Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
trebas da uzmes free account... Samo mi daj tvoju hotmail adresu. ja cu te ubaciti medju kontakte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kada ti se pojavi to, tamo gde pise sign in, tu kliknes, i onda na e-mail adress upises tvoju adresu, a na password upises sifru, i ubacice te na e-mail... A sta je bilo sa msn messengerom? Funkcionise li?neven:e i imam jedno pitanje za feanora e ovako u msn messager mi stignu neke poruke i kad probam da ih otvorim(kliknem gde pise 2 new mail mesagge) on me odvede na neku internet stranicu na msn-u stranica se zove msn hotmail-complete hotmail account sign up.sta to znaci i kako da procitam te poruke?![]()
), za pocetak trebamo da smislimo ime sajta, a sajt nas nece nista kostati s obzirom da ima nacina da se napravi besplatno... Sto se mene tice, mogli bi smo da krenemo odmah sa pravljenjem sajta, ali ipak bi mozda trebali da sacekamo harijevu sestru koja je i otvorila ovu temu. Moramo i sa njom da se konsultujemo. Ako je neko u kontaktu sa njom, neka je pita sta ona misli o ovome i razmislite dobro o imenu sajta. I da, kao sto sam vec predlozio, ja bih voleo da ovaj sajt bude posvecen i Lordu i Hariju podjednako (s obzirom da sam ja veeeeliki fan Lorda). Jel se slazete? Ja cu se pobrinuti za sve podatke koje se ticu Lorda, o tome ne morate da brinete, a ako neko oce da mi pomogne, dobro je dosao
. Uglavnom, nadam se da cete se sloziti... Naravno, ovaj sajt ce biti internacionalan, sto znaci da ce biti i na engleskom i na srpskom (a potrudicu se da kasnije ubacim i vilovnjacki lol).Pola jedanaest proslo: tik, tak, tik, tak...neven:alo ima li koga?navraticu i u pola jedanaest da vidim ima li koga.