Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gde ste ljudi. evo ja ponovo doso pomocu cni-a.
sto se tice dublje poruke hari potera, ja mislim da je u pitanju hrabrost i dobro koje pobedjuje zlo i bla bla bla... ma reci toj nastavnici, nevene, da ga i sama procita pa nek vidi.
e mislim da cemo u skorije vreme dobiti novog clana. necu dalje nista da kazem. :)

sto se tice one poruke(sto je neven pitao) mislim da mozes to ovako da kazes(malo ja sad filozofiram,ali nema veze):postoji dobra i losa strana,a mi sami biramo na kojoj cemo biti i zajedno sa tom odlukom prihvatamo posledice koje dolaze"
a moj mail je tijanaz1@ptt.yu
i ja isto sumnjam da ce se snejp vratiti voldemoru a iako se vrati mozda ce biti ponovo spijun(ali je to nemoguce,jer znate kakav je voldemor)

da, znate svi kakav sam ja. uostalom, glupi severus ce kad-tad biti ubijen jer mu se moj verni spijun konacno sasvim priblizio i zadobio njegovo poverenje. uskoro ce snejp biti mrtav od njegove ruke i rezim cistoce krvi ce zavladati u hogvortsu. sliterin ce biti jedina kuca, ostale ce biti ukinute. dambldora ce zadesiti neocekivana pobuna vilenjaka i goblina. vizengamot ce biti pod mojom kontrolom. dambldor ce morati da pobegne iz zemlje. moj najjaci stit protiv njega bice mali poter, a direktor ce postati lucijus a njegov zamenik Latifus, sin Arsenusa Darkera. :twisted: :twisted: :twisted:

sta mislite o ovoj teoriji? hari i voldemor na kraju 7. dela imaju duel. voldemor uputi hariju avadu kedavru. a hari nema stapic. i ono izleti hedviga i baci se ispred harija dajuci svoj zivot za njegov. i hari i voldemor pogledaju ka mrtvoj hedvigi i vide kako se njeno telo polako povecava, perje se povlaci, nastaje koza, krila se izduzuju u ljudske ruke, a glava dobija dugu smedju kosu i facu zene sa zelenim ocima. Harijeva majka, Lili Poter. mrtva. :( :? :?: :?:

Pa ne znam koliko bi ga to rastuzilo, s obzirom da je vec mislio da je mrtva. Mada ko zna. Dobra ti teorija, trebao bi to da predlozis Roulingovoj, mozda i napise :). Ona devojcica iz Finske mocice tek kasnije da nesto napise zato sto joj komp nesto koci, nadam se da vam nece smetati sto zna samo engleski, mada mozemo mi da pokusamo da je naucimo srpski :twisted: !

hit:
sta mislite o ovoj teoriji? hari i voldemor na kraju 7. dela imaju duel. voldemor uputi hariju avadu kedavru. a hari nema stapic. i ono izleti hedviga i baci se ispred harija dajuci svoj zivot za njegov. i hari i voldemor pogledaju ka mrtvoj hedvigi i vide kako se njeno telo polako povecava, perje se povlaci, nastaje koza, krila se izduzuju u ljudske ruke, a glava dobija dugu smedju kosu i facu zene sa zelenim ocima. Harijeva majka, Lili Poter. mrtva. :( :? :?: :?:
Strava.
Ali da te pitam sto Lili sto naprimer nije Dzejms ili Sirijus.Jel Lili ima nesto posebno ili :?:

Feanor the elf king:
Pa ne znam koliko bi ga to rastuzilo, s obzirom da je vec mislio da je mrtva. Mada ko zna. Dobra ti teorija, trebao bi to da predlozis Roulingovoj, mozda i napise :). Ona devojcica iz Finske mocice tek kasnije da nesto napise zato sto joj komp nesto koci, nadam se da vam nece smetati sto zna samo engleski, mada mozemo mi da pokusamo da je naucimo srpski :twisted: !
Mogao bi da prevodis da se mi dzabe ne mucimo :lol:

Back