#Milica#
Početnik
- Poruka
- 45
Nekima nije ocigledno, jer ga verovatno nisu ni pogledali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekima nije ocigledno, jer ga verovatno nisu ni pogledali...
pa da,...al bitno je da ga vec pljuju
elem!!!! Ko je gledao neka napise utiske o 6. delu
ja cekam pa cu da vidim kad izajde u dvd klubu da a pogledam ,...meni je 3 deo najbolji i mnogo mi se svidja i bas mi je strasan![]()
I meni je treci deo, omiljen - i knjiga i film. Mada su film ocrneli, jer se tada po prvi put promenio reditelj.
Netacno, to je najbolje ocjenjen Harry Potter film do sada - 89% pozitivnih kritika. Konsenzus je da su svi ostali lošiji, barem kod filmskih kritičara.
Pa to, ja sam mnogo vise ocekivala..... i po malo mi je vse glupo a i odlicno zapazanje imas MARKO
ja sam kazem vise ocekivala....
e a posto ja nisam citala knjigu jer moze neko da mi navede razlike izmedju ovog 6 dela i knjige 6 deo?
Citala,ne citala,sve mi jedno. Trazila je i dobila je. Kako joj volja. A u 4h, ionako nemam sta da radim. Odavno sam bio pogrickao sve semenke,popio svo pivo i odradio sve sto sam hteo,tako da sam samo ubijao dosadu.
Zamisli tek da sam prepricavao 7mi deo.![]()
Ej Marko puno ti hvala,.... stvarno.... nisam citala knjigu a zanimalo me je jako...
Nikad knjiga nece biti kao film a ni obrnuto...a zao mi je jer su ga sjjebali skroz ovaj 6 deo..
Znaci ne verujem da si zaista procitala ovo sto sam napisao!
hehe. nema na cemu,cast mi je bila. Ako imas jos nekih nedoumica u vezi bilo cega vezanog za ovo,ne ustrucavaj se da pitas.![]()
a zasto ne bih procitala? za sta me ti smatras?
elem mislim da cu 7 deo da procitam pa da se lepo razocaram kad izadje film![]()