Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgleda da sam ja najstariji ovde (za sada). Moje ima je Aleksandar Jones (mada me svi zovu Alex). Ponekad se potpisujem i sa majcinim prezimenom... Rodjen sam u Londonu, a putovao sam cesto u srbiju pa iz tog razloga govorim srpski ovako solidno... 84 sam godiste. A sto se tice imena klana, jel na enlgeskom ili na srpskom? Imam neku ideju za ime, ali bolje da je ne iznosim... :) Pozdrav, i nadam se da se cujemo veceras!

e,nesto sam razmisljala o onom da li ce fadz ostati u ministarstvu itd.e,pa pala mi je na pamet na pr. ideja da kad ga smene traze od dambldora da ga zameni,a dambldor odbije ali zato predlozi persija za ministra,sta mislite?
malo uvrnuto,ali je za prodju

Feanor the elf king:
Izgleda da sam ja najstariji ovde (za sada). Moje ima je Aleksandar Jones (mada me svi zovu Alex). Ponekad se potpisujem i sa majcinim prezimenom... Rodjen sam u Londonu, a putovao sam cesto u srbiju pa iz tog razloga govorim srpski ovako solidno... 84 sam godiste. A sto se tice imena klana, jel na enlgeskom ili na srpskom? Imam neku ideju za ime, ali bolje da je ne iznosim... :) Pozdrav, i nadam se da se cujemo veceras!
mislim da nije vazno da li je na engleskom,sarpskom ili japanskom,vazno je da svima odgovara,zar ne?

tixi:
e,nesto sam razmisljala o onom da li ce fadz ostati u ministarstvu itd.e,pa pala mi je na pamet na pr. ideja da kad ga smene traze od dambldora da ga zameni,a dambldor odbije ali zato predlozi persija za ministra,sta mislite?
malo uvrnuto,ali je za prodju
pa mozda bi to i uradio da bi povratio persija roditeljima mozda bi mislio da ce ga to mozda omeksati :?

tixi:
Feanor the elf king:
mislim da nije vazno da li je na engleskom,sarpskom ili japanskom,vazno je da svima odgovara,zar ne?
Ne znam, ova onda sigurno nece svima odgovarati. Smislicu drugu pa cu vam javiti...

evo mene ponovo. hehe, vidim da je upalila ona ideja za ime klana. :)
e nevene, nisu mi stigle slike. valjda je to razlog one poruke koju si mi juce pokazao. izgleda da mi ponovo nesto nije u redu sa e-mailom. ali nema veze, ja cu vama da posaljem neke koje ja imam.
ostalo mi jos 12 minuta. sta bih sve dao da imam jos 300 ko neven. :evil: :(

tixi:
ok,by the way,da li si dobio slike koje sam ti poslala?
Izgleda da preko hotmaila ne moze da se salje vise od jedne slike, tako da cu ti slati jednu po jednu postepeno... Ko god moze, neka mi salje Potterove slike posto nemem mnogo takvih... Uglavnom drzim Lotr slike, a kome trebaju takve, neka mi se jave :)
Pogotovu imam dosta humoristickih. Pozdrav iz UK.
PSS. Dobar je onaj nick Dambldorova armija. Stvarno nije los :)

Back