Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa kao sto znas hit je u stvari voldemor njega sam upoznao na pricaonici i savetovao mu da dodje ovde a ja sam se pazi potpisao kao harry a rajka sam opet ja pozvao i to putem privatnih poruka tako da ti predlazem odi u pricaonicu i potpisi se kao harry potter za tebe ce se odma zalepiti budale koje ga mrze i zele da se svadjaju ali i pametni koji ga vole kao hit. :wink:

DAMBLDOR:
cestitam i ja sam poslao 2 privatne poruke u vezi toga. samo sve teme koje sam ja postavljo o hp su imale 5 poruka i kraj. a ova prosto buja mazda sto je napravila h sestra?
mogu pouzdano da kazem da bi jos bolje prosla da je postavljena na forumu tinejdzeri a ovde buja zato sto ima nas verne citaoce i stalne posetioce.nego kad si procitao prvu knjigu ja jos pre nego da se proslavi?

gde ste ljudi! :D evo mene ponovo! vidim lepo ste napredovali dok ja nisam bio tu: 22 strane nije malo :wink: . na zalost meni je ostalo jos svega pola sata na internetu. nemojte se zacuditi ako me nebude dugo ovde. ali obecavam, da cu se truditi da sto pre to sredim. vi samo tako nastavite. i razmisljajte o nasem sajtu. :lol: .
e razmisljao sam nesto, mogli bismo da napravimo neku nasu druzinu, mislim, h sestra, neven, dambldor, hit, feanor, tixi i bliznakinja. da imamo neko zajednicko ime. koje? sta vi mislite? neki klan ili tim... :? :?:

hit:
gde ste ljudi! :D evo mene ponovo! vidim lepo ste napredovali dok ja nisam bio tu: 22 strane nije malo :wink: . na zalost meni je ostalo jos svega pola sata na internetu. nemojte se zacuditi ako me nebude dugo ovde. ali obecavam, da cu se truditi da sto pre to sredim. vi samo tako nastavite. i razmisljajte o nasem sajtu. :lol: .
e razmisljao sam nesto, mogli bismo da napravimo neku nasu druzinu, mislim, h sestra, neven, dambldor, hit, feanor, tixi i bliznakinja. da imamo neko zajednicko ime. koje? sta vi mislite? neki klan ili tim... :? :?:
Nije losa ideja,ali ideju za ime prepustam decacima,oni znaju to, uvek imaju klanove.Zar ne?Pa ako nesto smisli neka javi.

ok, bliznakinjo. e, a kako bi bilo da se mi konacno upoznamo :D . neka svi kazu svoja imena (nemora prezime) i godiste i odakle je. cisto da znamo. mislim, vec se dugo poznajemo i to samo po nadimcima. 8)

ok, bliznakinjo...ovaj, ocu reci, Sofija :D . Drago mi je. odo ja sad, doci cu posle jos malo cisto da jos preostalih 15 minuta na netu iskoristim da vidim ostala imena, nevena, dambldora i ostalih. CAO! :wink:

Back