Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
epa ovako prvo hvala tixi slike su super drugo voldemore zar si ti ono stvarno nacrtao,odlicno je i hvala feanoru za sliku bas je dobra.nego i ja cu narednih dana do nedelje slabije dolaziti jer mi dolazi brat pa ce on biti na kompu.

e ljudi, vratio sam se. drago mi je sto vam se svidja naziv za klan Dambldorova armija. ali hocu da svi jos jednom potvrdite da se slazete kako bi ga usvojili za stalno.
uzgred, sad je tu pored mene moj brat. on je veliki ljubitelj Hari Potera i hoce da vidi kako mi ovde napredujemo na forumu. on je znate, malo mladji od nas ali zna puno o HP-u za svoje godine. pitajte ga nesto, bilo sta. :) da vidim kako bi se snaso. :wink:

e ljudi, nemam vise sati na netu. ali iskoristio sam ono cni. nego, moj brat je sad zaspao :) . taman se ponadao da ce da prica sa vama i nestade i poslednji sekund. javice se on sutra. a dosta sam mu pricao o vama i bas je zapeo da vas upozna. a mali je, sta ces :) .
e, nemojte da ja ovde pricam sam sa sobom. ima li koga? dambldore? :?: :shock:

pa, dobro. izgleda da nema nikoga. onda se vidimo sutra momci i devojke. :D
PS. sve sam nas nacrtao i potpisao kao Dambldorova armija. vas sam morao da nacrtam kako vas zamisljam posto neznam kako izgledate. :)

gde ste ljudi. evo ja ponovo doso pomocu cni-a.
sto se tice dublje poruke hari potera, ja mislim da je u pitanju hrabrost i dobro koje pobedjuje zlo i bla bla bla... ma reci toj nastavnici, nevene, da ga i sama procita pa nek vidi.
e mislim da cemo u skorije vreme dobiti novog clana. necu dalje nista da kazem. :)

Back