hit
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
okej. e a da te pitam, ko ce praviti taj sajt? mislim, ko ce da odradi onaj programerski deo posla, posto cemo mi dizajn.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Uglavnom, stavicemo sve sto je potrebno za jedan sajt...
Ona trenutno nije na vezi, tako da nisam u mogucnosti da je pitam kako. Ali ona svakako zna sta radi, vec je napravila nekoliko svojih sajtova (vezanih za Lorda), koje nije platila. I samo da napomenem da sajt nece glasiti www.-------.com, ili www.----------.co. yu, jer se to com i co.yu placaju... Adresa ce biti malo drugacija, ali saznacu koja ce biti kada se budem cuo sa merenven. I da, nemojte da se zacudite dako me nema ovih dana, s obzirom da imam mnogo ispita na univerzitetu tako da nisam siguran da cu imati vremena da idem na net...hit:a jel znas mozda kako ce ona to uraditi? besplatan sajt nije lako napraviti, mora da zna neku dobru foru za to.

Video sam vam slike. Nema sta, bliznakinja je stvarno slatka... I tvoja slika je odlicna. Ja imam moju sliku (pravu), ali necu da je stavljam, nekako mi glupo... A Gandalfa sam stavio zato sto mi je omiljeni lik...hit:e jel si video moju i bliznakinjinu sliku? ja sam video tvoju- odlican je gandalf, sejvovao sam ga.