Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
merenven ce se pobrinuti za to. Uostalom, posavetovacu se sa njom, ona ce nam vec podeliti zadatke, svakom od nas, verovatno cemo nas dvoje da radimo sve vezano za Lorda, i prevod na engleski, a vi cete sve vezano za harija i prevod na srpski (mada cu se ja postarati za jezike, i naravno primaju se dobrovoljci koji zele da pomognu oko jezika...). Sto se tice slika, mislim da tu necemo imati problema, mislim da cemo (sudeci po vasoj prici i reakciji) imati i previse slika :). Uglavnom, stavicemo sve sto je potrebno za jedan sajt...

hit:
a jel znas mozda kako ce ona to uraditi? besplatan sajt nije lako napraviti, mora da zna neku dobru foru za to.
Ona trenutno nije na vezi, tako da nisam u mogucnosti da je pitam kako. Ali ona svakako zna sta radi, vec je napravila nekoliko svojih sajtova (vezanih za Lorda), koje nije platila. I samo da napomenem da sajt nece glasiti www.-------.com, ili www.----------.co. yu, jer se to com i co.yu placaju... Adresa ce biti malo drugacija, ali saznacu koja ce biti kada se budem cuo sa merenven. I da, nemojte da se zacudite dako me nema ovih dana, s obzirom da imam mnogo ispita na univerzitetu tako da nisam siguran da cu imati vremena da idem na net...

okej. nemam ni ja bas tolko vremena. znas, ja imam prijemni ove godine pa eto... sto se tice onoga za jezik, ja se javljam kao dobrovoljac da prevodim sta je potrebno. e ajde mi reci ako znas mozda neki od merenveninih sajtova, bas da vidim kako je uradila. :)

Ne znam napamet adresu, a posto je nisam sacuvao, moraces da sacekas da je pitam ovih dana (posto sada nije na vezi). Stvarno imas prijemni? Pa zelim ti mnogo srece! Ja imam mnogo ispita zato sto sam prijavio sve da polazem do 10 decembra posto tada putujem na Novi Zeland na premijeru Gospodara prstenova... Pa ocu da ostanem sto vise, a necu moci u koliko ne polozim sve ispite...

Back