Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam ovde nova, ali obozavam HP knjige... Filmovi su totalno nepovezani sa knjigama, posebno peti deo u kome je Hari nadrkan non stop... Inace, meni je najtuznije bilo sto Snejp umire na kraju... Znala sam da je dobar... I Lupin i Tonks... Bas bezveze... A i ta poslednja knjiga je po meni najgora od svih, samo se neki mrtvi pojavljuju i slicno...

Ja sam ovde nova, ali obozavam HP knjige... Filmovi su totalno nepovezani sa knjigama, posebno peti deo u kome je Hari nadrkan non stop... Inace, meni je najtuznije bilo sto Snejp umire na kraju... Znala sam da je dobar... I Lupin i Tonks... Bas bezveze... A i ta poslednja knjiga je po meni najgora od svih, samo se neki mrtvi pojavljuju i slicno...

Gde umire snejp??? u kom delu to?

U sedmom delu ima vise mrtvih nego u II Svetskom Ratu. Sedmi deo nije los, a peti i sesti mi se bas i ne dopadaju. Ima mnogo a nekako se ne dogadja nista posebno. Sedmi mi je interesantan zato sto se odvija uglavnom vam skole.

Meni je bilo najgore kad je Dambldor umro..I ja sam zaludjenik..Procitala sam sve knjige i odgledala sve filmove,(tj,sve do 6. dela posto on izlazi tek na leto,ali mpozete da pogledate trejler na youtubu).Svidja mi se taj svet u kome on zivi,od trenutka kad sam procitala prvu stranicu,nisam mogla vise da se izvucem iz HP knjiga.:) i ljudi,btw,Dambldor ni u knjizi nije gay,Dzoan je rekla da ga je samo uvek tako zamisljala...Nigde nije pomenuto...

Back