Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Harrijeva sestra:
Lord_Voldemor:
Oni koji vise cene mracnu stranu nek se pridruze Lordu Voldemoru kao smrtozderi. inace, svi ste ok (osim blatokrvnih) i sajt je ok.

:twisted:

nadam se da ih neces sve povuci Voldemore! :wink: Uostalom Harry ti je pobegao zar ne? :) hvala sto mislis da je sajt cool. :D

Lorde Voldemore,pozdravlja vas ceo SLYTHERIN!!! :twisted: :twisted: Nadam se da cete imati vise srece sledeci put!!!Mislim da uhvatite Pottera!!!

ni malo,a i bilo bi glupo da umre.
e poz. za sve.sto se tice onog za prevodjenje u vezi sajta mogu da pomognem.mislim da je dobra ideja da bude lord&harry,ili mozda lotr&harry ili lotr&hp...
poz. za celu dambldorevu armiju

gde si ti bre tixi, nema te 100 godina.
a sto se tice ostalih poruka jedna: dobro, dobro, zapamticu vam ja ovo sto me pustate ovako da vas cekam na forumu 100 godina. :D :lol:
salim se, naravno. e tixi, imas li neki predlog za sajt. sta da stavimo. mozda si videla moj i bliznakinjin razgovor o tome. znas, svi ce davati neke ideje. pa da cujem tvoju.

ja imam problem sa formatiranje flopija kad god ubacim neki flopi dobije mi se prozor za formatiranje.Ja formatiram flopi ali na kraju formatiranja pojavi mi se upozorenje da je flopi ostecen da li je problem do disketu ili do flopi.
HELP PLEASE :cry:

e dobro je da ima nekoga.
e danijele znas li ti hita?mi smo na istom kompu tako da nemogu da se potpisujem drugacije.
ja sam njegov brat aleksandar-aca.kada stavim ovako
[aca]znaci daja pricam a kada je bez toga onda je on.

Back