sto me nervira sto nemogu da ti posaljem taj crtez. nemogu sve dok sam preko cni-a. kapiras?

hit:
neven je bio u pravu, i jesi lepa. paaa...ovaj...potrefio sam...ovaj... :oops: ...tu i tamo :lol: . onako. stavio sam ti dugu kosu, bas toliku odprilike i...ma sto me nervira sto nemogu da ti posaljem taj crtez. nemogu sve dok sam preko cni-a. kapiras?
ma nije ni bitno,zanima me kako izgleda crtez ali kad ne moze....Hvala na komplimentu :oops: :oops: :oops: :oops:

e,narode,evo opet mene.nisam dolazila jer nisma imala sati,a i u skoli imam puno obaveza,i treba da se uci....joj,kako je samo bilo lepo na raspustu...
tako da ako me nema nemojte misliti da sma vas napustila.ja sam prva smena.
ono za sajt je super ideja.idem ja sad
cao

hit:
e aj mi reci, sta bi po tebi trebalo da stavimo na taj nas sajt. ja imam odlicne ideje ali da cujem i tvoje.
E stvarno ne znam.Misli,podrazumeva se da budu neke slicice to svako od nas ima pa ce ih biti....uuuuu ...mnogo!trebalo bi da bude nesto o nama,t.j o DAMBLDOROVOJ ARMIJI.Stvarno ne znam sta jos...
Sta ti kazes.Koje su tvoje ideje?

pa...mogli bi smo da na home page stavimo nekoliko animacija koje bi cinile stranu pokretnijom, upadljivijom ( vidi neke druge sajtove, takvi su uglavnom ), zatim anketu kao na krstaricinom home page-u. anketu bi menjali svake nedelje i ona bi glasila naprimer: po vama HP 6 ce se zvati:
- odbegli kentaur
- zeleno plamteca baklja
- kruksenksova tajna
tako nesto. onda bi stavili galerije slika, HP 1, HP 2, HP 3, slike iz filmova i neke ilustracije meri grandpre. onda bi napravili kviz, pa forum za ljubitelje i jos nesto o nama. sta kazes?

hit:
pa...mogli bi smo da na home page stavimo nekoliko animacija koje bi cinile stranu pokretnijom, upadljivijom ( vidi neke druge sajtove, takvi su uglavnom ), zatim anketu kao na krstaricinom home page-u. anketu bi menjali svake nedelje i ona bi glasila naprimer: po vama HP 6 ce se zvati:
- odbegli kentaur
- zeleno plamteca baklja
- kruksenksova tajna
tako nesto. onda bi stavili galerije slika, HP 1, HP 2, HP 3, slike iz filmova i neke ilustracije meri grandpre. onda bi napravili kviz, pa forum za ljubitelje i jos nesto o nama. sta kazes?
Svidjaju mi se ideje,a i ono za anketu nije losa ideja.Mada koliko cemo slika nakupiti bice i do HP10000. :lol: :lol:

sleepzz.gif
sleeping.gif
Odoh da pajkim,da mogu sutra da ustanem za skolu,cujemo se hit.'Ku noc!

hehe, da. ali neka...ljudi ce hteti da ih sve vide (polazim od sebe posto sam ja takav kad dodjem na neki HP sajt sa slikama). i to ce ih duze zadrzati na nasem sajtu i mi cemo vise zaraditi. covece, mi mozemo tu da se obogatimo! :D

E pa ljudi, recite ideju za ime, pa da krenemo sa pravljenjem sajta... Da bi poceli, moramo odmah da ubacimo ime. Ostalo nije problem. Mozda se desi da pravljenje sajta traje malo duze, ali nema veze. Zavrsicemo ga do kraja godine (nadam se) :). E pa da cujemo onda predloge! Vidim da smo za klan vec odlucili da ce se zvati Dambldorova armija, a ne zaboravite da ovaj sajt mora u nazivu da sadrzi i Lorda i HP-a... Pozdrav onda, i cujemo se...

Back